Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

böcüküm ben buralardayım. yorgun bir şekilde haftaya başlıyorum. cumartesi pazar yatılı misafirlerim vardı. yemek bulaşık ev çamaşır arasında koşturup durdum. sabah erkenden kalkıp ütüyle uğraştım. çamaşırlar bir türlü kurumadı. acil ütülenmesi gerekenleri ütüleyip evdekileri yolcu ettim. azıcık dinlenip ütüye kaldığım yerden devam edeceğim. kadın olmak zor vallahi. Şeniz

günaydınn ablacıklarımm
valla zor betül ablam
erkekler hanı hep çalıştıkları ıcın hayat onlara zor gelırdı yaa
kadınlar daha fazlasını yapıyoo
kıymet bılseler yeter deıl mı
benım eşim bılıyo çok şükürr:ecrin_bebek:

yesılım leerenım nerdeler yahuu

Herkese selam herkesler iyimi baya uzun zamandır yoktum
unuttunuzmu beni hani şu duygu cıkmazlardaki kız duygu
özledim sizleri

kızlar, inanın o kadar ani bir iş çıktı ki ve kendimizi izmirde bulduk... üç gün kalıp dönecektik. ammaaaa arabanın arkasına izmirli, ateşli bir yeni yetme bize arkadan vurdu. gari epey kaldık. yaptırdı yeni yetme suçlu ya:) gittiğimiz gibi koşa koşa döndük. ladym eşim olunca onsuz hiç bir yere gidemedim. çünkü hem rahatsız, hem yabancı izmirime. o kadar istememe rağmen olmadı. benim yalnız gitme durumum var kasım sonunda, gerçekleşirse işte o zaman buluşur, görüşürüz inşallah. ay bi şey olsa da telefon açsam dedim kaç kez ama olmadı. telefon açıp buluşmamak olmazdı daha çok üzülürdüm.

iyiliklerinize duacıyım...hepinize kucak dolusu sevgi yolluyorum...aklı izmirde kalan arkadaşınız yeşilim

önce hoşgeldin canım beniimm.ama yaşadıklarınıza çok üzüldüm.çok çok büyük gecmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış yinede.işte bölee veriyolar ellerine ehliyeti bilip bilmeden sonrada trafik canavarı olup cıkıyorlar.ayy allah korumuş bitanem yaa :Saruboceq:
ben anladım gittinizi d...e,ye sordum.iyiler dedi. azıcık cıtlatsaydı duramaz arardım seni.
neyse allah birdaha göstermesin inşallah. kocaaaammaaaaaann öpüyooommmm canısııııı

duygummm kızceziiiimmm anacım bebeğim soruyom ben ama sanırım çok gerilerde kaldığından göremiyorsun.eee yeni evlileri rahatsız etmekde olmuyo demi datlusu,hatta işe başladımı diyede sormuştum.napıyosun nasıl gidiyo yeni yaşamın.

böçümde anesiyle özlem gideriyooo alkisalkisalkis
darısı bana darısı banaaaaaaaa :Saruboceq:

esmerimin torunu oldu şükür.
kurtuldu anne ,gözü aydın olsun tekrar. :ecrin_bebek:

Ben geldim
hayırlı hafta sonlarııııııııııııııııı
canlarım torunum oldu çok endişe içindeydik anneye ikigün tutular olmayan sancıyı beklediler ve apar topar sezeryan oldu yavrum benimmm gelinmide bende bebeğimizle ilgilenyoruz tücrübeli değiliz ben unutmuşum gelinimde yeni anne ilk biraz tedirgin olduk ama şimdi çoçuk bize bizde bebeğeye alışyytıkkkk:) yani çok güzel duygu anlatılmaz yaşanırrr
-----------------------------------------------
yeşilim gecmiş olsunnnnn
---------------------------------------
böçüküm höş gelmiş annennee
güle güle yiy kış yiyecekleriniii
----------------------------------------
leydim kolay gelsinn bende bu kadarrr arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr
öptümmmm
hepiniziiii
irnammmm torun çok tatlı yaaaaaaaaaaaaa
güzel annnesin :)bende :)baba anne oldummmm:)

benım en güzel en bakımlı en çalışkan kk ablalarım nasılmış:hulya:
ben bugun 3 gıbı işten cıkıcam hala işteyım eve gtmemde geç olur
eve gırmeden pazara uğrarım ordan eve gecer temızlık yemek faslınane bıtmez iş mi yahu

