Delirmek üzereyim!

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.742
448
İyi geceler arkadaşlar eski konularımdan bilenler bilir eşimle daha 8 aylık evliyiz bayaa bi sorunumuz var, aslında bence en önemli sorun eşimin bir türlü yaptıklarından utanmaması, Allah'tan korkmaması, kimin bedduasını aldım bilmiyorum ama hiç ama hiç haketmediğim bir evliliği sürdürmeye çalışıyorum...
En son konumda bahsetmiştim yatak ilişkimizden sonra ona ilk defa birleşmenin ne demek olduğunu anladığımı söylemiştim onun bundan mutlu olmasını beklerken abuk subuk yorumlar yapmıştı ya ilerde ayrılırsak ve sen tadını aldığın bu durumu tekrar yaşamak istersen başkasıyla yaşarsan diye... Şok olmuştum ama aklıma nedense daha önce beni sürekli birileriyle kıyaslaması gelmişti.
Şimdi size eşimin diğer yönlerini ve sonra bugün yaşadığım bir durumu anlatıcam umarım sıkmam sizi..

evliliğimin ilk zamanlarında birbirimize geçmişimizi anlatırken daha önce beni bir iki tanıdığıyla evlilik niyetiyle tanıştıran bir ablamdan bahsetmiştim fakat eşim bunu ahlaksızlık olarak görüp çok üzerime gelmişti o ablamı p.....nk yerine koymuştu beni ne yerine koymuş oldu yorumu size bırakıyorum. Ben bu iki kişiyle biriyle 2 defa diğeriyle 1 defa olmak üzere buluşup çay içmiştim fakat benim bu yaptığımın ahlaksızllık olduğu konusunda ısrarcıydı eşim kendisinin bile daha ahlaklı olduğunu idda eder dururdu, bu arada eşim benden önce birçok kadınla yatak ilişkileri, gönül ilişkileri yaşamış bir adam.
Neyse aradan geçen zamanda hep beni suçlayacak bişeyler buldu eğer netten bi ünlünün haberine bakıyorsam ve bu ünlü erkekse ben evli bir kadına yakışmayan hareketler yapıyor oldum ve bunun gibi daha bir sürü şey anlatıp sizi sıkmak istemiyorum.

Geçenlerde bahsettiğim yatak ilişkimizle ilgili olayı yaşadıktan sonra çok ama çok masum olduğunu iddia eden ama hiç de masum olmadığını bildiğim eşimin geçmişine dair bişeyler araştırmaya başladım ve bir sonuca ulaştım eşim bundan 2 sene önce kendisinden 20 yaş küçük bir kıza ilanı aşkta bulunmuş, kimileriniz ne varki bunda diyebilir ama 20 yaş fark sübyancılık bana göre yani o zaman eşim 40 kız 20 yaşıda varın siz düşünün.
Neyse eşim hep der netten film izliyorsun o filmlerde çıplak sahne olmuyormu vs gibi ben de hep korku veya bilim kurgu izlerim nerden çıkacak karşıma saçmalama derim oda bana internet bu heran karşına çıkabilir deyip film izlemeyi yasaklamaya çalışıyordu bunu yaparken de hep kendini örnek veriyordu bak ben hiç film izliyormuyum hep alışveriş sitelerindeyim diye evet hep öyleydi ama bugün ne göreyim kendini kanatsız melek ilan eden eşim meğer p...ik resimlere bakıyormuş! Önce iyi yaklaştım onun bana yaptığı haksızlıkları yapmadan.. Fakat ne mümkün adam nuh diyor peygamber demiyor ben girmedim de girmedim bi de indirilenler geçmişinden silmeye çalışmış adresin üzerinde kaldırıldı ibaresi duruyor ama kalkmamış bi de görmeyim de o bana rahat rahat haksızlık yapabilsin tutunacak dalım olmasın diye silmeye çalışmış ama becerememiş... Tarih herşey mevcut evde sadece ikimizin olduğu bir gün girmiş üstelik o gün kavga etmiştik ve ben annemin evine dönüş biletimi alabilmek için annemin bana aldığı altın kolyeyi satayım diye akşam akşam kuyumcu aramaya çıkmıştım o sırada girmiş... Bir de bu konu ilk açıldığında kızının üstüne yemin etti bana da rest çekti durum bu inanmıyorsan kapı orda diye.. tamam dedim bu komik yalana ancak kendini inandırırsın dedim başladım toplanmaya... Bu seferde bukadarcık şey için beni terketmeye kalkıyosun ya senin için ne kadar değerim olduğunu anladım diyor....

