Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

duygudann bende heçç hazzetmemm
helee şeytan tüyünüü duygununn yatağındaa bırakalıı ii cee bii gıııccıııkkk geliyy banaa kendisi şakkıdı

ya ask olsun gözek..sende bürütüs...sevdım dedıgım ınsanlar sırtımdan vuruyor...
vur sende vur...bu garıp duyguya...senağlamasenağlama

ben başlayam:1closedeyes:
21,85 yaşım nısan 10 doğum gunum hedıye beklerımdelikafadulden
bı kez sözlendım ayrıldık ama severek ayrılmak zorunda galdık:nazar: hala cok sevyom ama elden bıseycık gelmes
ceyıs bakanıyım ınanılmas ceyıs hastasıyım ceyıs demek ben demek :eek: ama elımde patlıycek gıbım(duygu sevınmesın şaka):1rolleyes:
hayatımda kımsecık yok mutluyum calısıyom paramıda bı gözel yıyom :lepi: bjk ve barış akarsu hastasıyım(mekanı cennet olsun tek sevdığım ılk askım bebeğımın:Saruboceq:)
oğlum olursa onun gıbım olcak uzun sac sakal hatta adıda hazırBARIŞ:asigim:
maçları kacrmam bı gruba uyeyım(çarşı alayına karşı)ayy ısım verdım ama pardonyasakkelime
okey oynamak cok severım pembe dızı ızlemem tv ızlemem pek ama kıtap okumayı sevyom
sırket muhasebesındeyım daha doğrusu ıdarı bölumde ıdare edıyom işlerı(kkdan ayrı kaldıkca)bu kaa yeter mı ablam
aşkınıza çohkk üzüldüm canısı.çalşmanada sevindim.bu devürde iş bulmah zor bilin sende.ceyizlerini gule gule gullanmak nasip etsin rabbim.böçüğüm heç üzülme gıızz bekarlık sultanlık deyiler.doğrudur. emme genede sen bilin.everip barışınıda gucana almayı nasip etsin yavremm :emir_bebek:
irancıgım cok dadlu bir körümcem var...allah kaderınıde guzel yapsın....
ben anlasırım herkesle...iletişim kurarım....kaydirigubbakcemile5

hemen kendımden söz edeyım....İŞTE DUYGU-tatlicadiarzu-

adım duygu..konyalıyım...bır fırmada yönetıcı asıstanlıgı yapıyorum...
yarısmacı arkadaslara ...basarılar dılıyorum....kaydirigubbakcemile3

hiç sozlenmedım...evlenmedım...
7 subATTA 23 OLUYORUM...HEDIYE ISTERIM...kazıyın beynınıze kalbınıze..bu tarihi...unuttuk yok ..ona göre...:eek:klava:

hayatta en cok ıstedıgım...ögretmen olmaktı...özellıkle tarıh...ama olmadı...aıleme karsı gelemedım....keske gelseydım.senağlama..hayatımın sonuna kadar içimde bır uhde olarak kalıcaktır...senağlama

o yuzden sakın cocuklarınızın gelecegıne mudahale etmeyım ablalarım....

yaprak dokumu avrupa yakası...bazen elveda rumelıye bakarım....sımdılerde...yemekteyız var..arasıra bakıyorum...onun dısında....tv ızlemem...

pc rahat gırıyorum kendıme aıt bır odam var ve ..işim bırazda kendımıze aıt dıyelım..o yuzden...sositososito

bundan sonrakı ..hayatımda tek ıstedıgım sey....benı seven bır eş..Şeniz.sahıp cıkan koruyan..ezdırmıyen bır eş..mutlu bır yuva ve..:asigim:.nedense bır kız cocugum olsun
ıstıyorum...:emir_bebek:

bılmem artık rabbım verecek.....bılmem vermeyecek......allahım duy sesımı...ben senden öyle buyuk buyuk seyler ıstemıyorum....:Saruboceq:
sevecek bır eş..mutlu bır yuva o kaaaaaa...

