Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Kızlar sıcak diyeni vururum valla... :):)
Ne şanslısınız balkonda yatabiliyorsunuz...Biz balkona çıkamıyoruz çıkınca fırına girmiş gibi nasıl anlatılır bilmiyorum...Sizlerin sıcağı geçici, biz de 4 ay kalıcı. T V de yalan söylüyor kaç derece eksik turizm bölgesi ya

Bıktım artık Egeye gitmek istiyorum. Ege kıyılarına. Telefon görüşmelerinde püfür püfür diyorlar ya işte benim kıskançlıktan bittiğim an.

Burada sahil kıyılarından ev kiralayamayız Antalyanın içinden hiç farkı yok yine evlere kapanıp klimada oturuyorlar. nolur nolur sağlıkla buralardan gidelim dua adin yaz mevsimine razıyım.
Lereenim para sıkışmış demek ki. Lady gibi: :)

İrnamın kızı torunu var çok yoğunduur bu ara

Hoş geldin Aanuşka...Esmerim, Lereenim, Böcüğüm, iİnam, Ladym...Ve hepiniz Herşey gönlümüzce olsun İnşallah

selaaammm..
ayy herkez sıcaktan şikayetci ben en iyisi susayım.bebeğimizi isiletmeyelim diye hergün duş aldırıyoruz.bebem elini ayağını buraya gelince gördü cıplak vaziyette desem inanırmısınız.bir atletle yatırıyoz bayılıyor resmen. kalabalığız kaç gündür.yemek yıkamak derken sıcakta ocak başında olan bana oluyor,ter dökmekteyim iyce zayıfladım valla.
evde klima felanda yok.hiç böyle sıcak olmamıştı ki gerek duyalım .işte burası hiiiiç sıcak değil hee hee susutum susutumm.

torunum çok tatlı çoook.format atıldı pc. ye resimler nerde nasıl bilmiyorum bi sakin kafayla bakar bulursam koyarım böçüküm,gerci epeydir resim de atmadım buraya gecen denedim yapamamıştım çünkü..hele herkezi uğurlayımda.zaman lazım bana
gelen giden derken zaman nasıl geciyor anlamadım .

hepinize bool serinli günler canlarım

Good252520morning25252Ddove252520wi.gif

yeşilim sana ege esiyor diyen şaka yapmış galiba. dün gölgede 47 dereceydi. gece bile nefes alamaz durumdaydık. rutubeti hiç demiyorum. kollarımın altına kadar pişik oldum. bebek gibi pudra dökünüp duruyorum. duş hiç fayda etmiyor. duştan çıkarken kuruyoruz. bu küresel ısınma çok kötüymüş. opuyorumnanaktan

günaydın benım dertlı mı dertlı ablalarım:KK1:
herkesın derdı ortak sanırım
valla ıstanbul dakı bu sıcaklık 1999 dakı sıcaklıkla aynı
deprem yılındakıyle yanı bı o zaman bıde şuan bu sıcaklık:hulya:pişiyoruz ınanın
gece uyyamadım ıkı kez duş aldım buz gıbı suyla,
sabaha karşı bıraz serın oluyo ama bı ıkı saat ancak
balkonumda yok klımamda yoksempatiksalakcinnifakırık bız fakırboshayallersmile
neyse sağlık olsun şurda sonbahara ne kaldımirmirmirmir

esmerım amin cok tşkler
ırnam tmm canım ablam
ama kesın resım ekle sen gel ben sana öğretırım nasıl eklenır
yeşilim ablam cok öpüyom senı ınş bıraz olsa serın olsaeyvahedigeldismilesızın oralar
betüş ablam nasılsın
leerenım bı uğradı kayboldu

bugün sıze uzun uzun yazasım var
dün markete gıttık koçişle ayy bız markette cok para harcıokkbilmiyorumkismileherkesler öle mı acaba
boshayallersmileherşey cok pahalı yaa
neyse ben kaçtım sız gelınce dertleşırız

