Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

leydim irnam gecmişler olsun diyim bizde fırsat bulmuyoruz sıklımyaaa:hulya:
bende biran once eve gitmek istiyorum
ama eve gidincede işe gelmek istiyom
ya biz kadınlar nedense hiç bişeyden menmun kalmıyoruzz hapimize ALLAH kolaylık versin aminnn
----------------------tünaydın güzel yarınlar
sıkılmadan hayatınızııı değiştirin dermişimmmm:)

leydim irnam gecmişler olsun diyim bizde fırsat bulmuyoruz sıklımyaaa:hulya:
bende biran once eve gitmek istiyorum
ama eve gidincede işe gelmek istiyom
ya biz kadınlar nedense hiç bişeyden menmun kalmıyoruzz hapimize ALLAH kolaylık versin aminnn
----------------------tünaydın güzel yarınlara.s.a.s.
sıkılmadan hayatınızııı değiştirin dermişimmmm:):teytey::teytey::teytey:

yağmurlu amasyadan selam herkeze.
hava o kadarda yağmur yağsada kötü değil.cıkıp ıslanmak var iliklerine kadar .oohh ne iyi olur..ama yemek yapmam lazım.o pişene kadarda yağmur diner.bilmiyorumkismile

yaa leydim bu yaşın bunalımımı acep kii yaşadıklarımız.aman bazen herkezde oluyorda çoğu belli etmiyor hep mutlu mesuuuddd görünmeye çalışıyrlar noluyosa sanki ne hissettiklerini söyleselerde herkez ona göre davransa demi yaa.

esmeriimm ben biliyom kıs ne istediğimi şöyle deniz kıyısında servisi beş yıldızlı bir otelde tatil.yada dünyadan vazgectim türkiye turu,yadaaa.güzel şifa kaplıcaları yadaa kültürel ve sanatsal ve eğlenceli müzikli mekanlar ,kendime ait araba,ev,bol bol alış hiç veriş olmaycak,
torunumun yanına gitmek,ve ..kızımın yakınlarıma gelmesi ve oğluma hayrlısıyla baş göz etmeekk.daha sayımmı biri beni susturcakmı sonravıma çiflikten bol bol sarı yumırta kapmak oooo saymakla bitmesssss mucukk

ıyı günler teyzoşlarımmm

işe başladığım ıcın yazamadım sıze
işiim ıyı net bağlatmaya calıstım ama sorun var sanırım bı bağlanamadı
bugnde d smart dan aradılar yarın görüşme için bıde oraya bakcam nerenın şartları bana uygunsa orda başlarım dıyorm
sızlerı cok öptmm

şekerlerim merhabalar

aman aman ne isterseniz olsun inşallah. irnam ya isteklerinin aynısını istiyorum ama senin için daha çok istiyorum inan.

esmerim valla biz kadınlar bıkkınız artık bıkkın...

böcüğüm işin hayırlı olsun zaten gelip bir cee demen bile yetiyor

duygu hazırlıklar nasıl gidiyor

lady moralin düzeldimi tatlım

esracım taşındınmı naptın kuzum

sarissa, lereenim neredeler...bi oşın vardı :):)

saol yeşilim ablam sızı cok özluyom zatı
bı doğru iş bulamadım ıdare edıom
yarın bı yerle görüşmem var bakalım onun çalışma şartları nasıl

Dualarım seninle canım ama unutma hayırlısı olsu geç olsun...Çok öptüm uzat yanağını mucuk

öle ablaciğim bende dıyom zaten geç olsunda güç olmasın
çok şükür bı işim var şuan

öptün mü uzattım:kedi:..

sağol yeşilim .aynen valla herkez için isterim bu dilekleri yaa.ahh ahh ama nerdeeee..
herşey para para para,baksana sende biliyon sanal alem oyununda bilem parası olan neler yapıyor demi yaa.gercek hayatta öyle valla.bizler de uzaktan bakıp kendi imkanlarımızla yaşamaya çalışıyoruz işte.neyseee boş verelim sağlığımız yerinde olsun deyiip şükredelim kaydirigubbakcemile5

böçüüm çiçaaam kıs işe ne zaman girdin hadi hayırlı olsun.tabii yeni bakacağın işde iyi ediyosun tabi neresi şartlarına uygunsa orası olsun be güzelim.
hepinize iyi geceler.allah rahatlık versin.vede gocumaaaaann öpüyom Şeniz

irnam çiçamm nasılsın ablamm
şimdı işyerındede geç çıkıom daha uygn saatler olsa cok daha ıyı olur
bu arada 1 hafta oldu daha sızede yazamadım
işyeerıne net bağlancak bakalım bağlansında yazarım gene arada

