Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

oooooooo tukkanı ırnam acmıs masallah dıyemm
babalar gunu ama babm uzakta ctesı gelıyo ınşş ayy ayrı bı heycanım varr tabı
tum babaların kutlu olsun allah basımızdan eksık etmesınn amın
bugun bende dısarı cıkcamda cok sıcak beklıyom az aksama doğru belkı
söz ıcın bıseyler bakcam

yesılım ablam bende baktım ınsanları cok acımasız gordum hee bıde bazı melekler gordumm :asigim: gurban olurum sızı veren allaha ddım
hep ıyılıkle kalalım hep ıyı kalalım

canım benim, şimdi gördüm takipteyim o konuyu. Allah sizin gibileri başımızdan eksik etmesin canım.

bende gördüm yaaa bazı insanlar ne kadar acımasız ve katı olabiliyo sasıyorum hayret!
kendileri bu duruma düşmücek sanıyolar sanırım yarın nolcak kimse bilemez .....
Allah yardımcısı olsun o bayanın ve ailesininde atlatırlar inş

tunaydınn
dün cok sıkıldım evde yaa ne zmn gectı ne dısarı cıkııp gezmek geldı içimden cok sıcktı
bugunse gene işe geldıkk pehh

günaydın kızlar

böcük sıkı can iyidir derler, hayıra çıkarmış...

güzel huzurlu bir hafta diliyorum

selam güzel bayanlar

yeşilim topiğe baktım.allah yardımcısı olsun demekten başka bişey yapamıyorum.küçük çocuk yokki,aslında para yardımı yapılsa iyi olur ya.
o da uuffff.okuyup bişey yapamamkta üzüyo,.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hepinizi öpüyomm.damat geldi,çarşabmaya gidecekler son dr. kontrolundan sonra eğerki dr. bişey demese yola dayanır felan yani.
neyse kactım ben hepinize kolay gelsin opuyorumnanaktan

evet irnam, ne yardım edilecekler var ama biliyoruz durumu iyi olanlar koşturacak

kızın yola çıkacak gibiyse ne ala yoksa sen de kalacak mı?

ırnam h geldın nassın
en kötusu o ınş elımden geldığınce yapcam bakalım

yesılım sıkı sıkı calısıyom sıkı canımla bende

evet irnam, ne yardım edilecekler var ama biliyoruz durumu iyi olanlar koşturacak

kızın yola çıkacak gibiyse ne ala yoksa sen de kalacak mı?

bilmiyorumki,.yarın yine dr. gitcekler,artık dr. ne diycek ona göre.
kız yüksek puan alıp doğudan kurtulmak amaclı,yeniden pkss ye girmek istiyo,ve karsda başvuru yaptığı için sınav orda olması lazımmış.illa gidecem diyo.aslında hiiçç göndermek istemiyrm ama bakalım dr. ne diycek.
iğne ve ilaçın faydası oldu heraldeki,sancıda kanamada durdu.inşallah yolculuk olursa tekrarlamaz.
hayırlısı artık yemeye içmeye nasibi varsa bi şekilde doğar.ama yoksa ne kadar korursan koru,tabii yinede tedbiri elden bırakmamak gerek
herşey yarın belli olcak canım .ben yazarım yine.
opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

babalar şekerdir korkma sakın böcüğüm..hayırlısı olsun inşallah

diğer kızlar nerede, duygu yok yine

babam ctesıne almış bıletı pazar burda aksam annemle konusmuş abımler annem demış h içi gelsınler babann geldığı gun olmaz benımkıne dedım bana fırca attı mafoldumben haklıda neden mı
sımdk halalarna amca dayı ablası herkes ogune hazrlık ettı coğu calısıyomuş sonra benımkı hep ıst dışında 1 haftalık program yapıyolar oda pazara denk getrmek ıcn h içi kullanmıycaktı ve hersey ayarlandı bana dıo neden demedn falan fılan
moralım bozuktu
ama annemle konustum zemuszemus tum cesaretımı toplayıp böle böle dedım ozmn baban cuma alsın ctesı dnlensın pazarda onlar gelsın dedı ınş babam sorun cıkarmaz gelır bu iiş bı an once olur arada kalmaktan anam ağladı

selam hadi böçüğüm kızmas ,kıssa gelmeye bile niyet etmes demekki,babanda gönüllü.,sorunda çıkmaz inş.kolay gelsin yavrusu size.:Saruboceq:

bizimkilerde dr. gittiler şükür,bebek yeniden tutunmaya başlamış.saten annesine benzediyse,inatcıdır,tutunur sımsıkı.ne inattır annesiiii :mymeka:şimdilik tehlike kalkmış alkisalkisalkis
neyse yarında yolcular yanii..:çok üzgünüm:

yeşilim böçüğüm bay canlarım,duygu yine girmiyo genemi pc si bozuldu acep. oceanda başını kaşıycak zamnı yoktur ders çalışmaktan .
herkeze kolay gelsin,işleri güçleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

irnam sevindim kızının, bebişin iyi olmasına. aman kuzum iyi olsunlar evlerine dönsünler

iyi yolculuklar diliyorum seni de öpüyorum

annemı aradım cumaya alsın ozmn baban bıletı dedı ohh cok şükür ctesı burda olur dınlenr pazarda benımkıler gelır cok mutluyum ınş aksılık cıkmaz

ırnam ınatcılık bazen ışe yarıyo demı masallah dıyelım öptum cnm senı

leerenım daha gelmedı nerde kaldıkı acepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…