Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

sen görmedın ıste benı::gitmeysa askımıza noldu bızm :roflol:

asi salla bıseyler laa bak ben gıbım

bende geldim emme böçük essahtan seni zor görüm.sanki kapsama dışı gibisin,nie gırmızıydınız ,betiniz beenzinisss solmuş nan.:jeyyar:.

neeettiriyonuz bakem.ayy kahvaltıyı yeni yaptık sofrayı topladım hemen bi bakım dedim.ortalığı az toparlayıp bugün buranın pazarı çıkcaz kızımla.oğlanda burda ,hafta sonu için geldi.yaa kızdada sürekli bi halsızlik var,hamişliktenmi acaba, kafamçokkarıştı ben unutmuşum.vazla gezemiyozda,paso yatıyo,gelen olunca kalkıyo.
neyse ben kactım bulaşıklar duruyo.

yeşilim,duygum böçüküm,oceanım,lereenim.hepinizi selamlıyoo, öpüyo,kucaklıyoooommmm...hafta sonunusss çohhkkk gözel gecsinn inş..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

asi buda benden sana aman nazar değmesn bu türkce yazmanan dıe

ırnam gez bakem gezz yerımde gezzz hadı bızde senı öptuk en guzle yeındden:jeyyar:

Günaydın gızlar...güzel bir hafta sonu ossun

asi boş ver istediğin gibi yaz burası özgür bir yer

hamileliktendir irnam geçer ama

epinizi öpüyom

gözlernden öperım ozmn senıde

yesılım sanada balım kıymatlım askımlan buluscam ohhh

11,buçukta izmirde deprem oldu,,5,9 şiddetinde izmirde
antalyadada duyulmuş,yeşilim hissttinizmi depremi

Yok güneş 7. kattayız ona rağmen hissetmedik. hava kötü zaten çok puslu yapış yapış

Allah korusun hepimizi

aman güneşim çok gecmiş olsun canım yaa.allahım sen koru.:Saruboceq:
Yok güneş 7. kattayız ona rağmen hissetmedik. hava kötü zaten çok puslu yapış yapış

Allah korusun hepimizi

ayy ayy teee 7. kat.abooovv güneşe daha yakın hemide.buralar bile nasıl kızdırıyo.allahım sana sığındık yarabbim hepimizi koruya.
pazara bile cıkamadık çohhk sıcak diye.oralar anlattığına göre cekilmesdir allah bunaltmasın üsüldüm yaa,aslında yeşilm sisiznde yazın kacacak biyeriniz olmalı gibi,bir iki aylığına demii.aşırı sıcaklarda ne iiyi oluki.

neyse gene öpem opuyorumnanaktanben sizi,oğlandan fırsat buldukca girerim yine.

güneş55 kullanıcısından alıntı

aman güneşim çok gecmiş olsun canım yaa.allahım sen koru.

irnam sağolasıın datlummm

günaydııınn,
bugün benmi actım tükanı.

bugün babalar günü,hayattta olan babaların günü kutlu olsun.

bizde cicibabanın gününü kutlamaya gitcezz,içimden gelmesede.diğer kardeşlerim felan gelcek çünkü,toplantı var yani.ama üveyde olsa kardeşlerimi çoooookk seviyorum,onlar benim canımcanım ötesi hatta.iyiki varlar.ama şehir dışındalar ikiside.onların hatrına gitcem,bunu onlarda biliyor çünkü onlar bile kendi babalarıyla gecinemiyolaarr..:sinifsinif:

neyse iyii pazarlaaarrr..:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…