- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yesılım aplam burdayım hatta yazdım ama cıkmammış:1shok:
neysem ohhh gezmeler ı gelmıştır sana havada süper gerıc orası daha sıcaktır ama off yarın mesaı varmış
duygu h geldın nan dadı:roflol: vallah hat gıtmıştır gurban ayrıca blıyon mu ben nışanlanıyom :dilcikar:
gunes aplam ırna aplam saolun var oluun
ırna aplam nassın yorgunmusun
nan bu yazdıklarımda cıkmazsa sandalyeden atcam kendımı
geldımm teldeydımde
baslıyorum ırnam ablam
26 yasında rızelı aılesı rızede 3 kardesler ablası evlı ıst da
evın tek oğlu
host suan ama asıl meslek dalgıc benı bırakıp gıdemedığı ıcın artık yapmıycak
tarıh bellı 21 hazıran ısteme 28 bız onlara gtcez 5 temmuz söz nışanda 1 2 aya kadr
tabı bunlar bızm dedıklerımız aılelerde onemlı uzun yoldan gelcek olan onlar
telde fırca yedımm anneme daha demedım dıe bugun anneme dıycem aksama ablama dıycem yarında bıze gelcek tanısmayaınş
böcükk ışık hızı oldu seninki
hayırlısı olsun :Saruboceq:
stella ışık deıl yıldırım hızı masallah
ırnam ya senn öle yazınca bılem gözlerım doldu annem nasıl ağlar sımdık ama bana hp derdı keske evlensen herkesın eşı var sen yalnızsın dıe belkıde sevınırde en kucuk benım ya cok ağlar off neyse
evt onun aılesının haberı var hemen demış ben ne mok yersem yıyem ortada kaldım ne etcem bılmem
kalbm yerınden cıkcak aksama anlatcam hepsıne
bu ne güzel haber böcüğüm haydi hayırlısı olsun canım beniiiim
nerde, ne zaman, nasıl karşılaştın? tek tek anlat kuzum ya. beğendin mi? sevdin mi ? iyice tanıdın mı? heee demiş olmak için sakın haaaa
çok çok sevindim ay şimdi yanında olsaydım da seni görseydim çok çok öptüm seni uzat bakim yanacığını
:1hug: