• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Selâm lereenim Destina ailece düğüne gideceklerdi...

Mutluluk filminin romanını okumanı tavsiye ederim duygucum. Daha güzel çok çok güzel

Zülfü Livanelinin en beğendiğim iki romanı..Mutluluk ve Leylanın evi

ablacıgım filim çok güzeldi çok etkilendim.............ve orda yaşayıpta anlamsız kurallar hükümler sonunda yitip giden kızlara üzüldüm.........mafoldumben halime şükrettim valla........:Saruboceq:

kitabı oldugunu bilmiyordum........tatilde okuyum ablacıgım........severim kitap okumayı......

gunaydın..........dunden beri kimseler ugramamış........
hayırdır herkes nerde........
umarım herkes iyidir......
ay merak ettim.........

böcük baska topıklerde.........ama yeşilim ..irnam.......lereenim..........nerdesiniz.........

hayrlı cumalar
cnm aksamları evden grmek ıstıyom ama ınan aksama kadr oturmaktan mıckım pışıyoo:roflol:

geldim gızlarr geldiimm.
ben dün annemin yanına gidiyom demiştim yaa ancak geldim geceyi yanında gecirdim

aslında dönecektim ama
dün kadının başına neler geldi
tomografi cıkışı annemin sesi tamameeenn kaybolmuş,verilen ilaç aksi reaksiyon göstermiş ve ses tellerini şişirmiş,aman gittim hastaneye,gözlem odasına almışlar.anacumu,iğneler,ilaçlar serum ,oksijen ,herkezi almış bir telaş.
meğer onbinde bir kişide olabilirmiş,oda anacumu buldu.:çok üzgünüm:
:mymeka:taa akşama ancak düzeldi yavaştan yavaştan geldi sesi..
ne şassız kadınmış yaa..sonuçlarda 10 gün sonra cıkcakmış.ama dr.da bugün izine cıkıyo.bi 10 günde ordan yani 20 gün sonra sonuçları alcazzz,inşallah kötü bişey cıkmaz,son yıllarını olsun kötü bi hastalıkla gecirmesini istemiyoom,66 yaşında annem,

biliyorum herkez bigün yok olacak ama işte gönlüm isterkii,acı cekmeden,sıkıntı ızdırap cekmeden olsun.hayatı boyunca rahat yaşayamadı anacımm bari rahat bi şekilde ........

neyse siz ne yaptınız,herkez sıcaktan bahsediyo,bizim burada bi öğlen yanıyo,akşam üşütük oluyoz valla,dışarı cıkarken ben hırka bile alıyom sırtımaa.gerci gençler almıyo ama ben alıyom yaa.hastamıyım yoksa fisfisfis

yeşilim gecmedimi canım hala başın ağrısı.opuyorumnanaktan

lerenim ,duygum ,böçüküm hep,inizi bende çoookk öpemmmmm opuyorumnanaktan

ırnammm ınş kötu bısey yoktur allah herseyın hayrlısını versın ölumun bıle
acı cekmeden kımseye muhtac etmeden ınş

hem gencmış annen daha yanı cok yaslı deıl benım annemde 50 yasında kıyamam balıma yaa zaten sözume gelemedı o gun aradım ağladı hala aklımda
ızın verselerde gtsem ama maddı durumumda pek yok napcamm bılmıyommm yaa ağlamak ıstıyorumm

ırnammm ınş kötu bısey yoktur allah herseyın hayrlısını versın ölumun bıle
acı cekmeden kımseye muhtac etmeden ınş

hem gencmış annen daha yanı cok yaslı deıl benım annemde 50 yasında kıyamam balıma yaa zaten sözume gelemedı o gun aradım ağladı hala aklımda
ızın verselerde gtsem ama maddı durumumda pek yok napcamm bılmıyommm yaa ağlamak ıstıyorumm

amin böçüğüm bende onu isterim.allahım canımı al dedirmesin kimseye.elden ayaktan düşürmeden vede ızdırab cekmeden isterim.hakkımızda hayırlısı inş.

