Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

:roflol:
ayy allahım ya
bende tam tersı abla gezyok eğlenıyok 2gundeb gorusuyoz hatta sözden sonra canakkaleye gtcez ınş ohh mıs gıbım
cıcek desen ben pek sevmem acırım cıceklere ya yazık derım kaktüs severım onuda ben yetıstırıyom zaten
sözde nışanda olur cıceğım sadece

ooohhh valla ne yaşasan kar kıss,sona umudunu avuclayıp duruyon aha bölee:sm_confused:beyimizin keyfi olcakda oohhoooooo ölme eşeğim misali.

ya ben çiçek dediysem herde herde nirde kıı,hani şuuu sevgülüler günü ,doğum günleri olur ya,o zamnalar derim.ama yoooohhh yooohh,yontamadım ben bu herüfü :1shok:

romantik bizim essahtan ormantik oldu böçüğüm yaa.eskidik anlıycannn senağlama

oysa,et isteyim balık isteyim yağdırır köftehor.bilir hepcek yiycemizi.ne uyanııık o varyaa.fisfisfis
amaannn işte ahıla vahile gecti ömür,
aman siz en güzel zamnalarınızı değerli kılın be böçük.saten hayranım şimdiki gençliğe.:1hug:

ırnam ablam enıste harbı işi bılıyo haa:roflol:
baksana yıyce seylerı nasılda getırıyomuşkaydirigubbakcemile3 uyanık hee nerelı enıste bu arada ablam

yok yok sımdıkı genclık cokta ı deıl be abla evlılıkler esler ınsanlar bozulmuş durumda bende keske daha yaslı olsaydım dıom ınan szın sevgınız daha samımı
tmm şans işi arada cıkıyo ama cok nadır ınan sımdık kadına laf gecrmek zor herkes boşanmak ıcın kosuyo mahkemelere
ee bızlerde cok korkarak adım atıyoruz allah sonumuzu hayr etsın
benım annem babam yaklasık 40 yıllık evlıler:nazar: babam hıc bı sevgılıler gununu kacrmaz
hatta gecen sene yaka odasını yenıledı benım işime yaradı bazalı aldı ceyıslrı doldurdum.:jeyyar:
ama dedığım gıbı sıznkı daha ıyı ya hersey ılla cıcek gezmek deıl
benımkı suan cok ı ınş hep böle gıder:Saruboceq:

Kızlar bu ne hoş sohbet maşallah, maşallah....

gerçekten böcük, eskiler daha saygılı daha bir sabırlıyız. öyle icap ederdi varlıkta yoklukta hep beraber...şimdiki gençler öylemi ya... bırakırım diyor...hele çalışıyorsa hiç arkasına bakmıyor.

aman irnam eskisi gibi olmuyor hiç birşey. çünkü erkekler de bıktı yetiştireceğim diye....çalış babam çalış. ne bu ya. miras kalmadan bi yere gelemiyorsun. alın teriyle çalışmakla bir şey olmuyor. şükür edip oturuyoruz işte.

denizde sizin kulaklarınızı çınlattım. bu arada deniz diyorum ya, sakın özendirdiğimi sanmayın. yeminle paylaşmak için anlatıyorum. hep aklımdasınız. ondandır yazdığım canlarım

böcüğüm iyi çalışmalar diliyorum. gençlikte çalışın. olgunlaştığınızda rahat edin tatlım

Oh oh sohbetiniz bol olsun canlarım.

İrnam demek seninki romantiklik yerine ormantiklik yapıyor çok hoşsun yaa:)))

Böcük kızçem nişanlılığın tadını çıkar canım .Bol bol gez eğlen. Umarım evlenince değişmez enişte bey:)))

Yeşilim bizim yerimizede denize gir canım:((

h geldınız leerenım yesıılım

yesılım ablam olur öle sey sen anlat bız burda serınleyelım valla cok sıcak:sinifsinif: çatı kat işyerım buhar olup uccam hee
evt eskıler daha saygılıdır varlık yoklukta sabır vardı sımdık kıza ıstedığı bıseyı alma bırak ozmn dıyor
leerenım nasılsın ablam cok gec gelıyon buraya

off ben cok yoğundum ve sıkıldım hee

hala burdayıımm :1shok: :1shok:
gidemedik biyere,ama bende gittim eltiye ikilafın belini kırdık,geldim .
aslında yarın amasya merkezde,festival var,heryıl haziranın 12 sinde kiraz festivali diyede gecer,şenlikler,panayırlar,standlar,lunapark,alışveriş pazarı ,yiycek içeçk yani aklınıza ne gelirse fuar gibi kurulur.10 ile15 gün sürer.eşimde orda köfte yada döner,yapalım bir yer ayarlayalımda diyordu.güya bugün ona gidecekti,bende istedim beraber gidelim diye ama hala ses soluk cıkmadı,ya kendi gitti yada geceyi bekliyo.

