Delirmek üzereyim!

Yok yok ilk eşi çok sevmiş eşimi kızından biliyorum kadın aldatılmış maraza eşimde, şöyle söyleyim size aynı evin içindeyiz eşimin evde olduğunu biliyorum yani aniden karşımda görsem zıplıyorum birden ya da arkamda bişey yapıyosa çay koyuyosa falan arkamı dönüp bakma ihtiyacı hissediyorum elinde bıçak falan var mı diye kafayı yiyorum sanırım

o zaman sen neden bunu çekiyosun ki :26: antrapoza mı girdi ne oldu? ya da siz evlenmeden öncede böyleydi de belli mi etmedi? bilmiyorum ama bu adamla ömür geçmez

Amin aminnn Dua edin ne olur hayırlar olsun inşallah hamilesiniz dualarınız kabul olur sizin

Erotik filmler yani ..orno yüzündende bu söylediklerim olabilir genelde kendine güveni olmayan erkekler bir kadına konsantre olamıyor.....bu yüzden sana çirkin sözler söyleyip seni belli bir kıvama getirmeye çalışıyor
Eski konularında bu adamın çalışmadığını da yazmıştın.....işi de yoksa çöpe at gitsin

o zaman sen neden bunu çekiyosun ki :26: antrapoza mı girdi ne oldu? ya da siz evlenmeden öncede böyleydi de belli mi etmedi? bilmiyorum ama bu adamla ömür geçmez

Olabilir mi acaba? Bazen beni yakışıklı buluyomusun? Şuram şöyle buram böyle der yaşlandım yaşlanmaktan korkuyorum der halbuki yaşından genç duruyo aslında beni de 33 yaşındayım diye kandırmıştı gerçek yaşını evlendikten sonra öğrendim olabilirmiki yaa:44:

bilmiyorum ki olabilir bende o ihtimali düşündüğümden dolayı yazdım

Atıcam atmasına da sonrasından çok korkuyorum Siz e kadar evli kaldınız? Boşanma konusunda tehdit ediyor muydu sizi?

Son düzenleme:

Gerçekten öyle ben farkında olmadan birine bi kötülük yaptım sanırım bedduasını aldım kimsenin de kötülüğünü istemem ama Mantık ahlak herşey devre dışı bu adamda kendi dünyasında yaşıyor resmen dua edin lütfen kazasız belasız kurtulayım

eşin mi aldatmış. ozaman gerçektende kendi yaptıkları başına gelcek diyo korkuyo heralde. töbe yarabbim ya bıçak falan. o nasıl bişey hep diken üstündesin. valla ne dicem bilemedim ya eşin seninde psikolojini bozdu ondan gerçekten korkmaya başladın. ya da adam gerçektende psikopat gerçeği görüyosun .bence kurtulmaya çalış artık. ciddiyetini anla. ki bence bişey yapcağını sanmıyorum. ayrıl ya yapma lütfen ben bile bi tuhaf oldum şimdi :18::18::18:

bide eşin seni şuan görmüyor mu ? napıyorsun internette demiyor mu? yakalasa baya çıngar çıkartcak bi tipe benziyor?

bide eşin seni şuan görmüyor mu ? napıyorsun internette demiyor mu? yakalasa baya çıngar çıkartcak bi tipe benziyor?

Aynen öyle, görse yapacağı yakıştırmaları düşünemiyorum bile bi giriş bi çıkış yaparak diken üstünde giriyorum zaten bugünkü mevzudan dolayı yüzü yok gel yat demeye o uyudu ben salondayım yanına gitmek istemiyorum adamın uzun bi süredir bu durumdayız:26:

Allah'ın izniyle ayrılıcam arkadaşım ne kafa kaldı bende ne psikoloji böyle devam etmek istesem bile dayanamam ölürüm heralde ya da o beni öldürür o olur Allah korusun o yüzden ayrılmanın ne kadar doğru bir karar olduğunun farkındayım ama ayrılamıyorum ölüm tehdidi iftira tehdidi varken rahat rahat gidemiyorum işte başımızda bizi kollayacak kimse yok bi annem kızkardeşim ve ben korkuyorum ne yapayım

valla şuan eski konularına bakıyorumda. sen hep sabretmişsn alttan almışssın herşeyi o ne yapmış? ya ben pek bişey yapcanı sanmıyorum.kendi kızıda var çünkü. hem yapsa önceki eşinede yapardı. zaten evlilik baya laçka duruma gelmiş.. bence hiç durma yazık etme kendine. daha fazlada ömründen ömür verme şu adama. kendini resmen hint kumaşı gibi görmeye başlamış. o düzelmez artık bekleme.

Öncelikle Allah yardimciniz olsun durumunuz cok zor kişi kendinden bilir isi psikologa goturun akli dengesi yerinde değil mantikli dusunemiyor özgüven 0 sadece siz yipranirsiniz ona gore hava hoş ve ayrılmaya calisin her şekilde boyle insanla omur geçmez

Sesinin çok çıkması suçluluk psikolojisinden.Akli dengesi de yok gibi.Bu adam sizi sinir hastası eder,şimdiden paranoyak olmuşsunuz.Bu psikolojik reaksiyonlar ilerlerse daha kötü durumlara yol açabilir.Allah korusun şizofreniye kadar yolu var.Sakın ertelemeyin.Andropozu mandropozu kabul etmiyorum.Benim babam da andropoza girdi,ne benim üstüme yalan yere yemin etti ne de anneme böyle davrandı.Yürüyüşe başladı o kadar.Sizin sorununuz daha ciddi.Ölüm tehditlerini sizi korkutmak için yapıyor,dağ başı mı burası? Siz neden seni savcılığa veririm,dilekçemde 'Başıma bir şey gelirse sorumlusu X'tir' yazarım demiyorsunuz? Deli deliyi görünce sopasını saklar.Çocuk yok ne güzel,tek ihtiyacınız cesaret.Kafayı yemeden bırakın şu dangozu.

Son düzenleme:

o zaman inşallah istedıgın gibi sonuçlanır ayrılmak ıstıyorsan ayrılırsın.ıste ınsan evlenmeden gerçek yuzunu bılemıyor sevgılıyken farklı evlıyken farklı neysekı çocuk yok arada.

Eğer bosanacaksaniz ama zamani varsa bu adamin düzenini boz...

Demek istediğim birgün bu sebeple birşey dediğinde sinir krizi geçir dellen iyice ama sakasina numarasına yapma bugüne kadar içinde ne varsa kus. Yeter diye cigliklar at senin karsindaa aptal mi var sen her hallti yiyp bana ahlak dersi veriyorsun hic mi allah korkun yok de gerekirse tüm apartman duysun..

Üstüne yürümeye kalkarsa git mutfağa yemin olsun önce seni sonra kendimi oldururum yeter çektirdiklerinden ya insan olacaksin ya bu evliliği unutacaksin ondan sonra kendinimi oldurursun beni mi oldurursun umrumda değil de.

Gozu kara CIK azicik. Esin inan 6 yasindaki çocuktan farki yok..

Herkes boyle fikir vermek olmaz diyecektir eminim bencede ama... ben olsam yikardim o evi basina görsün bakalim kim yaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…