üzülme kıss,nişanında gelir inş.eltimin canı yokmu,kızını gözü önünde alıp götürdüler.düğün yapmışlar güya evlerinin önünde,ona bile gidemedi.
beterin beteri var canuuuummm.
sağlığı yerinde olsunda tek.ah bu parasızlık nelerden vazgeciriyo insanı demi,en güzel günü olsun acı günü olsun olamayınca olamıyo işte.
şu paraya ben :mymeka: :oklava: Çok üzgünüm çoook deyim.
yinede belli etme anacuna,dahada teselli ver emi datluum.opuyorumnanaktan

amin böçüğüm bende onu isterim.allahım canımı al dedirmesin kimseye.elden ayaktan düşürmeden vede ızdırab cekmeden isterim.hakkımızda hayırlısı inş.

üzülme kıss,nişanında gelir inş.eltimin canı yokmu,kızını gözü önünde alıp götürdüler.düğün yapmışlar güya evlerinin önünde,ona bile gidemedi.
beterin beteri var canuuuummm.
sağlığı yerinde olsunda tek.ah bu parasızlık nelerden vazgeciriyo insanı demi,en güzel günü olsun acı günü olsun olamayınca olamıyo işte.
şu paraya ben :mymeka: :oklava: Çok üzgünüm çoook deyim.
yinede belli etme anacuna,dahada teselli ver emi datluum.opuyorumnanaktan

:Saruboceq:
para varya hersey deıl derler bazen o hersey oluyo tube yaa
para olmayan evde huzur olmuyo yuvalar yıkılıyo ınsanlar öldurluyo
ben bu lıdyalılara bı yakasam :mymeka:
laa lıdyalılar mı bulmustu bu araada
neyse belı etmıyom ama ben cok sulu gözluym cok hemen ağlarım :gitme:
ağustos sonuna kadr cok sıkışık durumum cokk :çok üzgünüm:

şu para var ya para,,,, her şeyin başı. kim demiş parayla saadet olmaz diye, hem de alası olur

sağlığın başı para, geçimin para, huzurun para, tatilin, şuracıkta denize gitmek...vs vs say say bitmez...

millet olarak dökülüyosssss, kızıyosssss, ağlıyosssss, kimsenin umurunda değil

ölelim mi yani.... para her şey valla. sağlıkta ordan geliyo

geçmiş olsun irnam, inşallah her şey iyi olacak canım.

böcüğüm, anneni özledin canım benim, ne diyim ki içim burkuldu.

abboww braya uğrayamadımm ck yoğundumm
nassınız bakem ağzını yıdıklerım zemuszemus

yesılım ablam hemde ne özlemm yaa mafoldumbenmafoldumben anagıbı yar ıstanbl gıbı dıyar olmass

k babamla konustmm kredı borcu varmış seneye bu zmn ancak bıtermış ozmn yardım edermış
nolcak bılmemm yaa sanırım düğün 1 yılı bulcakk
cok dert deıl aslında ama yınede uzuldummm
keske azcık paraları olsaydı 5 daıreyı satmış harcamış adama kızamıyom ama benımkı babasına cok kırgın
ondan bısey ıstemem dıo
keske altınlarımı barı alabılse
bız zaten esyaları takstle alcz
he bugun bıde zam ıstedım tmm dedıler kaydirigubbakcemile2

İrnam geçmiş olsun canım ya. Ana gibi yar bağdat gibi diyar meselesi. Kıymetini sağken bilin.

