How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Delta Hospital Küçükyalı'da doğum yapan var mı?

incii_tanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
20
0
86
43
Manisa
selam kızlar.. 36 haftalık hamileyim, gebelik takibimin çoğu yaza denk geldiği için, izmirde devam etti. şimdi istanbulda delta hospitalda doğum yapmayı düşünüyorum ilk randevum 4 ekim perşembe günü.

delta hastanesi ve hakan gürbüz hakkında bilgisi olan varsa paylaşımlarını bekliyorum.

arkadaşım deltada yaptı memnun kaldı sezeryan oldu.hatta yanlış hatırlamıosam onun dr u da hakan beydi ondan pek emin değilim ama hastane deltaydı

arkadaşım deltada yaptı memnun kaldı sezeryan oldu.hatta yanlış hatırlamıosam onun dr u da hakan beydi ondan pek emin değilim ama hastane deltaydı

Cevap yazdigin icin cok sagol pink orda hic norml dogum yapana rastlamadim bende yarn
Gidicem baklm ins memnun kalirm. Sen nerde yapmayu dusunyrsn?

Cevap yazdigin icin cok sagol pink orda hic norml dogum yapana rastlamadim bende yarn
Gidicem baklm ins memnun kalirm. Sen nerde yapmayu dusunyrsn?

ben emsey hospital a gidiyorum.hem çok uygun hemde son teknoloji bi hastane.sanırım normal yanlısı dr larda.bana da dr um normal dedi.genelde kan sulandırıcı iğne kullananlara sezeryan derler ama bana normal yapabilirsin dedi

Back