Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ay irfan güldürdün beni kafam basmıyor deyince basar da şimdi yoğunsun ondan

hayırlı, uğurlu olsun bebek irnacığım

seninkini çok çok öp benim için

ii akşamlar aay niye bıraktın canım irnammm
bende bu yaşta sonra sekreterlik kursuna gidecem kıslar
nedense burdaki belediye zabıtılar oyle dedi gittiler
ya gülmekten bende yıklıdım iş yerindee bügünnn kurs sekretterlikkguclubacismile

ıyı akşamlar mı desem ıyı gecelr mı desem
eve yenı geldım sayılır
iş arıyomm yenıden geç saatler yüzünden eşime ve evıme vakıt ayıramıyom bıde sornlar oluyo işte
herkesı cok özledımm cok
bütün ablalarırımı öpüyommmmmmmm
sızlerle bıgün saatlerce yazışmak ıstıyom
dua edın salı günü iş görüşmesıne gtcem ınş olur
nette cv var ordan ulaşmişlar bakalım

uğurum böcüğüm Dualarım seninle canım. inan buradaki herkes sana dua edecek hayırlısıyla ınşallah
ben de seni öpüyorum..Özlemişim valla

good&

esmerim bende kurslara gitmeyi çok istiyorum. seneye bu arzumu gerçekleştirmeyi düşünüyorum kısmetse. özellikle vitray üzerine bir kurs istiyorum. buda nerden çıktı dersen, ben kız meslek lisesi resim bölümü mezunuyum. branşıma tekrar bir dönüş yapma vaktim geldide geçiyor. babama kızdığım için tuvallerden uzak kalmıştım. sebep güzel sanatlar akademisini kazandığım halde beni yollamamıştı. benim zamanımda oraya girmek çok zordu. ben yetenek sınavı ikincisiydim. ama babacığım hayır dedi. kimse onu ikna edememişti. 76 senesinde de öğretmenliği kazanınca, onun arzusu oldu. aslında kızmamam lazım. öğretmenliğide çok sevdim. ama içimdeki özlem başkaydı. şimdi bunu kurslarla gidermek istiyorum. :sinifsinif:

irfancım şu an benim evimde de bir bebiş var. artık hafta sonları bende olacak. anneciği kızımın çok yakın arkadaşı. çalıştığı için ancak bana haftasonu gelebiliyorlar. bende haftasonu bendesiniz dedim. her haftasonu gelmeye çalışacaklar. bu beni çok mutlu ediyor. torunum olsa bu kadar severmiydim bilemiyorum. ama ben böyle bebek görmedim. hiç huysuzluğu yok. habire etrafa gülücük atıyor. ama çilekçim çok kıskandı. habire tıslıyarak geziniyor. :roflol:
böcüğüm canım inşallah arzuların gerçekleşir. darısı senin gibi iş arayanlara. dualarımız sizlerle canım.

güaydın bu gün erken kalktım nedense

ay lady ne güzel ne şeker oluyor şı bebişler bir de uslu diyorsun insan keyifle bakar, sever

demek ki güzel sanatlar sevdalısıyken öğretmen oldun... evet öğretmenliği çok sevdiğini söylersin. ama şimdi yıllarca içinde uyuyan dev ortaya çıkıyor.

gönlün ne istiyorsa onu yap betül. geç kalmışım demek yok. severek yapılan şey bambaşka oluyor.

yıllar evveli unutalım şimdiye, yarına bakalım.

