Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

hayırlı cumalar herkeze,

leydim güle güle yeyin hazırladıklarını.bizim burda daha cıkmadı bile bezelye enginar,hoş enginar pek gelmez bile.
kediciğini yaptırdınmı merak ettim .aman iyi etmişsin senede dört kez doğuruyorlar.her birindede üçer beşer.valla annemlerinde var bayaa bi sıkıntı cekiyrlar beslemekte birleride almıyor adamı yiycekler valla.ben burdan kemik ne varsa birktirip götürürüm .az değilki 10 15 taneler.

lerenim,yeşilim duygum,böçüm,anuşkam esmerim hepinizi çookk öpüyor kucak dolusu sevgiler canlarım.ve herkezi
işleriniz kolay,dualarınız kabul olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

irnacım henüz veterinerden haber gelmedi. o haber verecek ve biz götüreceğiz.
bizimki ankara kedisi. nesli tükeniyor diyorlar. her eşi beğenmiyor bu cinsler.
fakat ben üretmeyi düşünmediğim için kısırlaştırmayı düşündüm. kontrol hapı veriyordum.
bunun riskli olduğu söylenince kısırlaştırmanın en iyi yol olacağı kanısındayım.
mamalarımız hemen hemen buzluğa giriyor çok şükür. daha yaza dolacak orası.
şimdilik mevsimi olanlar yerlerini alıyor. kışın ne pişireceğim derdi olmuyor.
eskiden böylemiydi, kuruturduk genelde. çoğuda güvelenirdi. şimdi bu sorun kalktı.
aslında her mevsim her yiyeceği bulabiliyoruz. fakat mevsiminde olanı tercih ediyorum genelde.
daha sağlıklı, üstelik hazır gibi. koy pişir.:roflol:

Günaydın hanımlar....Merak ettiklerimi irnam sormuş okudum ladym. Kolay gelsin afiyetle yiyin inşallah

biz de pek olmuyor, çok nadir şeyler koyuyoruz difrize. abiniz sevmiyor napim. işime geliyor benim de dimi ama?

gündüz hep beraberiz pek giremiyorum ancak gece bakabiliyorum buraya.. arada farma uğruyorum ekip, biçmeye. sağolsun arkadaşım da yardım ediyor. yanaklarınızdan öpüyorum

herkesler nasıl..o kadar yogunum ki anlatamam.işler bir yandan yeni siparişler aldık...koşturuyorum sanki patron benim..
Bir yandan ceyizler hazırlanıyor...bikoya verilecekler vardı...
Kimini verdik kimini aldım bikodan
gelinliklere bakıyoruz kızkardeşimle....
çarşı pazar işleri derken haşatım cıkıyor... KK GıREMıYORUM ESKıSı GıBı..HEPıNıZ ıYıSıNıZ DıMı..ÖPTÜM HERKESLERı

merhaba hepinize
herkesin bir koşturmacası varmış okudum grçmişi,
bende giremiyorum artık,oğlumu eşimin iş yerininin olduğu yerde
kreşe yazdırdık,yarım gün verdim,sabah hep beraber kalkıyoruz
ben oğlumu kreşe bırakıyorum eşimin işyerinde
saat yarıma 1.00 e kadar bekliyorum ev uzak olunca eve gitmiyorum
geri,
sobra oğlumu alıp arabayla beraber eve geliyoruz eve gelmem 1.30
2.00 yi buluyor.sonra yemekti oğlanla ilgilendi hiç pc yi
açmaya bazen fırsat bulamıyorum.
ama iyi oldu bu koşuşturma vakit çabuk geçiyor sıkılcak zaman bulamıyoruz artıkyerimseniben

orçunun başlamasına sevindim sana da değişiklik olmuş destuşum. kendine iyi bak ama

çok işlerin var duygu ama tatlı y-telaşlar bunlar kolay gelsin ...daha sonra fotolarını paylaşırsın bizimle

alıntın yapmıyorum kk güzel dostlarııı herkes ii herkesin sağlığı yerinde ve ben sizleri çok çok öptüm unutmadım unutmayınızzzzz
hayat su misalııııı
-günaydın-----------------------------
güzel hafta sonlarıııı
bişey daha fark ettim günler su gibi geciyor hayatımızda bir gün bide bakaçayızki kk kimler gitmişşşş :sinifsinif:

kahfelede hazır haydi içelim ve dertlerimizi untulalım bu sanal değil gerçek dunyamızdaaa
----------------------- benim için sizler sanl değil gerceksiniz canlarım beni türkiyemin her bir yerinde ve candan samimi arkadaşlarımm

bende sıcak yüzünden pc başına geçemiyorum. bir yandan havanın nemi ve sıcağı, bir yandanda pc.nin sıcağı çekilmemeye başladı. sabah erken kalkarsam ancak açabiliyorum. o zamanlar pc odası serin oluyor.
hele haftasonları evde durulmuyor..
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

Selamlar demek ki artık gelmiyorsunuz buralara kızlar...ben bu gün çok işler yaptım. Allah nasip etsin yarın kızım geliyor.laptopumu canım arkadalşım kullandı, iki gündür bende farma girdi yardım etti. arada bende baktım. buraya kk ya girince çıkamıyorum ancak vakit buldum. iyi geceler

günaydın ablalarım
nasılsınız
dün bursa şampıyon oldu
bende ılk defa gol atmayalım dıe dua ettım
ne edım sevmıyım fenerı::umursamaz:

selaammm.ufff sıcaklar çoktan başladı demi oralarda.bizler ancak ısınıyoz valla yerimseniben

yeşilim hadi gözün aydın allah kavuştursun.çok selamımı söyle opuyorumnanaktan.

böçüm kafana göre iş bulabilme dileğiyle çüçeemm.
ben maçtan heeeeçç anlamamm bilmiyorumkismile dün buralarda yıkıldı .:hulya:

bende yavaş yavaş temizlik yapıyorum.bir yandanda tarla tapan işlerii işte.şimdide ahır büyütüyozz off off tam 200 malzeme toplamamız lazım ne çok işimiz var bakın görün iştee.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3çok yoruluyooz çoookk :roflol:

pazara oğlum geliyor sonunda bitiyor inşallah.ama nelerini çaldırdı nelerini oooo saymakla bitmez.üstüynen geliyor valla.( neyse canı sağolsunda aman alırınır.

öpüyorum hepicinizi şugarlaar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…