ırna abla kocasız olmamı yenı moda cıkmış evlenmeden once bebe sonra nıkah bende öle ıtcem gıbı bu gıdıslen kakalıycam kendımı:roflol:
benım 5 dene yığenm var
böyuk aplamın 1 oğlu var 11 yaşı
küççük aplamın 1 kızı var 6 yaşi
buyuk abmın 1 kızı 6 yaş 1 oğlu 1,5 yaş
kucuk abımın 6 aylık oğlu var
tek benım yohhh anlıycanız
Biz neyiz sel kızçe
senide yirim hihoyyyt
benim başım kelmi yani :mymeka:
böçüğüm allah bağışlasın.acele etme seninde olur.
sen genede o modaya neyim uyum dime.yavriimmm.bizim eski modalar daha eycedir ne demişleee,kendine yağışan modaymııışşş...sositosositoyerimseniben
la sizde beş bacısınız heral,ne gozel yafff.bacı gibisi varmı ahh ahhh.
benimde bitek bacım vaaa.üç yeğen.bakh sen benden şanslısın böçüüükkk.
selaammm erkeze.nediyseniz bakem gene bi afta sonunu daha getirdik.
ayırlısıyla dualarımızın kabul olması dileğiyle hepinize hayrılı cumalar olsun .canlarım.kızlar duydunuzmu lereenim kalp spazmı gecirmiş,ayy çokk üzüldüm valla.inşallah bir daha tekrarlamaz.
onun için ve duaya ihtiyaçı olan arkadaşlar için bugün dua edelim olurmu.
hepinizi öpüyommm..Şeniz
selaammm erkeze.nediyseniz bakem gene bi afta sonunu daha getirdik.
ayırlısıyla dualarımızın kabul olması dileğiyle hepinize hayrılı cumalar olsun .canlarım.kızlar duydunuzmu lereenim kalp spazmı gecirmiş,ayy çokk üzüldüm valla.inşallah bir daha tekrarlamaz.
onun için ve duaya ihtiyaçı olan arkadaşlar için bugün dua edelim olurmu.
hepinizi öpüyommm..Şeniz
ben lereenimle telefonla görüştüm salı günü doktora gideceklermiş. duyunca çok canım sıkıldı.Allah şifa versin canikoma..
bu gün cüvcüvüme gittik 4 site arkadaşı önceden kararlaştırılmıştı. işte böyle kızlar insanın canı sıkkın olunca sohbette edemiyor kusura bakmayın ne olur, yine görüşürüz.
topiğimi boş bırakmadığınız için sağolun sizi seviyorum
evet arkadaşalar cüvcüv arkadaşımızda ,bu gün yeşilimle birlikteydim ,..
onu doya doya öptüm sarıldımŞeniz:1hug:.. aslında sizler içinde sarıldım..günüm çok güzel geçti,,:1hug:
ben lereenimle telefonla görüştüm salı günü doktora gideceklermiş. duyunca çok canım sıkıldı.Allah şifa versin canikoma..
bu gün cüvcüvüme gittik 4 site arkadaşı önceden kararlaştırılmıştı. işte böyle kızlar insanın canı sıkkın olunca sohbette edemiyor kusura bakmayın ne olur, yine görüşürüz.
topiğimi boş bırakmadığınız için sağolun sizi seviyorum