pilav ettım sımdı bende bıde tavık memışı kızartcam
bu saate yemek yıycez bızde ne edek yanı daha 1 saat sonra

irnam o isyanları bende ediyorum. birgün geçince oh bugünüde atlattım diye seviniyorum.
yeşilim nerde. benim derdim kat ve kat. başta kız iş bulamadı bir türlü. öğrenim kredisinin geri ödemeleri başladı. iş bulsada rahatlasak diyoruz. eşim alsancakta kahve açtı. borç diz boyu. normal ödemelerimizde bile bayağı zorlanır oldum. ya tam batacağız, ya da birden rahatlayacağız. belirsizlikler beni çok korkutuyor. önümü görmeden adım atmayı asla sevmem. ama eşim bunu çok sık yapıyor. kendine zarar verdiği gibi bizide etkiliyor. sıkıntılar art arda gelir oldu. her ay sonu bir iki gün nefes alıyorum. diğer günler kabuslar içindeyim. ev işlerini bile serdim artık. ne kadar dayanacağım bu duruma bilemiyorum. artık fallarda teselli arar oldum. facede farkediyorsunuzdur belki. tam isyanlardayım. avukatı arıyorum. netice ne diye, hala bizi oyalıyor. karşı taraftan paramızı dahi alamadık. tabii buda ayrı bir sıkıntı. adamın maaşı var. haciz konulamıyor. bu ne kötü bir durum. zamanında haksız yere bizim maaşımıza haciz konmuştu. adam alıp çatır çatır yedi. mahkeme sonuçlanmadan alması cabası tabii. oğlanda gelecek şimdi. onada iş bulmak lazım. hep bunlar beni mi buluyor bilmiyorum. oflar çeke çeke yaşıyorum işte. eğer buna yaşamak denirse.
annemlerede taktım bu ara. abimin rahatsızlığı artmış. annem artık eskisi gibi değil. malum 90 yaşında. hem oradan dalım kırık, hem bu taraftan. bir ümit, bir çıkış yolu aramaktan yoruldum. bu yaşta hala çözüm yolu bulmak yıprattı beni. eylülde bitecek herşey diye teselli ediyorum kendimi. pek başarılı olamıyorum ama.
neyse sizleride sıkıntılarımla boğmayayım. bugün patlama yaşadım. arada böyle oluyorum.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktan

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: betül abla üzüldüm ben yaaa zaten sıkıntıdaydımmm bide seni okuyunca daraldım kolay gelsin hayat sana kat kat versin güzeşllikler senin olsun
irnam içinde gecerliii
hepinize gecmişler olsun :1hug:
böçük hanım hayırlı uğurlu olsun işin seninde bizlerde gec yiyoruz vallahi yemeğiii sorun olmuyor ama kilo geliyor arka arkaya dikkat etttolumunekankayizsmile
atalım besempatiksalakcinnisempatiksalakcinni yeşilim atalım her şeyi bi keneraaaa

günaydınnn
evinizde sağlık huzur para sıkıntılarda uzak bi yaşam dilerim amain diyin lütvennnnnn

selam canlar

ladym gerçekten üzüldüm canım ama inan herşey düzelecek ben inanıyorum yeterki dayanma gücünü yitirme. metanetli ol inan o kadar iyi anlıyorum ki seni ve gözümün önünde sıkıntılı halin

hepinizi çok öpüyorum

esmerim, yeşilim sağolun canlarım. aslında ben daha büyük fırtınalarıda atlattım. bunuda atlatacağım. ama yaş ilerledikçe dayanma gücümüz bir yerden patlak veriyor. herşey üst üste gelince savunmasız kaldım. tek tek gelmediler. yinede gülebiliyorum çok şükür. çoğu gitti azı kaldı diye kendimi tamir etmeye çabalıyorum. belki ileride bu sıkıntılı halimi hatırlayıp, kendime kızacağım. dün son derece sıkılmıştım. bugün düne göre neşeliyim. hatta birazdan giyinip dışarı çıkıp gezmeyi düşünüyorum.
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

a.s.:1hug: yakışır ablam gez evde kaldıkça patlak veriyor her yerdennn
dün akşam acilden gecti gecem aniden sancılandım
adet olmayıyordum:kedi: yerleri tırmalandım ama yinede olmadı bi ağrı kesiçi yaptılar alsanaalsanasmilehaydi eve sabahı zor ettim şimde işe geldim hala bitkin ve yorgunum bennnnmafoldumben
--------------------------------
arkadaşlar hayat size güzelikler getirsinnnnnnn tünaydınnnn:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…