:sinifsinif: gittileerrr senağlama senağlama senağlama
dün gece saat 2,5 ta bindirdik,otobüsleri çok gec geldi .oraya gitmeyince yezmak istemedim.daha biraz önce ulaşmışlar.kaç saattir mahvoldular canlarım benim .off off taaaaaaaaaaaa ramazanda gelcekler birde.senağlamasenağlama sanırım ben duramam bu gidşle.
yeşilim ah canım yoğunlukmu başka birkimlermi olmadı işte.yok yok olmuyo latince terimleri gibi hep yabancı isimler aklımda tutamıyorum.birde öğrcilerin çoğu belge almak için gelmiş.hepside okullardan biliyorlar çoğu şeyi.oysa bizim amacımız öğrenmekti.öğretmen bu yüzden biliyorlar diye hızlı geciyor,anlatıyor bende yetişemedim.bir yaşlı hatun bendim üstelik ohaoldumsmile
aslında ben diksiyon ve şehir içi ( trafik ) araba kullanma kurslarına gitmek istiyorum ama burada yokk.ehliyetim var aslında ama öylesinebir saatlik çalıştık aldık ehliyetleri.ne işime yarıyosa araba kullanmayı bile öğretmediler bizlere.ee sonrasındada kimse öğretmedi tabii.
leydim kolay gelsin canım insan zevk aldığı şeyi yapınca o kursda,dersde tadına doyulmaz tabii
hafta sonuda olsa bebiş sevmen çok güzel tatlım yaa.insana herşeyi unutturuyor demi..bizimkini gaz sorunu hala davam ediyor kolit oluşmuş barsaklarda ,o,sancısı gecince o kadar şekerki şeker bile az gelir yanında.ahh yeterki şu koliti bi geceydii.
böçüüümm hoşgeldin canıım.allah yardımcın olsun çiçaaamm.rast gele..
esmerim.sendedemi kurs olayı oldu,bilgi sayar gibi zor değildir umarım,f klavyeydi birde harf bulmak bile ölüm geldi bana yaa.
kolay gelsin sanda canım.