Günaydın kızlar.
herkesin başı sıcaklarla dertte.
yeşilim, sağlıkla nerede istiyorsanız orada yaşayın inşallah.
ladym, bizim buralara göre deniz kenarları daha iyi. Geçen cuma izmirdeydim ben, denizliden iyiydi valla. akşam aydın bile püfür püfür esiyordu. denizliye bir geldik haşlama olduk.
böcüküm, markette hepimiz bol bol para harcıyoruz. çoluk çocuk en büyük keyfimiz. her girişimizde yarın savaş çıkacakmış gibi delice bir alışveriş... eşim sinir oluyor.
hepinizi kocaman öptüm.

he yaa sankı kıtlık gelecek gıbı
ama bayılıyorm markete gtmeye
şuan çalışmıyorum yoksa daha cok sey alabılırdım
eşime ayıp olmasın yük ona cok bınmesın

ınş ablacım
daha 1 hafta evdeyım nasıl sıkılıyor cnm bı bılsen:nazar:
part tıme iş arasam dıom eşim boşver dıo ama 1 haftada 1 haftadır yaa hıc değilse faturaları öderdımboshayallersmile

Ben geldim hemen çıkıcam herkes iyi degilmi,beni pek sormamış merak etmemişiniz ama neyse ben yazayım
balayındayız kuşadasında herşey çok güzel ama çok sıcak buralar nefesimizden ateş çıkıyor resmen
öptüm herkesi iyi günler

Ben geldim hemen çıkıcam herkes iyi degilmi,beni pek sormamış merak etmemişiniz ama neyse ben yazayım
balayındayız kuşadasında herşey çok güzel ama çok sıcak buralar nefesimizden ateş çıkıyor resmen
öptüm herkesi iyi günler

balayındasın diye laf atmadık canım sana :)))
Sıcağı boşver, eğlenmene bak.

duygummmm canım güzel balaylarrrrr dilerim sana
irnam öptüm seni leydim yeşilim böçüküm hepimnize selam olsun kırşehirde selamlarrr
---------------tünaydınlarrr olsun
canlarımmmm
sıçak demiyorum yeşilim
kavrulyoruzzzzzzzz resmennnnn ya ALLAH sabır versinnnn

he yaa sankı kıtlık gelecek gıbı
ama bayılıyorm markete gtmeye
şuan çalışmıyorum yoksa daha cok sey alabılırdım
eşime ayıp olmasın yük ona cok bınmesın

:hulya::hulya: canım benim bide eşini düşünürmuşşşşsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
inş gönlüne görre bulursun bi işşşşşşşşşşyerimseniben

duygu senı rahatsız etmeyek dedık
fena mı ettık:jeyyar:sana kolay gelsın hadı bakem
resımlerı beklıyoruz
ee bu topıcte bekar yok demı

esmerım tabı düşüncem:kedi:benım ıcın gece gündüz çalışıyo
yemek yapıp götürüyom cnmın içine

merhaba herkesciklere
giremiyorum artık kk dan 2 -3 önce mesaj geldi
msn adresinimi değiştridiniz değişiklik yaptıysanız bildrin diyekaydirigubbakcemile3

oğlumu geniz eti ve bademcikten ameliyat oldu,2010 bizim aile ve sülalenin ameliyat yılı oldu
valla olan olana..2011 e sağlam gireriz artık inşallah yaaaalsanaalsanasmile

dün sabah çıktık hastaneden pazartesi gittik hastaneye inanın o günden beridir başım ağrıyor..şimdi gene ilaç içtim...
canım oğlum ameliyat haneye girerken korktu ağladı..bizde çok kötü olduk sıktık kendimizi tabi..şükür iyi şimdi..

duyguda evlenmiş..27 temmuzdamı evlendi msn sinde öyle yazıyordu herhalde..

