Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Allah kavuştursun irnam şimdi boşlukta hissedersin kendini canımmmmm
lereenim iyi olmana sevindim ama sesin pek iyi gelmiyordu

esra kalp ile ilgili bir operasyon geçirecekmiş, akşam aramaya çalışacağım çok çok merak ettim Allaha emanet olsun. bir şey öğrenirsem sizi haberdar ederim

burası bugün şenlenmiş. bir kaç gündür kimseler uğramaz olmuştu.
irnam allah kavuştursun. yaza az kaldı. göz açıp kapayıncaya kadar gelirler.
lereenim geçmiş olsun. ben yıllardır o sıkıntıyı çekiyorum. çok tedavi gördüm. ama yine başa dönüyorum.
esmerim faceye alışamadın galiba. aslında çok kolay. eklemek istediğin bir şey olunca paylaşa basıyorsın.
sormak istediğin olursa herkes sana yardımcı olur canım. seni pekçok kişiye önerdim. haberin olsun.:lepi:
yeşilim sen nasılsın canım. izmire ne zaman gelmeyi düşünüyorsun.
benimde moralim biraz iyi, toparlanıyorum. dünde evime minik bir bebiş geldi.
sevmeye doyamadım. mavi boncuk gibi gözleri var. elleri minnacık.
ilk sözüm bunu bana verin oldu.:roflol: allah nazarlardan esirgesin. çok tatlıydı.
ah ah bende torun istiyorum. benim yaramazlar evlensede bende bu mutluluğu tatsam.

Tünaysın kızlar

Ladym hepimizin her şey gönlünce ama hayırlısı olsun tatlım...gelmeden önce haber vereceğim, ınşallah bir aksilik çıkmaz...... çok çok istiyorum artık çok özlediiiiiim.

hepinizin iyi olması dileği ile

sağolun yeşilim,leydim evet yaza az kaldı ama çoğunu damadın köyünde gecirecekler tatili,erzurum'un bir köyü çok güzelmiş banada diyorlar gel diye ama ne bileyim pek bi yabancı ortam.gidersemde sırf torunun hatrına.ve son on gün benim yanıma gelcekler..hep kısıtlı görecem yani.o yüzden doyamıyorum fıstığıma.
leydim inşallah sanda nasip etsin allah canım inan çok tatlı bişey.kendi evladını bile unutuyor insan.hep dokunsam,onla oynaşsam,ıgı bıgı yapsam ayy kendimi tanıyamıyorum bile onla olunca.bambaşka bi duygu kısaca.

yeşilim desdinanın haberini tesadüf öğrendim bana msn den onların yazıştığı bölümden msj geldi.şaşırdım.ayy inşallah güzel gecer ameliyatı.güzel haberlerini bekliyoruz.

yeşilim canım dilerim özlemini bir an önce giderirsin.herşey gönlünce olsun bidenem beniimm.

resim koycaktım ama olmuyor .sonra yine denicem.hepinize iyi geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın fıstıklar.
geçmişi okuyamıyorum, çok yoğunum bu aralar.
Umarım keyifler yerindedir.

günlerimiz aydın olsun

destuşu aradım ayın 21 inde kalple ilgili bir operasyon geçirecekmiş ama önemsiz üzülmeyin dedi ama çok merak ediyorum, dualarım destuşla

hepinize selamlar

Canlarım merhaba. Öptüm hepinizi.Şeniz

Destuşum şimdiden çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz.:teselli:

İrnam torun böyle birşey işte.

Ladym umarım en kısa zamanda sende kucaklarsın inşallah.

herkese merhaba

destiş Allah şifa versin.

irna ablam Allah kavuştursun.

biz o evi tutamadık maalesef
çünkü kaçırdık
kısmet değilmiş
hala ev arıyoruz ama yok, yok, yok

hepinizi öpüyorum ablalarımm...

destinaya acil şifalar diliyorum. inşallah bir an önce sağlıklı olarak döner.
sarissacım üzülme canım. bende bu sene taşınmak istiyorum. bu evim eskiden iyi idi.
şimdi tam önüme inşaat yapıldı. bütün manzaram gittiği gibi ev karanlıklaştı resmen.
oğluşumda bu sene buralı olacak artık. bu durumda bize büyük bir ev lazım.
ona oda hazırlamamız gerekiyor. zaten bu evin odaları minik minik. yatak odam çok büyük değil.
eşyalar üst üste. büyük bize göre ev bulunca kaçırmak istemem. herşey yine kısmetle oluyor.
biz bebişi yolladık. ama bu hafta sonu yine gelecekler. çok tatlı bir bebekti. artık hafta sonları bende olacak.opuyorumnanaktan
bu şekilde hasret gidereceğim artık.kaydirigubbakcemile5

tşk ederim güzel kalplı güzel ablama.s. tabi ben daha yapamıyorum oğrenmeye çalşyorum kızım gösteryor bana ama ben illahki oyun oynayım diyom bitürlü olmadı nasıl oynayacağımda kestiremedim yerimsenibenaa bide kim kim kk niklrini yazsalarCADIARZU:enbuyukkk:

.

irna Allah kavuştursun.bizde yaşayacayız inş torun sevgisi göreceyizzz nasip olursa
bak leydim üzüldüm şimdi en kısa zamanda inş inş ALLAHgönlüne göre verir torunlar bir bir gelirr:)
sarıssa inş gönlüne göre bulursunnn evi bulmakta zorr
destineyee açil şifalar dilerim gecmiş olsun dua edeceğim bügün arkadaşımızaaa:Saruboceq:

iyi günler şugarlar.

haniiii eltimin kızı kaçmıştı yaa dokuz ay önce...
bu gece doğum yaptı.oğluşu oldu.eltimde artık anane oldu yaa benden on yaş küçük üstelik .nasip işte erkenden anane.o duyguyu hemen tadacak ne güzel.

bu gece başındaydık sabaha karşı normal doğum yaptı .uykusuzumda.bugünde benim fıstığım gelecek tekrar adapazarından.bir gece yatıp dinlenip yarın sarıkamışa doğru yola cıkacaklar..şimiden heyacanladım kerataya.akşamı dört gözle beklicem .

kolay gelsin hepinize öpüyoruuummmmmm..

herkezi işi rast gitsin.
sarissacım en iyilerini bulursun inşallah canım

leydim senden inş. gönlüne göre bulursun canım.

esmerim inşalahh canım yaa hele tadına var elinden bırakmassın.
yeşilim aşkıımm sen nasılsın.
lereenim belin nasıl oldu .iyisindir dilerim.
desdina dualarım seninle kuzum.
duygum telaştadır artık düğünü yakın tabii.

ben bilgisayar kursunu bırktım .kafa basmıyorr alsanaalsanasmile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…