ırnam esmerım cok tşkler annem geldı 2 gun kaldı ve gıttı:gitme:ama memlekete değil avrupa yakasındakı kendı evıne
babacımda kurban bayramı olmadan gelırmış
annemıde cok özlemişaklinialirimsmile

esmer ablamm hayırlı olsunnn ayy cok sevındımm yaa sağlıcakla büyütün ınşboshayallersmile
bu arada ptesı günü edamda doğurcekk:ecrin_bebeklady34)
meleklerımız coğalıyoo

esmerim tebrikler canım benim...ne güzel bebiş seviyorsunuz, kokluyorsunuz. benim için de öp onu. anneye selamlar.
böcüküm annene selamlar demek ki geldi valla şimdi haberim oldu. sık sık gidersin yanına artık

irnam sağolasın canımcım. oldu işte şans bizimki :) kızıma geç söyledik onun için çıtlatmamıştır. oralarda sıkılmasın, üzülmesin istedik.
sen gitmiyormusum kızına, ne oldu kaldınmı? çok istiyordun inşallah gider hasret giderirsiniz. çok uzak olmasa sık sık gitsen gönül neler istiyor. ah şu paranın gözü açılsa hepimizi görse...

ladym nasıl oldu acaba

duygu hepimiz seni andık inan ama çok arkalarda kaldı mesela esradan hiç haber yok merak ettim telefon açıyorum yok.

lereenim iyi telefonlaşıyoruz sık sık girmiyor artık işleri varmış.

hepinize sevgi ve selamlarımı yolluyorum

yeni haftanın hepinize iyilikler sunmasını dilerim.
yeşilim canım geçmiş olsun. eh eşler yanımızda olunca ziyaretlerimiz kısıtlanıyor. neyse bir dahaki sefere inşallah. zaten bu sefer bende pek çıkamazdım. evimize 3. bir kedi geldi. onun durumuna çok üzüldüm. hayvancağız van kedisi ve sokağa atmaya kalkmışlar. çevreden görenler bize yönlendirmiş. zavallı çok hırpalanmış. insanlar bu kadar acımasızlar. ev ortamında büyüyen bu hayvancık sokakta ölürdü. ama benim evdeki yaramazlar hayvancığa rahat vermedi. kızımın odasında hapis kaldı bu yüzden. mecburen bizde onu sahiplendireceğiz. kızım faceye resmini koydu. çok isteklisi oldu. ama en iyisini seçmek gerekiyor. bu hafta habire bu yavrucakla haşır neşir olduk. beni bu tür durumlar çok etkiliyor. neyse bir aile bulduk. salı günü misafirimiz yuvasına kavuşacak. arada kontrole gideriz.
yalnız bir olay dikkatimi çekti. bütün mahalle bizi tanıyor.:roflol: kötü anlamda değil. hayvan dostu olarak tabii. bu hoşuma gitti.:asigim:
esmerim seninde gözün aydın olsun canım. zor bir sürece girdin. ama torunun sevgisi bütün sıkıntılarınızı alır. ismi konusunda inşallah uzlaşma olmuştur. önerilen ismi ben çok beğenmiştim.
böcüküm anacığınla 2 günde olsa vakit geçirmene sevindim. darısı bana. bende çok özledim anacığımı. özellikle mis kokusunu.
hepinizi bol bol öpüyorum. Şeniz

günaydın ablacıklarım
ne cabuk gectı bıgun tatıl yaa
keşke ctesıde işe gelmesek ne ıyı olurdu

yesılım ablam tşkler
betül ablacığımm ne güzel yaa böle tanınmak
kedıcıkte yenı yerınde ınş mutlu olur
sızın gıbı ınsanlar hep olsunn bu dunyada
cok ıhtıyacımız var

şekerlerim benim..... uğrayamıyorum abinizin kontrolleri var koşuşturuyoruz. inşallah herşey temiz çıkar

böcüğüm sen de eksik olma yaşından büyüklerle yazışıp bizleri mutlu ediyorsun canım

ladym, ay nasıl bakıyorsunuz onca kediye maşallah size. hayvanları çok sevince böyle oluyor galiba ama gerçekten zor kolay gelsin

esmerim uğramamış, irfan da yok nerdeler acaba...

burada havalar gündüz çok çok güzel geceleri serin ama tatlı bir serinlik...yorgan fazla geliyor. örtünürsek pencere açıyoruz:) bir kaç gün sonra yağmurlar başlayacakmış ...

sevgiler, selamlar

bugün bir türlü uyuyamadım. bir uğrayayım dedim.
böcüğüm işsiz kalmak daha kötü. 1 gün tatil bile olsa mutlu ol. çok şükür benim kızımda sözleşmelide olsa telekoma girdi. işi bayağı zor. bir çok avantajı var. cumartesi ve pazar günleri tatil. servis evin önünden alıp getiriyor. öğle yemeği veriyor. çok mutluyuz. darısı herkesin başına diyeyim. bu işi bulana kadar çok zorlanmıştı. allah yüzüne baktı diyorum. işi zor ama mutlu.
yeşilim inşallah eşinin kontrolleri iyi geçer. genelde hayvanları çok severim. galiba bu yüzden severek bakıyorum. tabii tek değilim bakımda. kızımda yardımcı. daha önceleri evimde çok besledim. onlarsız bir hayat olmaz diyenlerdenim. müstakil evim olsa daha çok alır beslerdim.
izmirde aynı yeşilim. gündüz sıcak gece serin. anca battaniye örtüyoruz. bazen o bile fazla geliyor. kavurucu sıcaklar bitti ya bu önemli.
hepinizi öpüyorum. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…