aman aman bugün net beni sinir ötesi sinir etti.belki 10 dakka içinde iki kere gidiyor sonra geliyor.bütün gün devam etti inanın yaa.ancak yavştan düzelir gibi ama hala korku var her an gidecek gibi.
yeşilim
kazen nasılmış iyimi sağlığı sıhati.kazeni oğluşun gibi sevdiğini biliyoruz canısı.oda seni sevdiki hatrını sormaya gelmiş bak.keramet sende bidanesi sendeeeeee..yerimseniben
evet oğlum geldi ,tosun paşa olmuş.kilo almış ama asker taamından değil.bittabi,,kaydirigubbakcemile3 hazır feesfoudları yemekten,ayy doğrumu yazdım onuda.herneyse işte böyle tüm askerler gibi kilo almış,ama özgürlüğü çok özlemiş belli her halından.oysa bugün geldi sıkıldı bile arkadaşları daha kimi okulda kimi askerde.yanlız kaldı biraz. bakalım gün neler göstercek
desdimgecmiş olsun canım farmı bitirdin ama ben yumurta istiyooommm.ribbonu bir tamamlasam yumurta avını bırakcam valla yaa..sıra zebzelerin yıldızlarını tamamlayıp tabelalarını almak.çoğu iki yıldız oldu ama.zevk veriyor bana bilmiyorum.bitecek diyede korkuyorum yavaştan.yerimseniben
esmerimsağol canım.
hepicinizi öpüyoomm.kaçıyım başımda bekliyooo.