• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

böcük özledim ....be ondan............
senin bi anlatacagın vardi...........
hadi bekliyorum..........
öu inkar olan iki şey vardı ya.............

smile025xj6.gif

bak böle öpüyom hemde

nan ne anlatcaktım azcık ucundn de bende anlatım
bu aralar asığımda unutuyom herseyı
:asigim:

off anamm gıdın gıdın sızden bı cacık olmass :dilcikar: ne gelen var ne gıdenn
yesılım bılem az uğrar oldu
ben sıcakta ısyerımde elım mausta yapısık kıcımdan ter akarken yazıyom sızler yoksunuz gıdıom tutman benı
gerı gelmemı ıstersnız terazıye tıklamanız yeter:jeyyar:

Kız o ne öyle tıç falan Allah iyiliğini versin :sm_cool: :sm_cool:

Gelemiyom başım çok ağrıyo, az oyunlara girdim daha çok arttı. aman ne bu be burdan ayrılamıyossss
sıcaktan yanıyosssss, gidiyosss, geliyossssss, dayanamıyossssss, seviyossssss, adiyossssss

Kız o ne öyle tıç falan Allah iyiliğini versin :sm_cool: :sm_cool:

Gelemiyom başım çok ağrıyo, az oyunlara girdim daha çok arttı. aman ne bu be burdan ayrılamıyossss
sıcaktan yanıyosssss, gidiyosss, geliyossssss, dayanamıyossssss, seviyossssss, adiyossssss

ooyyy ooyy başın niyee ağrıdı yeşilimmm kıyamam saa ben..opuyorumnanaktan
sıcaktanmı acebb:çok üzgünüm:çohhhkk gecmiş olsun canuuuummm
demi yeşilim,geliyosss,gidiyosss,burdan cıkmıyossss.hadin adiossssssss.opuyorumnanaktan

yanıyosssss, ne içsek şaşıyossssss, irnam canım iyimisin bak sana da buzlu çay yaptım içelim
annen nasıl oldu?

ice_tea.jpg

canım ,dr dan dra gidiyor,hepsi başka bir dr. havale ediyor.yarın tomografi istenilmiş,artık sonuç ondan sonra belli olcak,tahliller,hep şüphe içeriyor biri piskolojik ,biriguatr,diğerikalp olabilir diyor.
yarın yanına gitcem ,bkalaım en çok korktuğumdakalp cıkmasın diyorum.
inş. korktuğumuz yere uğramayız.uğrarsak hapı yuttuk acık kalp ameliyatı olursa eğer,3-4 ay annem hem yatacak hemde ameliyat yerleri acıkta durması gerekiyor.ooff düşünmek bile istemiyorum olmaz inşallah.

buzlu çayda çok iyi geldi bu yanmaya.seni çookk öpüyooosssss opuyorumnanaktan
iyi geceler boncuk gözlüümm.

kunaydınnnn

kalkıyosss gelıyooss kk dan cıkımıyosss
nasssınz ablalarım
ırnam cok gecmıs olsun tekrar ınş düşündüğün deıldı cnım benımm
yesılım ablam sıcaktandr o sıcaktan burda pişiyom yaa bı yere kalkmadan otur dur offf gene daraldımm:delphin:
akşam askım gelırse salona bakcaz düğün için o dıo kasım ben dıom nısanda olsun bakalım kım kazancakk

a.s. günaydıına.s.

:1hug: şanslı,mutlu gün diliyom hepinizee :1hug:

böçük bugün bnede ereknciyim.

bugün annemin yanına gitcesss,kahvaltıyı edince cıkcass birazdan.

opuyorumnanaktan çookk çoookk gocamaaaaannn öpüyom siziii opuyorumnanaktan

günleriniz aydın geçsin
irna inşallah herşey iyi gidecek canım.
böcük, kadının fendi erkeği yendi ...derler dur bakalım

ben geldim............

herkesler nasıl..........aksam mutluluk diye bir film izledim kanal d de harıkaydı çok begendim......

sabah kalktım evi topladım valize bir şeyler koydum........

duşumu yaptım ve kk dayım.....allahım ekmek su gibi oldu kk............

iyiki varsınız beeeeeeee...................öpeme size ......şekere bala katam ben sizi.........

Canlarım hepinizi koklaya koklaya öpüyorum.Şeniz

Böcük kızçem Tuhrkçemizi bozalım dedik ama öyle ıç falan olmuyor yani :oklava: Hepimiz pişiyoruz tüm türkiye pişiyor:(( Böcüğüm kızçem düğün için ortada buluşun.:1hug:

KK dostum geçmiş olsun.:(( Aynı şekilde buradan ayrılamıyossss,sıcaktan yanıyoooosssss ,yiyoz, buzlu çay içiyozzzz geliyozzzzz Bu arada buzlu çaya teşekkürler çok makbule geçti:1hug:

ırnam dileğim korktuğun gibi olmasın anneciğin. Güzel haberler alırsın inşallah.:1hug:

Duygu kızçem sizlerde iyiki varsınız. Bizim neşe kaynaklarımızsınız .:1hug:opuyorumnanaktan

Destina görünmüyor:((

Selâm lereenim Destina ailece düğüne gideceklerdi...

Mutluluk filminin romanını okumanı tavsiye ederim duygucum. Daha güzel çok çok güzel

Zülfü Livanelinin en beğendiğim iki romanı..Mutluluk ve Leylanın evi

Back