Yaşınız kaç? Eşinizle severek mi evlendiniz? Ne kadar flört ettiniz? Sevgiliyken nasıl biri olduğunu biliyor muydunuz? Öncelikle bunları merak ettim affınıza sığınarak.
Kişinin fikri neyse zikri de o olurmuş. Eşinizin bu patetik durumu için söylenebilecek tek şey bu sanırım.
Kendisinin yaptığı tabiri caizse ahlaksız şeyleri sizinde yapabileceğinizi düşünüp kendince paranoyalara girmiş.
Kendi aklı bu tarz şeylere çalıştığından sizin de zihniyetinizin bu olduğunu düşünüyor.
Kişi kendinden bilir işi hesabı...
Epey hastalıklı bir ilişkiye dönmüş eşinizin yüzünden bu evlilik.
Annenizin evine dönemiyor musunuz? Engelleyen şeyler mi var?
Boşanmanızda fayda var diye düşündüm ben. Böyle bir insanla ömür nasıl geçer?
canım ileri yaş evliliklerinde bu tip sorunlar yaşanıyor ilk yıllarda... benim çok yakın tanıdığm da böyle şeyler yaşadı. eve gelince eşi yıkanmış mesela saçların neden ıslak derdi eşi... o derece.. herhalde o yaşa kadar biriyle birşey yaşamamış olmana inanamıyor allah bilir neler geçiriyor aklından. bilmiyorum tabii bu sadece bir yorum.. 2 yıl önce o kıza sarkmadan önce siz tanışıyor muydunuz?
bir de ekliyim o tanığım şuan 7-8 yıllık evliler çocukları var ve mutlular ama bilemem ne yaşadığınızı. zamanla sizi tanıdıkça güvenme ihtimali de var...
Esınızın ıkıncı evlılıgı sanırım sızınle olan...
Evet, çok pişmanım çokkkk
Kuru sıkı bunlar hiçbirşey yapamaz......nuh diyor peygamber demiyorsa tartışmayacaksın o zaman....iyice yüzgöz olursunuz.........yalancı ve güvensiz bir adam bu evlilikte size ne vaadediyor......ilişkilere yaklaşımı dahi çok çirkin ve iticiYaşım 30
evet severek evlendim
8 ay flört ettim ve sevgiliyken dünyanın en mükemmel en mantıklı en ahlaklı enn enn erkeğiydi..
Sizin yaptığınız şu yorumdaki herşeyi kendisine de söyledim asla kabul etmiyor toz kondurmuyor kendisine.. Annemin evine dönebilirim ama beni annemi 13 yaşındaki kız kardeşimi öldürmekle veya bana iftira atmakla tehdit ediyor sonra sinirle söyledim öyle şey yaparmıyım dior ama yaparrr yaparrrr(( 43:
Allah yardım etsin. eşine sordun mu sana neden böyle muamele yaptığını. daha yeni evlisiniz mutlu olmanız gerekiyodu ama eşinin psikolojik sorunları var galiba gerekirse gözünü korkutucak bişeyler söyle
Eski evliliğimden birşey öğrendiysem bu laflar tek kadınla idare edemeyen erkek lafları......bir gün gelecek ..... ya da başka kadınlar yüzünden sana yetemeyecek........odunluğu bu yüzden sana ömürboyu yetecek olsa bu konular umrunda olmaz.
Ben tek erkek arkadaşımla evlenmıştim benim eldeğmemişliğim benim exkocama yetmedi ....aman böyle filmler izleme aman duygusal şarkılar dinleme.......o arkadaşınla görüşme erkek arkadaşı varmış ne mal olduğu belliymiş.......meğer bizimki dışarda ne haltlar çeviriyormuş
Bu adam seni aldatmasa da birgün sana yetemeyecek diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?