• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

nan sen bana gel bende saana temıslığe bee bencıl olmasan bı kerede karsıılıksız ıyılık etsen nolurdu sankımmm

ırnam yaa kızn belını kırcan hee

nan böcük sende herşeyi bedava getirmenin derdindesin.........
yoruldum öldüm diyorum.........
hiç güzel laflar neyim etmiyon..........
ama işe gelince havadasın haaaaaaaaaaaa

banane olm zengın koca bulup hızmetcı tutsaydın benımkı bana hıcmetcı ttutcakk:dilcikar:

banane olm zengın koca bulup hızmetcı tutsaydın benımkı bana hıcmetcı ttutcakk:dilcikar:

vayyyyyyyyyy.......işallah..böcük işallah........hüzmetçilerin olsun.......canım.......ŞenizŞeniz

ben kendim temizlerim artık..........hem sen zengin olsan beni tanımanda ........
bakmanda..........pehhhhhhhhhhh:dilcikar:

kunaydınnnnnnnnnnnnnn

duygu nan tanımaz olar mıyım bee evde oturur kahvemı elımı alır aksama kadr senınle dedıkodu ederıkk kk hıc cıkmam ama nerdee borc cok olcakk evlenınce bılem calıscamm

ben ızledım sonra ağladım sonra kapattım tv yıı

günaydın günaydın günaydın............

herkesler nasılmşı bakıyım............

hepinizi öpüyorum sevgi yumaklarım.........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

a.s.tünaydıın a.s.

yeşilim bizim ntv,kaybettik,evin önünde büyükce binalar olduğu için çekim engelleniyor.seyrettiğimiz çoğu avr.kanallar.avrpa yayınları daha güçlü heralde.

ama başka kanallarda baktım,fazla bakamadım.

ayy ayy dün sanki duygunun evini ben temizledim,sabah kalktım belimde bi yer felaket ağrıyor kafamçokkarıştı yohsa duyguya masaj yaparkenmi kaydirigubbakcemile3 oldu anlamadım.
herkez iyidir inş.
öpüyom hepinizi,işleriniz kolaaay gelsin.opuyorumnanaktan

ladyy nan heryerde karsıma cıkıyonn gölgemm gıbısın kış gelsede kurtulsamm senden hııh

ne oliyi..........laydi........böcük başka yerlerde kaynatıyonuz yetmiyormu.........
birbirinizi kovalıyorsunuz...........

irnam bende valla hamlamışım........her yerlerim agrıyor.......

şimdide pazara gittik......allahım her hafta taşı taşı ne doymadık bogazımız var ya..........
anneme acıyorum bazen yıllardır ............
kimbilir ne kadar yiyecek çekti eve .........karınca gibi.........
allahım razı olsun annecigimden..........
tirledim haaaaaaaaaa......sıcak bugün konya..........

duygu allah ıkı delık vermışş dunyayı yersın bıryle dığerı ınkar gelırmış

:1closedeyes: her lafa verck bı cevabım vardır elbett

sus kız sımdık ablalar kızcakk

Back