:sinifsinif: gittileerrr senağlama senağlama senağlama

dün gece saat 2,5 ta bindirdik,otobüsleri çok gec geldi .oraya gitmeyince yezmak istemedim.daha biraz önce ulaşmışlar.kaç saattir mahvoldular canlarım benim .off off taaaaaaaaaaaa ramazanda gelcekler birde.senağlamasenağlama sanırım ben duramam bu gidşle.

yeşilim ah canım yoğunlukmu başka birkimlermi olmadı işte.yok yok olmuyo latince terimleri gibi hep yabancı isimler aklımda tutamıyorum.birde öğrcilerin çoğu belge almak için gelmiş.hepside okullardan biliyorlar çoğu şeyi.oysa bizim amacımız öğrenmekti.öğretmen bu yüzden biliyorlar diye hızlı geciyor,anlatıyor bende yetişemedim.bir yaşlı hatun bendim üstelik ohaoldumsmile

aslında ben diksiyon ve şehir içi ( trafik ) araba kullanma kurslarına gitmek istiyorum ama burada yokk.ehliyetim var aslında ama öylesinebir saatlik çalıştık aldık ehliyetleri.ne işime yarıyosa araba kullanmayı bile öğretmediler bizlere.ee sonrasındada kimse öğretmedi tabii.

leydim kolay gelsin canım insan zevk aldığı şeyi yapınca o kursda,dersde tadına doyulmaz tabii
hafta sonuda olsa bebiş sevmen çok güzel tatlım yaa.insana herşeyi unutturuyor demi..bizimkini gaz sorunu hala davam ediyor kolit oluşmuş barsaklarda ,o,sancısı gecince o kadar şekerki şeker bile az gelir yanında.ahh yeterki şu koliti bi geceydii.

böçüüümm hoşgeldin canıım.allah yardımcın olsun çiçaaamm.rast gele..

esmerim.sendedemi kurs olayı oldu,bilgi sayar gibi zor değildir umarım,f klavyeydi birde harf bulmak bile ölüm geldi bana yaa.
kolay gelsin sanda canım.

Son düzenleme:
bebişimiz parka gitti. bende bir bakınayım dedim.
irnacım allah kavuştursun canım. özlem zor. ama bir aya kalmaz sen gidersin oraya. bizdeki bebişin hiç sancısı olmamış. çok sakin bir bebek. benim çocuklarım çok huysuzdu. bunu görünce şaştım resmen. bir bebiş ağlamaz mı. bu ağlamayı dahi bilmiyor. anneciği çalıştığı için kreşe veriyor. oranın eğitimi çok iyi galiba. anneciğide oradaki eğitime evde devam ediyor. gece hiç uyanmıyor. ağlarsa koşar severim diye nöbet bile tutuyorum. biblo mubarek. kızım resimlerini çekiyor. yakında faceye ekler sanırım. allahım böyle güzellik görmedim. inşallah bende torun sahibi olurum. iyice tutuştum.:roflol:
yeşilim bir arkadaşımın karakalem çalışmalarını görünce kendime kızdım. sen bunun eğitimini aldın. bütün tekniklerini biliyorsun, niye yapmıyorsun dedim. özellikle vitray olayı beni çok etkiliyordu. yeni teknikleri görmem ve uygulamam lazım. bunun için kurs düşünüyorum. birde takı kursu. takı tekniklerini ve yapımını biliyorum. fakat bazılarını tam beceremediğimi farkettim. çok iştahlıyım bu konularda. hem bunlar bana terapi gibi gelecek. ama önce oğluşumun temelli izmire dönmesi lazım. ona harçlık yollamaktan elimde az kalıyor. oda temel işlere gidiyor. o dönünce maddi açıdan ferahlıyacağım. tabii kurs için masraf lazım. şu an bana bu gibi uğraşlar lüks gibi. bu yüzden erteliyorum. zamanı gelince kimseyi dinlemem.:sm_cool:

kızlar sabah yazmıştım tıklamadım mı acaba hepsi yok olmuş Allah kavuştursun irnam

ladym, sen de inşallah istediğini yapabilirsin canım sakın yılma kim tutar seniiii. ama işte şu para var ya şu para. ne diyim bilmiyorum

hepinize iyi akşamlar

dün güne kötü başlamıştım. siteye bile girip çıktım. havalar yüzünden yine belim kötü durumdaydı. bugün en azından sandalyeme oturabiliyorum. sıcak duş yap ve yün kuşak sar dediler. bu sayede biraz olsun ayağa kalkabildim. tabii ilaçlarımıda aldım. biraz sonra ilaç yazdırmaya doktora giderim. inşallah şu ağrım geçer.

