- 9 Temmuz 2022
- 82
- 20
- Konu Sahibi pumpkinnnn
Merhaba benim derdim annem…Annemin bana bir süre önce “zamanında şu doktor beyninde damar daralması var” demişti demesi üzerine nörolojiye gittik ve mr çekindik. Mr sonucuna göre damarlarda tıkanıklık ve beyinde küçülme var denildi. Araştırma hastanesine gittik sözel olarak alzheimir için sorular soruldu ve yok denildi. Doktor yaşına göre (57) annemin beyninde küçülme olduğunu şu an İçin bir sorun olmadığını söyledi, damarlardaki tıkanma İçin ayrıntılı ultrason istedi. Sonuca göre kan sulandırıcı verecekmiş. Ne demans ne de alzheimir diye bir teşhis konulmadı. Zaten biz herhangi bir şikayet üzerine gitmedik, annemin yılllar sonra böyle bir şey vardı demesi üzerine gitmiştik.
Bizim yaşadığımızı yaşayan var mı? Şu an değil ama ileride bahsettiğim hastalıklar ortaya çıkar mı?
Beyindeki küçülmeyi yavaşlatmak için spor, yeni bir hobi gibi şeyler öneriliyor. Şimdiden yapabileceğim bir şey varsa geç kalmak istemiyorum. Kısacası başından bu süreci yaşayanlar varsa bilgilenmek istiyorum.
MrsDelfino ozon tedavisinin iyi geldiğini söylemişsiniz bir başlıkta isminizi gördüm ama mesaj atamadığım için etiketleyerek ulaşmaya çalışıyorum kusura bakmayın. Şimdiden başlasak bu küçülmeyi yaşında olması gereken düzeye getirebilir miyiz?
Bizim yaşadığımızı yaşayan var mı? Şu an değil ama ileride bahsettiğim hastalıklar ortaya çıkar mı?
Beyindeki küçülmeyi yavaşlatmak için spor, yeni bir hobi gibi şeyler öneriliyor. Şimdiden yapabileceğim bir şey varsa geç kalmak istemiyorum. Kısacası başından bu süreci yaşayanlar varsa bilgilenmek istiyorum.
MrsDelfino ozon tedavisinin iyi geldiğini söylemişsiniz bir başlıkta isminizi gördüm ama mesaj atamadığım için etiketleyerek ulaşmaya çalışıyorum kusura bakmayın. Şimdiden başlasak bu küçülmeyi yaşında olması gereken düzeye getirebilir miyiz?