kunaydın
yaa ırnam ablam ben senı lısteme ekledım bıde sen bana dene bakım ark gonder
gormenı cok ıstıyorum olmazsa buraya koyar kaldırıım gelınce haber et
yesılım ablam nassın enıste nasıl
leerenım nerdesın
duygu nnasılsın
az kalmış duygu sabret tatlım
böcük, irnam eyimisiniz abiniz eve geldi. iyi maşallah selâmları var ..hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler ediyor. yine gelirim öpüyom sizi
böcük, irnam eyimisiniz abiniz eve geldi. iyi maşallah selâmları var ..hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler ediyor. yine gelirim öpüyom sizi
Yeşilim nihayet çok şükür. Bundan sonra sağlıklı günler seni bekliyor..
Duygu kızçem sende artık sağlıkla kavuşursun evine inşallah.
İrna kızçem aman diyim nasıl konuşma o üyle. Allah korusun. Yinede sen dikkat et kendine:))
Böcük kızçem demek komşuluk günü :)) Herkezi sevelim iyide olsa kötüde olsa. Bende komşularımdan memnunum:)) Komşular gününüz kutlu olsun:)))
ahenda geldiiiimmm.:jeyyar::jeyyar:
dipcik gibiyim hemide,oofff çokda yemişim uuff.cokacimcoook
ahh ahhh doğal gibisi yok yaa,tadı,kokusu bilem harikaydı yaa
ayy canınız cekmedi dimiiiiii...:smiley-cool:
demek üle böçüküm replerimi istiyin haa..senim kırcama kolumu kırarım anacımm.ama duyguyla kardaş payı yapın bariii :roflol::roflol:
sıtemısde resım kopyalamak yasak cnm kopyalansa koycam ama koyamıyomkı albumlerde var ama memleketım yazıyy
karpuslar falan
görmüştüm tatlım benim onu anladımda,yok hani niğde merkez değildir diee düşünmüştüm,dağın eteği deyince.
benim köyümde zebze güzel olmas mesala,soğan,pancar,ekin olur.niğdeliler şaslı olsa gerek verimli tprakları varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?