Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

bende senı opuyorum ablacım
nasılsın esın nasıl allahım aılene sevdıklerıne sağlık versın cnm ablamŞeniz

slm
uyy ben yorgunluktan öluym haa halada bıtmedı temıslık suan yemek yapıyom
yesılım ırnam ocean duygu ank nerdesıznı tabı pazar herkes gezıyo ben gıbım deılkı

iyi akşamlar.
he kız bugün şeytanın bacağını kırdık.ay ama kaç gündür ne stres yaşadık.barajımıza,pikniğe gittik sülalece,doluştuk kamyonetin arkasına,cumbur cemaat,çoluk çocuk bir benimkiler yoktuuu senağlama.ama olsun yinede iyi geldi.yedik içtik nihayet büyükce barajımızı gezelim dedik. ayy orda taş sektirdik.hayatımda ilk defa bu yaşdan sonra taşıda sektirdim .:lepi:ayy ne zevkliymiş yaa,attıkca atasım geldi her taşda daha bir hırsla atmak zıplatmak,her zıplamaların arası iki üç metre oluşu insana daha bi çoşku veriyor..bilseydim önceden denerdim.çocuk gibi eğlendim top oynadık.kolbastı bile oynadım.biraz tenhalaşınca ortalık.hihoyyyt tabii gençler gibi zıplayamasamda,kıyısından köşesinden yakaladım acukk kaydirigubbakcemile3güneşin batışını kacırdım ama ona çok üzldüm.ne güzel olurdu orda tam suyun bitişinde .mini bir deniz görüntüsünde batardı. :1closedeyes:
yorulmuşum.ama keyifliydi ...öptüm hepinizi.:1hug:

irnam Allah sindirsin. ay! ne güzel eğlenmişsin hele kol bastı yaptığını görmek isterdim gözümün önüne geldi. pek hoş olmuştur. arada böyle kaçamaklar insana iyi geliyor.

biz de eşimle şöyle bir çıktık, deniz kenarında oturduk ordan burdan sohbet, eve geldik. yedik içtik KK ya attım kendimi. sizleri özlüyorum valla

ırnam süper bı gun gecrmışın en kötu gununuz böle olsun cnm
ablam
ohh valla ne gzl ben pıknığe gtmkten korkarım kene var dıe
taş sektrmek ıse ayrı bı guzeldır ohh ms gıbım havayıda aldınız

sormayın yaa,kenede var demii,bulaşıkları felan hallettim şimdi banyo yapcam zatii.huylanıyom valla.üç kuruşluk zevkimizide kene,hallediyo.
yeşilim sende iyi yapmışsın canım.bizim denizimiz olmadığı için barajınan ,gölünen idare ediyoz.hatta,içimden gecirmedim değil,keşke denizde olsaydıda ıslana ıslana yürseydik diye.
kolbastı oynamamda herkezi güldürdü,amac moral yükseltmekti,yoksaki bildiğimden değil yeşilim yaa.ucarak zıpladım durdum.ama millet kırıldı gülmekten.benimkisi bambaşka bişey oldu adeta.kaydirigubbakcemile3
yinede güzeldi.keşke herkez azda olsa yaşasa değişiklik.

neyse öpüyooomm hepinizi,böçüğüm,yeşilim .diğer kızlar yohhkk sanırım.:1hug:Şeniz

ırnam yaa valla sorma ben gecen yıl gıttım kene ısırdı
sonra cok olaylar oldu
tube ettım gtmem pıknığe

sanada ı geceler

kunaydın
hava cok sıcak bunaltıcı
işyerımde çatı kat bıde yemekhanemız var ustte ınanırmısınız sankı yemek yemeğe deılde ekmek fırınına odun olmuya gırıyok
patronnn artık klıma taktır yahu

uuff böçüükkk.çohhh üzüldüm :çok üzgünüm: yaa,yazık saa,iyice zayıflıcan,sauna gibiii.bol bol su iç bariii
evet yaa patrona söyleyin klıma taktırsın :mymeka:

herkese iyi haftalar................
ben geldim ..nasılsınız.bakalım................
arka sayfaları okuyum hemen geliyorum................
hafta sonu neler olmuş bi bakam...........

h geldın duygu
nerdesn nan sen:mymeka:

ırna ablam cımrı cımrı bu almas ya:1closedeyes:

yeşilim ablacıgım...................başınız sag olsun geride kalanlarar .sabırlar dilerim.......
sevdiklerine uzun ömürler dilerim.............

eşinde rahatsızmış.işallah .....geçici bir durumdur.........allah şifalar versin geçmiş olsun........allah kimsenin saglıgını bozmasın...........

irna ablacıgım....üzücü günlerin arkasından ne güzel eglenmiş gülmüş güldürmüşün....allah neşeni bozmasın.............

böcük ev temizlemişin........ne güzel insan yoruluyor ama....mis gibi evde başka oluyor........
agız tadıyla huzurla otur yuvanda pisim...........

hepinizi öptüm............canımcıklar.

uuufff yazın dahamı sıkılıyo insan yaaa.

ahaşamdaa olmuyo bitürlüü..

duygumda gelmiiiiss.

pasaklı ben sıkıldım bugün nieyseee.:1ninca:

yeşilim naptı ,tetkitler nasıl gidiyo aceb.geceye anca haber alınır heral :Saruboceq:

kokuma gel olm sende

ırnam ya ınş amelıyat iyi geçer
off sorma ben yazı sevıyom ama iş olmasa cok para olsa gezsem gezsem gezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…