dün güne kötü başlamıştım. siteye bile girip çıktım. havalar yüzünden yine belim kötü durumdaydı. bugün en azından sandalyeme oturabiliyorum. sıcak duş yap ve yün kuşak sar dediler. bu sayede biraz olsun ayağa kalkabildim. tabii ilaçlarımıda aldım. biraz sonra ilaç yazdırmaya doktora giderim. inşallah şu ağrım geçer.

Geçmiş olsun canım. Ben de sırt ağrısı çekiyorum uzun zamandır. Ağrı kesici kas gevşetici bana mısın demedi.
Şimdi akşamları merhem sürüp masaj yapıyor eşim. Sonra sıcak havlu koyup öyle yatıyorum. Bir kaç gündür daha iyi gibiyim sanki.

Günaydınlar

lady, anuşka bende iyi değildim yazmamıştım. çeken bilir. irnam geçen yıl yazmıştı bana hemen o gün yaptım ve anında iyi geldi. ikisi olmasa bile kekik yağı baş ucu yağınız olsun sakın diğer merhemlere inanmayın. ağrım oldukça yineliyorum. kantaron yağı ve kekik sürüyorum inanılmaz iyi geliyor. lütfen deneyin çok geçmiş olsun

Canlarım tünaydınlar olsun hepinize. opuyorumnanaktan

Dün malıum temizlik günümdü ama bu sefer çoooook yoruldum.Neyse şimdi daha iyiyim.

Böcüğüm biliyorsun dualarımız hep seninle .Güzel haberler getir.:teselli:

Esmerim bir uğraş olması iyidir . İyi düşünmüşsün.:1hug:

İrnam Allah kvuştursun canım torun bir başka oluyor değilmi. :emir_bebek:

Ladym ne güzel bir bebimiş sancısız mutlu bir bebek bakımıda kolay olur . İnşallah senin torunlarda böyle olurlar: Geçmiş olsun aman dikkat et lütfen kendine bak daha torun seveceksin.:emir_bebek:

Anuşkam sanada geçmiş olsun canım .:1hug: Kimsenin bir yeri ağrımasın .

Yeşilimin önerisini tatbik edin gerçekten ağrılar hafifliyor.

Öpüyorum hepinizi.Şeniz

Son düzenleme:
hepinize güzel günler ablacıklarım......

perşembe günüden beri ankaradayım....solan takımı yemek odası takımı için gittik ne yorulduk konyadan giderkende götürülecel eşyalar vardı onları hazırladık derken baya yorucu bir hafta geçirdim..
koltuklarımı yemek odamı aldık...
halı baktık uygun olsun diye herhalde ankarada bakmadıgımız halıcı kalmamıştır.......
sonunda halılarıda aldık.......perde tül ölçülerini verdik...bu perde tül işleride zormuş ya .........herşey uygun olsun istedim....olduda şükürler olsun...
koltuklarımı pembe agırlıklı olsun istedim aydın ferah olsun istedim.....
yatak odamda öyle oldu pembe krem rengi.....
halılar tüllerde birbirine uyumlu oldu...
oturma odam kahve krem oldu.....binbir çeşit gibi hay allah....kayınvalidem ankarada kaldı ben düzenlerim dedi peki dedim...
ben akşam geldim...yorulmuşum .......ve sizleride özledim...
sizler nasılsınız.....herkes iyi dimi......

yeşilim ablamın dedigi o yaglardan bende annemde kullandı saolsun irna ablam ve yeşilim ablam önermişlerdi....
iyide geldi.......laydım sende dene sanada iyi gelir inşallah....
hepinizi tek tek öpüyorum sevimli ablacıklarım

X