- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
anladım ablam ama goturulse cok ıyı oluryok canım burası küçük biyer.pisikologta yok hem ,merkeze yada samsuna gitmek gerekiyor onu için.
artık olmassa götürülür
seni kim gerdi böçüğüm hayırdır.amcaoğlumu hala,:mymeka:
aksamda ben kapadım dikkanı ....
sabahta ben acıyorum....bismillah..işallah herkese hayırlı günler olur............
anladım ablam ama goturulse cok ıyı olur
h geldın nan hayrdır dadı cok calısıyo sanırsam sen burda olduğuna göre
yesılım ablam naısl acep eşı nasıl acep
leerenım nerde acep
ank nerde acep
ocean nerde acep :uhm:
iyiyiz şekerler, ameliyat başarılı geçti şimdilik herşey iyi gidiyor. ilginize teşekkürler mucuklar yine gelirim.
iyiyiz şekerler, ameliyat başarılı geçti şimdilik herşey iyi gidiyor. ilginize teşekkürler mucuklar yine gelirim.
üzülme böcüğüm her işte bir hayır vardır derler
hayırlı cumalar şekerler.
böçüğüm annenlere üzüldüm canım ama hayırlısı olsun,allah sağlıktan ayırmasında tek güç olacağına gec olsun.gidemesler bile,niyetlerini biliyoa kurban olduğum.gitmiş gibim sevab alırlar canım.a.s.
kızlar, iyimisiniz? sizi öslediiiiim
böcüğüm herşeyin hayırlısı olsun. niyet etmişler önemli olan o. inşallah Allah hayırlısıyla gitmelerini nasip eder
renkli, huzurlu bir hafta sonu daha diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?