allahım ben duygu kulun...kabul et duamı emı...a.s.
duygum istediğini yine yapabilirsin gıızz,gir yeniden sınavlara,den şansını dışardan felan okun haa.inşallah tüm istediklerin oluuur canısı.:Saruboceq: amin canım amin
duygudann bende heçç hazzetmemm
helee şeytan tüyünüü duygununn yatağındaa bırakalıı ii cee bii gıııccıııkkk geliyy banaa kendisi şakkıdı
gözekim,la o şeytan tüyünüü,hepiçinizin yatağına goymuş laa.:1shok:

epicinizin yolu, bahtı açık olsun.. dularım sizinle. açık yürekliliğinizi seviyorum kızlar

yeşılım ırnam saolun aplalarım benım laa yarına kalmaz ben bu dualarla goca bulurunm(zaten cokta ebn almıyom)

saolun ...dualarınız ıcın..ablacıklarım...
Irna ablam..... Bazem bazı seyler o an olmalı...o an dogru zaman oluyor...erteledıgın yada...nasılsa yaparım dedıgın anlarda olmuyor...
Malesef....bu durumdam dolayı bıraz kırgınım...evet halen ogretmen olurum...ama......bazen aıleler evlatlarının geleceklerıyle oynuya bılıyorlar...oysa ben kazanmıstım...mezun bıle olmuştum...ama olmadı...
Dedıgım gıbı ıcımde bır uhde kalacak...

Şeniz ay senı ben en guzel yerınde öperım(ıkı kaşın arasından)
sorma bende bı sevemedım onu 23 yasında hıc sözlenmemış pehh kım alır onu be ben tecrubeluyuım ya kıskanıyo aklınca ama ettıyı dua amın dıyem:Saruboceq:
he yaa burda okadar gözel ananın gözel yakusuklu oğulları var neden bızım bı topıcımız yok açsanda ılk musterı ben olsam:jeyyar:

hangi kaçım laa benimm iki tanee kaşım varr :jeyyar:
laa iştee açalımm bi topikk siz fotolarınızıı koyunn kaynanalardaa beğensinnkaydirigubbakcemile5

böcüh, duygu nirdesinyiz. gözek sizlere topih açmış ...görüyonuz mu

en bılyom ablam ben onayladı o actı ama bu kaynanalar beter cıktı bırıde oğlundan bahsetmıyo ben kendımı ağırdan satam genede:nazar:

yeşilim bunlar kesin evde kalacaklar bir damat bilem bulamadılar daha

ana ağzındn yel alsın dıom baska bısey demıyomsenağlama ne bıcım laf duymamış olam

künaydin ...hepcınız nahalsınız...
Hadı uyanın galkın....sabah oldiiiiiiiii
hafta sonu dıye gaytarmayın...gelın hele

Amanda amanda kızçelerim uyanmışlarda gelmişlerde ortalığı temizlemişlerde kendilerinide ne güzel anlatmışlarda sizi seviyom kızçeler Hakkınızda nasıl hayırlıysa öyle olsun . Gönlünüze göre eşler nasip etsin inşallah.

Amanda amanda kızçelerim uyanmışlarda gelmişlerde ortalığı temizlemişlerde kendilerinide ne güzel anlatmışlarda sizi seviyom kızçeler Hakkınızda nasıl hayırlıysa öyle olsun . Gönlünüze göre eşler nasip etsin inşallah.

amın ablam:Saruboceq: nırdeydın sen ozledım
ay bugun keskem çalışmasam ne gözel olardı ama nerdee zengun goca bulana kadar devamkaydirigubbakcemile3

2rmwht1ti8.jpg

23lo5l2vk9.gif

Böcüğüm bunlarda sana umarım beğenirsin.:))

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

gunaydın lereenım...canım..bak yemek yapmam ama ev ıyı temızlerım tıtız ve temız bır kızceyımdır...

Bende sizleri özledim . PC arada bir gidip geliy niçın oliy bilmeyim :))

Eeee hani begendınmi begenmedınmi süylememışsın:))

Duygu kızçem yemek olmadan olur sanırsın olmaz ögrenecaksın yemek yapmayı ulmaz üyle :))

beğendım ama en hassas noktamdan vurdun ablam.suan ağlıyorum beğendım saol ama bıda koyma olur mu dayanamıyomda:KK43:

X