irnam o isyanları bende ediyorum. birgün geçince oh bugünüde atlattım diye seviniyorum.
yeşilim nerde. benim derdim kat ve kat. başta kız iş bulamadı bir türlü. öğrenim kredisinin geri ödemeleri başladı. iş bulsada rahatlasak diyoruz. eşim alsancakta kahve açtı. borç diz boyu. normal ödemelerimizde bile bayağı zorlanır oldum. ya tam batacağız, ya da birden rahatlayacağız. belirsizlikler beni çok korkutuyor. önümü görmeden adım atmayı asla sevmem. ama eşim bunu çok sık yapıyor. kendine zarar verdiği gibi bizide etkiliyor. sıkıntılar art arda gelir oldu. her ay sonu bir iki gün nefes alıyorum. diğer günler kabuslar içindeyim. ev işlerini bile serdim artık. ne kadar dayanacağım bu duruma bilemiyorum. artık fallarda teselli arar oldum. facede farkediyorsunuzdur belki. tam isyanlardayım. avukatı arıyorum. netice ne diye, hala bizi oyalıyor. karşı taraftan paramızı dahi alamadık. tabii buda ayrı bir sıkıntı. adamın maaşı var. haciz konulamıyor. bu ne kötü bir durum. zamanında haksız yere bizim maaşımıza haciz konmuştu. adam alıp çatır çatır yedi. mahkeme sonuçlanmadan alması cabası tabii. oğlanda gelecek şimdi. onada iş bulmak lazım. hep bunlar beni mi buluyor bilmiyorum. oflar çeke çeke yaşıyorum işte. eğer buna yaşamak denirse.
annemlerede taktım bu ara. abimin rahatsızlığı artmış. annem artık eskisi gibi değil. malum 90 yaşında. hem oradan dalım kırık, hem bu taraftan. bir ümit, bir çıkış yolu aramaktan yoruldum. bu yaşta hala çözüm yolu bulmak yıprattı beni. eylülde bitecek herşey diye teselli ediyorum kendimi. pek başarılı olamıyorum ama.
neyse sizleride sıkıntılarımla boğmayayım. bugün patlama yaşadım. arada böyle oluyorum.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktan