• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

gunaydın herkese.....nasılsınız...umarım ve işallah lereenım daha ıyıdır....

böcik nerdesın be kuzum ...hastamısın...

yok ıyyım az dun delırcektım baş ağrısındn bugun cok ıyyım
sen naıslsın

ben saskınım be...kk bır yerler kapatıldı ama...mızah neden kapatıldı anlamadım valla...

bazen moralım bozukken gırıyordum be böcük artık benle daha cok ugrasısan yada ben senle....

ay cicişlerim gelmiş dağçiçeğim, zepp, böcük, duygu

epinize güzel hafta sonu diliyom

lereenimden haber alınca yazarım size...

Irnam gelemedi daha

uzatın yanakları öpem bi mucuk mucuk

a766ed5cff6abf23d5bb22fd26c65d51.gif

lips016.gif

hepınızı opuyorum tek tek....

yeşilim ablacıgım...bak yanagımı uzattım....

japon4fm6.png

DUYGU O NE ÖYLE TATLIM.....ÖP DEĞİL YE BENİ DİYOR
Sizin bir derdim var bölümündeki yorumlarınızı okuyorum ve takdir ediyorum. bundan sonra ben de gerekenlere yorum yapacağım...bazılarını gereksiz buluyorum ama bazı var ki gerçekten çok özel....mucuk

leerenıme allahtan sağlık dılıyorum
duygu nere kapanmış be anlamadım haa neysem kactım

DUYGU O NE ÖYLE TATLIM.....ÖP DEĞİL YE BENİ DİYOR
Sizin bir derdim var bölümündeki yorumlarınızı okuyorum ve takdir ediyorum. bundan sonra ben de gerekenlere yorum yapacağım...bazılarını gereksiz buluyorum ama bazı var ki gerçekten çok özel....mucuk

yeşilim ablacıgım...gercekten begenıyormusun....tesekkurler..begenmedıgın olurda ...uyarırsanda sevınırım....a.s.

böcük nere be daha erkendı ama....karpuz kescektım....:1hug:a.s.

iyi günlerrr.

bugün oğlandan fırsat bulamadım,küççük bi kaçamakla yazıp hemen cıkcam.

dağ çiçeğim bidenem sen zeepin bebişine takım,zeepe şal,badem gözlüsüne süeter,koçişine kazak örmüyomuydun laa.kimi kandırıyon .kıs kıss kısssss :jeyyar: :sm_cool: :jeyyar:lülülülülülü

zeepim bak gözün ac seni kandırmasın..fisfisfis

yeşilim geldim bidenem sende olmasan beni kimseler merak etmiyo .nediyim gidim atımmı biyerlerden. a.s.

böçüğüm havan güzel olsun kıss.noldu annecim başın nie arıdı bakem.çok gecmiş olsun yavrusu.

duygum.bende beğeniyom kıss yorumlarını,pek gözel acıklamalar yapıyon helal sana aşkısı helal.bebişinde,maşşallah ne yanak var,anacım öp öp bitemez,essahtan yemelik ha

bende hepiçinizi öpüyoooommmmm
bugün buranın pazarı ,cıkmam gerekiyor kendinize iyi,güzel bakın canlarım.a.s. :1hug:

demek oluşundan fırsat bulamdın haaaaaaa..:jeyyar::jeyyar:.hımmmm...sositososito

saol ablacıgım begendıgın için ....teşekkurler....ıyı pazarlar..opuyorum kocaman...ŞenizŞenizŞeniz

iyiyimde googla giremiyorum :s istedim sitelere giremioom moralimi bozfdu

iyi günlerrr.

bugün oğlandan fırsat bulamadım,küççük bi kaçamakla yazıp hemen cıkcam.

dağ çiçeğim bidenem sen zeepin bebişine takım,zeepe şal,badem gözlüsüne süeter,koçişine kazak örmüyomuydun laa.kimi kandırıyon .kıs kıss kısssss :jeyyar: :sm_cool: :jeyyar:lülülülülülü

zeepim bak gözün ac seni kandırmasın..fisfisfis

:roflol:cok guldum yaa ...
cicegim bak irna ablam ne diyor :mymeka:
bir salla kurtulamazsin :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

Back