onada mutluluklar dilerim çookkk..
irnamın torun tonbalaklar yanında daha hala..
bakın giremiyorum ama herkesten haberim var..
facedeki mesajlar sağolsun demikaydirigubbakcemile3

hepinizi öptüm çookkkkk...herkes iyidir inşallah...
bizim gibi bu seneyi hastanede geçirmeyinde bizimde bunlar son olur inşallah
Allah eksikliğini de göstermesin ama düşürmesinde ne diyelim...
hepinizi öptümŞeniz

öptüm herkesi iyi günler

iyi eğlenmeler fıstığım,tadını cıkarın.seni mecbur hissettirmeyelim dedik duygum .ee evlilik bu kolay değil.sıkıntısı telaşı az olmaz . allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canıım.

leerenim söylüyor onların memlekette.60 dereceymiş asfaltta sıcaklık .
yine susalım sıcak diyeni vuran iki kişi olur söyleyim size kaydirigubbakcemile3

bizde bebeğimizi dr. götürdük.aylık kontrolleri için şok bir haber zeynebimde göbek fıtığı başlangıcı varmış.ee koliti yüzünden az ıkınmadı garibim olacağı oydu tabii.:çok üzgünüm: göbeğine teker yaptım üstünüde bantladım bakalım inş. içeri girer fıtığı.

desdim çok gecmiş olsun canım.acil şifalar.inş.dediğin olur,2011 yılı sağlık getirir.

yeşilim allah gönlüne göre versin canım yaa yazları serin kışları sıcak bir memleket nasip etsin sana.
hepinizi öğtüümmm

günaydın
günaydınnn
destişi gecmiş olsun çok öptüm tatlı oğlunuuu:nazar:a.s.
irnam aaaakannehir
kız yaşı ne ki göbek fitiğiii:sinifsinif:
şimdi gecerse ilerde acılır ya ALLAH KORUSUNNN
yeşilim duygum leerenin leydim böçüküm sağlıkla kalın hoşçakalınnnnnn

destiş geçmiş ossun:sinifsinif:

iyi eğlenmeler fıstığım,tadını cıkarın.seni mecbur hissettirmeyelim dedik duygum .ee evlilik bu kolay değil.sıkıntısı telaşı az olmaz . allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canıım.

leerenim söylüyor onların memlekette.60 dereceymiş asfaltta sıcaklık .
yine susalım sıcak diyeni vuran iki kişi olur söyleyim size kaydirigubbakcemile3

bizde bebeğimizi dr. götürdük.aylık kontrolleri için şok bir haber zeynebimde göbek fıtığı başlangıcı varmış.ee koliti yüzünden az ıkınmadı garibim olacağı oydu tabii.:çok üzgünüm: göbeğine teker yaptım üstünüde bantladım bakalım inş. içeri girer fıtığı.

desdim çok gecmiş olsun canım.acil şifalar.inş.dediğin olur,2011 yılı sağlık getirir.

yeşilim allah gönlüne göre versin canım yaa yazları serin kışları sıcak bir memleket nasip etsin sana.
hepinizi öğtüümmm

günaydın
günaydınnn
destişi gecmiş olsun çok öptüm tatlı oğlunuuu:nazar:a.s.
irnam aaaakannehir
kız yaşı ne ki göbek fitiğiii:sinifsinif:
şimdi gecerse ilerde acılır ya ALLAH KORUSUNNN
yeşilim duygum leerenin leydim böçüküm sağlıkla kalın hoşçakalınnnnnn

herkese teşekkür ederim sağolun
irna sizede geçmiş olsun,benim arkadaşın kızında da vardı geçti ama şimdi
...
işte bebekkken gazlı olunca çok ağlamaktanda oğluyor bizim oğlanda da
1 yaşında gelmeden testisi yukarı çıkmıştı hemde kasık fıtığı alınmıştı
1.5 yaşında olmuştu ameliyat 1 yaşına gelmeden fark etmiştik
bizim kide aşırı gazlı idi çok ağlıyordu sabahtan akşama kadar uğunuyordu
ağlamaktan ondan oldu sanırım...