Saç Rengi ve Saç Boyama deliye döndüm bi bakın oofff

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
40
Yozgat
saçlarıma dip röfle yaptırdım ama bazı yerler koyu bazı yerler açık oldu.kendim evde cila yapsam açık renk boyayla suyu karıstırıp sacıma sursemyıkasam nasıl olur? okuyp gecmeyın

kopma flan olurmu

Son düzenleme:
saçlarıma dip röfle yaptırdım ama bazı yerler koyu bazı yerler açık oldu.kendim evde cila yapsam açık renk boyayla suyu karıstırıp sacıma sursemyıkasam nasıl olur? okuyp gecmeyın

üst üste boya sacları yakar biraz beklemenı tavsiye ederim.. bence bilgili bi kuaföre gidersen daha iyi olur bekleyemem diorsan

O zaman riske atma canım ,sonra yine pişman olabilirsin .iyi bir kuaföre gitmelisin bence de,umarım istediğin renge kavuşursun cnm:

benzeri bir sorun yilbasindan once basima gelmisti kuafor mahvettigi saclarimi kapatabilmek icin bir hafta sonra dedigi cilayi ayni gun yapti saclarim ara ara yandi yiprandi ....

en az 2hafta bekle derim o arada da bol bol bakim kremi kullan sonra kuafore git

ben eskiden saçlarımı boya üstüne röfle yaptırıyodum.bir keresinde vaktim olmadığı için dip röflenin üzerine cila ile dip rengini kırdılar ama diplerim turuncu oldu bunun üstüne rengi beğenmeyip kumral boyayarak güzelim röflemi iyice mahvettim

yardımcı oldugun ıcın cokk tesekkurler . beklerım bı kac hafta sonra yapsamnasıl olur?:44: nasıl cıla yapcagımıda bılmıyorum:44:

cila aslında hafıf boyamaktır normalde tüm saçı 45 dakıka arasında bekletıorsak cila da bu 25-30 dakıka oluor cok tutmaması ıçin.. beklemen cok ıyı olur cunkı hafif dipleri gelırse o sana bıle yeter saclarında yıpranmamıs olur.. bu arada rica ederım .. güzel saglıklı ömürler dilerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…