Böcüğüm inşllah anneciğini görürsün. Düğününde hayırlısı olsun. Zammada gözün aydın canım. Bereketini versin Allah. Önemli olan mutlu olmanız. Gerisi nasıl olsa zamanla yapılır sağlık olduğu sürece. Bunları dert etme canım benim. Hepsi olur merak etme.

iyi akşamlar ,yeşilimle böçükten başka kimse girmemiş fisfisfis

bende yoktum
daha doğrusu pc yoktu.....oğlan mesleğiyle ilgili otokent kursuna başladı hafta sonları oraya götürmek zorunda leptobu .....taakii bu zamanlara kadar.kaç ay sürcek onuda henüz bilmiyorum,hafta sonları yokum yanii,ayy ben çatlamasam bari yaaa,gelir gelmez hacı yolu gözler gibi bekledim pc nin yolunu kaydirigubbakcemile3.
bugünde annemin iki parca halılarını yıkadım biraz yoruldumda.
hepinizi öpüyorum canlarıııımmmm,ballarım bidenelerriiimm..zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

leerenım saolasın canm ablalaırmmm ırnamm bızım halılar yıkanmıştı
tanısma zamanında yenı yanıı
ayy bende bı tuhaflık var akıl verın hele
sımdık ben moblyalarımı beğendım bıraz pahalı ama
mesela yatak odası ortalama 3 bın
yemek odası ve oturma odasıda bı okadr var
ben sonra alırım gıbı bı alıskanlığım yok ılla olcak yoksa uyku bıle uyyamam
sımdık bazıları dıokı zamanla alırsınız ama sanmıyom
sımdık yenı yuvamda mıs gıbım mobılyalrım hemn olsunn ıstıyomm
cok borcumuz olcak ama aklımda olmuyck
sızce bunların bazıları sonra alınır mı mesela yemek odası yerıne masa alsak sonra durumumuz daha ı olunca alsak yanı coğu ınsan böle dıo
ama beımm ıstedım o deıl hepsı bıkezde alınsın
ı kalıtelı olsun cunku mobılya yada beyaz esya yıllarca kullanılcak seyler
hanı cabuk modası gecse bısey demem
sızce?

ay ne diyem şimdi böçük
benim kızla damatta,yavaş yavaş alıyolar,valla kaza bakarak mıcını yırtma derim,nasıl olsa ikinizde işe gideceksiniz sabahh cıkıp akşam gelceniz,nasıl ne zaman kullancaksınız yemek odasını,önce ihtiyacınız acil olan şeyleri alın derim,borç hafifledikce,istediğiniz vede en son model alırsınız,kim demiş modası çabuk gecmiyor diye.borçu bitene değinn oooooo seninki çoktaaann aut olur bile.kaydirigubbakcemile3,ama borçun bitince cık istediğin pahada modelde git al canımın içi,madem siz ödiyceksiniz,ilk yıllarda borç ödecez diye helak olmayın kendi yaşamınızada önem verin,yemeklere,sinamaya,eğlence yerlerine ne bilim işte tatil neyim yapın.sonra yapsanızda o yılların tadını vermiyoooo..

tabikiyardımcı olsalardı çok isterdim ilk etapda alınmasını.ama madem yük sizde,birden yüklenmeyin derim.hala ortalıkta krızleeeeeee ,öçüleeeeeeeee vaaaaaaaa. opuyorumnanaktan

Valla böcüğüm irnama katılmamak mümkün değil yalnız bir durum var. Bebiş meselesi :emir_bebek:eğer hemen yapmıyacaksanız eşyalarınızı tamamlayın derim bebek olunca masraflarınız çok olur. Yinede sizin ve bütçenizin bileceği iş:))):1hug:

sorduğun için söylüyoruz ablacım.

bana kalsa önce para biriktirin derim. sonra peşin pazarlıkla tümünü alırsınız

ama illa yok alacağım diyorsan sen bilirsin. büyüklerine kulak ver. irnam, lereenim de çok tecrübeliler...

irnaya bak neler yapçakmışta neler, canım benim.
amma o kadar güzel şeyler yazmış ki...keşke geçliğimize geri gidebilsek..ne eşyası ne perdesi....peh

inşallah bebek işini erteler, ileri tarihlere atarsınız ...şu türkiye şartlarında bebişimiz zorlanmasın

Back