Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

dün çok üzüldüm
foçada ormanlarımız kül oldu
zeytin ağaçları,,çam ağaçları cayır cayır yandı
haberlerde izlemişinizdir belki
yazık ya ağladım ,,çıkış nedei yol kenarından başladığı için ,yangın atılan siğaradan çıkmış
olabilirmiş,,

saolun ablalarım....evet hemde ne tatlı.............yizinii kaşıken gözünün altını cızmış......yaramaz..........
allahım nazarlardan korusun..............

tatlılıgıda aynen ben............ukala hala smileyi...........

saol böcüküm işallah bıze rabbım bebekler nasıp etsın............
annelik duygusunu tadtırsın...........
olmaynalarada nasıp etsın.........amınnnnnnnnn

slm ,hayır olsun yeşilim ,burdada fırtına ara sıra var
perşembede burda yağmur bekleniyormuş
keşke dün yağsadı yağmur yangın varken

ooooo sohbetler ,ziyafetler,dondurmalar ve veeeeee resim de var tabiii...

ağzınız ballansın,

ama ben ama beeeeennn resimi göremedim.la duygu ne hemencik kaldırdın sankim :mymeka: nolardı bi gün daha duraydı yaaafff.ay bendemi silsemki fotolarımı hiiçç aklıma bile gelmedi bişey olurmuki.bahsanıza el kadar bebeyi bile duygu hemencik siliyo.aklım bulandı şindi yahuuu.kafamçokkarıştı

aynen yeşilim güneşim burada gündüz kızdırdı durdu akşamda yağmur yağdı .ama önce iki saate gök kuru kuru gürleyip durdu.ürkütücüydü yane.neyseki ferahladı az sonra yağdıda.hayırlara olur inş.:Saruboceq:

güneş berke bakıyo,bende seneye bakacam bişey olmassa.avatarıma koycam ilk işim.ayy ne olcak acaba onuda bilmiyoz ya,ultrasyon uzun sürüyomuş .dr.bugün ameliyatı varmış hemen bakmış cıkmış.cinsiyetine bakamamış yani.sarıkamışa gidince öğrenecekler işte.aslında içimde hep kız olacakmış gibi his var niyeyse,şimdiden kızım kızım diye seviyom.bana gülüyolar annem kafasına göre takılıyo diye.
hayırlısı olsunda.

duygum yeğenine yorumum yohtur :çok üzgünüm:allah bağışlasın inş.
düğünde eğlenmişsin.darısı saaaa.böçüke,oceana..zemuszemus
iyi geceleleeeeeerrrrrr...opuyorumnanaktan

kunaydınnn
ırnam 1 dk daha bekleseydın bugune aıt bı msjın olcakmışzemuszemus
ya ben kendımı bugun cok halsız hıssedıyorum
ve hava cok bunaltıcı keske yağmur yağsa
bugun halasına gtcektık bılıyonus ama gıdemıyoruz babasının amcası vefat etmmışmafoldumben ank gıtmısler
bende aksam 10 dan 12 ye kadr arkdasıma saçlarımı bukle yaptrmıstım kız hem elını yaktı cok uzuldum sonra bu haberı aldım dedım zaten bısey olmasa olmaz:mymeka: sonra dedım hayrlısı olsun
sbh kalktım okadr hazrlığım boşa gttı onada demedım banyo ettım bozdum saclarımı mafoldumben
sonra sbh aradıkı dığer amcama gtcez ayy ben ne etcem sımdık dedım
uzulme askım aksam kuafore gotururum senı dedı ama hem cok zmn lazım hemde olmaz dedım bugun böle olcak artık napalım

herkese selam kelam..............irnam.......senın ıcın ekliyecem.....ablacıgım.......işigin yansın ekleyım......
Aklıma sızle ılgılı her hangı bır seyın gelmesı mümkün bile degil .........zaten öyle bi şey olsa eklememde.....
Ablacıgım....öptüm kocaman..........

Yeşilim......güneş.... Lereenim.......ablacıklarım ve böcük........nasılsınız..........
Konya resmen ......yanıyor..öyle sıcakkı anlatamam...........nefes alınmıyor........
Bır de kuraklık var..........allah beterını vermesın..........
Göl yok denız yok....nem yok serinlemek için yapılacak tek şey duşa girmek.........

Dahada ısnacakmış hava..........allah sonumuzu hayr etsin..........öptüm şekerler.....

tünaydın kızlar
irnam inşallah canım ,sende bakarsın toruna hayırlısıyla
izmir buün fıldır fıldır esiyor ,yatak odasınsayım,lattop kucağımda,,kahvem yanımda,,sizlerle sohbet ediyom
buğün keyif yapıyom anlıycağınız,,,duygum ben konyaya gelmiştim ,7 yıl önce ,

gunes abla bende keyf yapıyom
çatı katta işyerım yemekhanenın ayrı sıcaklığını catıya cıkınca daha cok ıcımızde hıssedıyoruz
yanı buhar olup ucmasam dıe dua edıyommm

ayy hem mutluyum hem huzunlu
askımı goremıycem uzgunum ama sonrada mutluyum cunku askım bu ay sonu hostluğu bırakıp yazıhaneye geccek ve vardıyalı calıscak bırbırımızı daha cok gorcez ve artık askım yolsa aman kaza yapmamıştr ınş demıycem
zaten sbh pamukkale arabası kaza yapmışş 3 4 kısı ölmuş o aracta askımların fırmaya aıt ya askım olsaydı dedım sbh ızleyınce hemen onu aradım bıraz once aradı mujde dedı sımdık yola cıkıyo zonguldak ınş 3 gun sonra bu yolculuk ,işi btcek kafam rahat olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…