olsa ne iyi olur,hihoyyyt ,üç beş kuruş kazanırız.neyse sıkmayım sisiii

yarasın yeşilim,tabiki biliyoz ,canın bizleride cektiğini,inanıyom aşkısı valla.:1hug:.
anlatcan tabii elin altında olarak yararlanmassan kızarım o vakit..ooohh mis gibi başka türlü oraların sıcağı cekilmesss

lereenim sende hoş geldin canıımm,

böçüğüm,catıkatındamı canım yaa ayy çok sıcak olur yaaa,ya bi klimadamı yohturr .ayy öldürtcek patronu bigün bağa haa :oklava:
ne bee sauna gibimdir şinçi orasııı.alah alah

duygudan hala haber yok ,ya konyada buhar olup ucmadı ya bu kııızzz.bi geldi ertesi yokkk.:uhm: :bbo:fisfisfis

evet kızlar duygudan ses çıkmıyor çok merak ettik. bi ses verse iyi olurdu
irna, kiraz festivali ne güzel şenlikli geçer, gölgelikler püfür püfürdür. umarım gidersin değişiklik olur bizede anlatırsın

böcük klima yok mu orda "ayıp oluyo ama dedi yeşilim" dersin

lereenim hoş gelmişsin canikooooom

banyo ettım dondrmamı aldım 1 saatrde askmla konustum:nazar: sımmdık sıze yazıyy
allahım b konuşuyo uşak bende alıscam lehcelerne hee bıde bunlar harbı laz olduklrı ıcın bısey dıli daha bılıyorlar ama ben hıc anlamam

ırnam ablam yarın olur belkı ya 3 5 kuruş 3 5 kuruştur cnm bızde hıc senden sıkılmayız bal kaymak ablam
yesılım ablam maalesef yok maası bıle zor alıyoruz 530 tl düştu maasımız 5 aydr okadr parayla ıdare edıyom:delphin: cnm cok sıkkın bı iş bakcam ama bu kadr rahat olamam belkı dıom yağmurdan kacrken dolu olmasın dıom korkuyom ama benım uşakta burayı hıc ıstemıo bakalım

neyse ı aksamlar

işler kesat, tahmin ettim böcüğüm. biraz dayan daha iyisini bulmadan idare et, zaten iş yok, olanda elinden gitmesin.

sana da iyi geceler kuzucuğum

günaydınlar herkese..
hayırlı cumalar..
güzel bir gün geçirmek dileğiyle..
kocaman öpüyorum hepiciğinizi opuyorumnanaktan

hayırlı cumalaarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

köfte işi yattı,beyimize zor gelmiş stop.

bugün oluşun,mezuniyet töreni var stop.

yanına gidemediğim için çoooooookkk üzgünüm stop.senağlama

üsgünüm,gerginim,kırgınım,herife çoooookkkk kızgınımmmmm :mymeka: :oklava:

buguün onu boğasım geliyo,kötükedihüso

stopppppp
ırna abla sakın ol stop
olmasanda bısey değişmez cunku stop
boşver köfte olmadı ekmek olur stopp
oğluna basarılarr stop

hayırlı cumalaarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

köfte işi yattı,beyimize zor gelmiş stop.

bugün oluşun,mezuniyet töreni var stop.

yanına gidemediğim için çoooooookkk üzgünüm stop.senağlama

üsgünüm,gerginim,kırgınım,herife çoooookkkk kızgınımmmmm :mymeka: :oklava:

buguün onu boğasım geliyo,kötükedihüso

ablacım niye gidemediniz ya, çok üzüldüm vallasenağlama

valla enişteyi iyi bi pataklasan kendine gelirsin ama olmuyo işte:delphin:

ablacım niye gidemediniz ya, çok üzüldüm vallasenağlama

valla enişteyi iyi bi pataklasan kendine gelirsin ama olmuyo işte:delphin:

napolyonunun şu sözü varya oceanım.

ve hala günümüzdede,en önemli sıralarda olan şey

onsuz,sevinçleri bile yarım yaşıyon işte böyle.:mymeka:

aslında enişteye kızma sebebim,başkalarına amme hizmeti yapıp kendi işini askıya alması.:mymeka:
ısparta uzak tamam ama kendisi olsun gitseydi yanına,arkadaşlarına borç vermeyi iyi biliyo,ama sonrada alamıyor,bana lazım oluncada sap gibi kalıyoz işte.

offff offfffff çookk kötüyüm.bugün gözüme görünmese iyi olur valla. :mymeka:

tünaydın canlarım...kıyamadıklarım

irnam sakin ol aman kuzum benim. böyle hissettiğinde çık, yürü biraz.
ayaklarınla çiğne kaldırımları, bütün sinirin geçer ...başından sık sık geçen yeşilimi dinle.

oğlunu tebrik ediyorum, tabi seni de.ne mutlu bak bitirdi geliyor...gitmemende hayır vardır belki, öyle düşün lütfen.
anne olmak güzel ama her şeye katlanmak zor,zor be güzelim..

bu ara da Allah kavuştursun inşallah, kızında gelecek. hepinizi kocaman öpüyorum, dualarım hepimize, sizi seviyorum

Back