Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Ben de telefonla katildim ama hic soylemiyorsunuz :mymeka::dilcikar::asigim:

ayyy canımsın ya çok pardonn. evet arkadaşlar.. zepp arkadaşımızda telefonda sohbetimize katıldı.. bol bol kulaklarınızı çınlattık.o benim bitanem..:1hug:
zepp şuandaki olduğum durumu bir görsen, ufak oğlum başımda dikilmiş, Annee kalk ben oturcam sıra bende diye diye başımın etini değil resmen beynimin etini yedi..:mymeka:sinir etti beni .delikafadulden

kustum sana :dilcikar:
ver yigenime pc yi cabuk :mymeka::1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

Zepp valla şimdi geldim diyecektim vurma kafama kafama..:)

o güzel ses tonunu duydum pek hoşuma gitti doğrusu ama dedim ya lereenimi duyunca aklım başımdan gitti kusura bahma bu sefer seni çok öptüm mucuk canım

hatişim bana bir sürpriz yapmış aman aman bayıldım... . o söylesin sana da topiğime uğrayacağım

ben allahın emriyle kocama kaçmaya gidiyorum.. yoksa bu veleti boğucammmmm..delikafadulden:a015::a015:Şeniz

hıııh :dilcikar:zeppin ses tonumu güzel hiç de bilene..:dilcikar:
yeşilim sürprizi zepp'e sülemicem meraktan patlasın..:roflol:

iyi akşamlarevet bugün bende çok üzüldüm lereenime.salı günü inşallah.iyi bir haberle döner aramıza.sevindirir hepimizi.:1hug:
amanda aman ne güzel,cüvcüv,yeşilim,hatiş bulışmuşlar,üstüne tatlı olarakta zeeple telofon konuşması.ne güzel imrendim doğrusudemek zeepimizin kendisi gibi,seside tatlı.allah sahibine bağışlasın.
resim varmı kızlar ?yaff ben görmek isterdim sizi ama.:1rolleyes:
hatcenin süprizini bende biliyoomm. ama bende zeepe sülemicem iştee süprizzzzz.

İrnam, valla iyi geçti hatta ben hiç hastalıktan söz açmadım ama aklım lereenimdeydi nasıl anlamışsın sen var ya sen çoh datlısın gel öpem seni bi mucuk oh!
eyi ahşamlar canlarım

nolur küsme diyeceğimi beklersen pışt. derim.. :roflol:sen bana küsemessin.. sen beni deliler gibi seviyorsun biliyorum nalen ferit..nayır nolamaz...
:dilcikar::roflol::1rolleyes:

:asigim::dilcikar::1rolleyes:

hıııh :dilcikar:zeppin ses tonumu güzel hiç de bilene..:dilcikar:
yeşilim sürprizi zepp'e sülemicem meraktan patlasın..:roflol:
CADIARZUsurprise ha CADIARZU neymis bu supriz merak ettim soylemezsen iki kat daha fazla kuserim bak cicegim :mymeka::dilcikar:

irna ablam :asigim: Cok tsk ederim :1hug:

günaydın gızlar..Şeniz
zepp sabah sabah hayırdır şekerim,,:1shok:
sürprizimi merak ettin..
sölimm hadi, yeşilime şık bir şal ördüm ve hediye ettim..
okişmi rahatladınmı.. :mymeka:eminimki sende isticeksin.. sana biliyorsun dolu dolu yaptım.. gelince vercem gari.Şeniz

kiskandim :dilcikar:

:asigim:yaptin mi :1hug:
ama ben bekleyemem o kadar :asigim:adresi vereyim cicegim kargo denen birsey var de mi ama :mymeka:

kargo denem şeyi bizde biliiik herhalda..:jeyyar: ama bu kışta yollarda kaybolur diye korkiim.. hafta içi şirkete bir sorayım...senden başka türlü kurtuluş yok.:mymeka:

gunaydın:1closedeyes:
aman yok buluşmuslar yok şallar yapışmış bıze ne ayol alla alla nıe dıyonuzkı:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…