- 20 Mart 2008
- 141.597
- 213.120
- 1.423
- 60
ank ablam nerdesın sen yaa ösledım :çok üzgünüm:
burdayım böcük kaçırdım buraları bayadır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ank ablam nerdesın sen yaa ösledım :çok üzgünüm:
selam kızlarrrrrr.
ahh kızlar sabahtan şehir dışıan gittik,kızı dr. götürdük.veeeeeeee temiz cıktı.
hepimiz şaşkınız,meğerse esnekmiş,şeyiiiiii :jeyyar:
ayyy şokdayız halaaa.hem sevinç hem şaşkınlık hemde utanma var.ama zaten vermek taraftarı değildi tüm sülale,böyle olmasıda allahtan,napalım tek ayıp örten biz olmıcaz şu hayatta,en azından cahilliğinin sevmenin cezasını hayatıyla ödeyecekti verseydik,bundan bari kurtuldu.kızın aklıda gelmeye başladı yavaştan,karşı tarafın pisliklerini milletten duydukca.inanmaya başladı yanii.evett çok seviyor şimdilik ama inşallah unutacak silecek .zaman herşeyin ilaçı demişler.dilerim en kısa zamanda unutur.
oğlan tarafıda istemiyor ama bir yandanda oğlan rahat bırakmıyor,kacırcamda,ailenize kötülük yapacam felan diyormuş.bizde şikayet etcez pazartesi savcılığa.bakalım nolcak.
ama ben bugün çok seviniyorum.sırf kız kurtulcak diye.valla kızlar ne derseniz deyin bana,herkez hata yapabilir.önemli olan hatadan dönmek.
neyse fazala uzatmayım yeşilimden hala haber yok heralde,gelmemiş çünkü.
noldu yaa acaba.inşallah hayırlı haberlerle gelir.,
öpüyorum hepinizi.
arkadaşlar yeşilim
dün,hepimizin sevdiği,dualarda bulunduğu,tatlımı tatlı,tonton halacığını kaybetmiş.
mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın.
ve pazarteside,eşi ameliyat için hastaneye,çarşamba günüde pankreasa yakın kistin büyümesi üzerine ameliyat olacağını,haberini aldım.
burdan,başsağlığı ve açil şifalar diliyorum.allah tez günde sağlığına kavuşturur.
dua edin arkadaşlar,yeşilimin bu zor günlerde,desteğe ve dualarınıza ihtiyacı var.
bir müddet aramızda olamayabilir.
allah yardımcısı olsun,sabırlar versin diyorum.
hepinize hayırlı geceler.
başka yere yazmadım sadece bura ve +40 topiğine yazdım.kendisi istemedi,
onu çok sevdiğimi söylemek istiyorum.dualarım onunla.:Saruboceq: Şeniz
arkadaşlar yeşilim
dün,hepimizin sevdiği,dualarda bulunduğu,tatlımı tatlı,tonton halacığını kaybetmiş.
ve pazarteside,eşi ameliyat için hastaneye,çarşamba günüde pankreasa yakın kistin büyümesi üzerine ameliyat olacağını,haberini aldım.
burdan,başsağlığı ve açil şifalar diliyorum.allah tez günde sağlığına kavuşturur.
dua edin arkadaşlar,yeşilimin bu zor günlerde,desteğe ve dualarınıza ihtiyacı var.
arkadaşlar yeşilim