Öyle yorgunum beynim o kadar dolu ki..
Şimdi ben eşimin kendini sütten çıkmış akkaşık gibi gösterip beni olur olmadık şeylerle suçlayıp hep ahlaksız kadın yerine koyarken bu yaptığına mı yanayım, yalan yere kızının üstüne yemin edebilmesine mi yanayım, bir daha hiç güvenemeyek olmama mı yanayım, yüzsüzlüğüne mi yanayım yoksa bunu bile benim üstüme yıkmaya çalışmasına mı yanayım?
Çok uzun oldu kusura bakmayın
Ne yapayım ben kızlar? Biri beni annemin evine ışınlasın eski hayatımı özledim (((

Son düzenleme:
Yaşınız kaç? Eşinizle severek mi evlendiniz? Ne kadar flört ettiniz? Sevgiliyken nasıl biri olduğunu biliyor muydunuz? Öncelikle bunları merak ettim affınıza sığınarak.
Kişinin fikri neyse zikri de o olurmuş. Eşinizin bu patetik durumu için söylenebilecek tek şey bu sanırım.
Kendisinin yaptığı tabiri caizse ahlaksız şeyleri sizinde yapabileceğinizi düşünüp kendince paranoyalara girmiş.
Kendi aklı bu tarz şeylere çalıştığından sizin de zihniyetinizin bu olduğunu düşünüyor.
Kişi kendinden bilir işi hesabı...
Epey hastalıklı bir ilişkiye dönmüş eşinizin yüzünden bu evlilik.
Annenizin evine dönemiyor musunuz? Engelleyen şeyler mi var?
Boşanmanızda fayda var diye düşündüm ben. Böyle bir insanla ömür nasıl geçer?

canım ileri yaş evliliklerinde bu tip sorunlar yaşanıyor ilk yıllarda... benim çok yakın tanıdığm da böyle şeyler yaşadı. eve gelince eşi yıkanmış mesela saçların neden ıslak derdi eşi... o derece.. herhalde o yaşa kadar biriyle birşey yaşamamış olmana inanamıyor allah bilir neler geçiriyor aklından. bilmiyorum tabii bu sadece bir yorum.. 2 yıl önce o kıza sarkmadan önce siz tanışıyor muydunuz?

bir de ekliyim o tanığım şuan 7-8 yıllık evliler çocukları var ve mutlular ama bilemem ne yaşadığınızı. zamanla sizi tanıdıkça güvenme ihtimali de var...

Son düzenleme:
Evli değilim belki sizi çok anlayamam ama birşey sormak istiyorum müsaadenizle....ne mecburiyetiniz var? Yani bu evliliği sürdürmek için...

Allah yardım etsin. eşine sordun mu sana neden böyle muamele yaptığını. daha yeni evlisiniz mutlu olmanız gerekiyodu ama eşinin psikolojik sorunları var galiba gerekirse gözünü korkutucak bişeyler söyle

Yaşım 30
evet severek evlendim
8 ay flört ettim ve sevgiliyken dünyanın en mükemmel en mantıklı en ahlaklı enn enn erkeğiydi..

Sizin yaptığınız şu yorumdaki herşeyi kendisine de söyledim asla kabul etmiyor toz kondurmuyor kendisine.. Annemin evine dönebilirim ama beni annemi 13 yaşındaki kız kardeşimi öldürmekle veya bana iftira atmakla tehdit ediyor sonra sinirle söyledim öyle şey yaparmıyım dior ama yaparrr yaparrrr ((43:

Benim yaşım 30 çok da ileri değil aslında 2 yıl öncesinde tanışmıyorduk ama beni sürekli birileriyle kıyasladığı için merakım uyandı araştırdım yoksa işim olmaz ondan önce bir nişanlım vardı bu eşimi çok yıprattı ama bilerek evlendi benimle yani bunları hak edecek hiçbir davranışım olmadı bizim ilerde mutlu olabileceğimize hiçççç inanmıyorum

Kişi kendinden bilir işi derler Nekdrds doğru ahlaksiz olan kendisi asıl..kendisinin bir kızı var ve sizin cinsellik hakkında soledignz masumane güzel şeyi bile nasıl değerlendiriyor ..ne diyimki daha..allah yardimcn olsun.

üzgünüm ama kişi kendinden bilir işi olduğundan size hep ithamlarda bulunuyor böyle biriyle hayatınızı geçirebilicekmisiniz peki şimdi biri çıkıp yorumuma hakaret etmesin hep boşanın diyosunuz diye ne diyelim şimdi :26:

özgüvensiz ve ahlak kavramı çok değişik bir insan eşin
eski konularına baktım da hatırladım direkt kompleksli
kendi daha önce evlenmiş boşanmış ve yemediği halt kalmamış sen nişanlanıp ayrıldın diye mi yıprandı
iki yüzlü adam
önce kendisine baksın bi.
noluomuş nişanlanınca, ilişki yaşasan evlenip boşansan bile gayet normal bi durumken yahu.
hazır çocuğun yokken boşa bu adamı
ayrıca kendi .....grafik yayınlara bakar ama senin izlediğin filmlerde öpüşme sahnesi bile çıkabilir diye eleştirio seni
ee kişi kendinden bilir işi demişler işte
çok anormal biri

Son düzenleme:
Kuru sıkı bunlar hiçbirşey yapamaz......nuh diyor peygamber demiyorsa tartışmayacaksın o zaman....iyice yüzgöz olursunuz.........yalancı ve güvensiz bir adam bu evlilikte size ne vaadediyor......ilişkilere yaklaşımı dahi çok çirkin ve itici

insanın fikri neyse zikride odur dedikleri tamda böyle bişey. daha önceki evliliğinden kalma bazı şeyler olabilir mi sizce. yani aldatılma yalanlar falan gibi. belki oyüzden hala güvenemiyordur birine. ama öyleyse niye evleniyor ki oda var. bence güzelce bi konuşun gözünü korkutun.pek sanmıyorum annenizi kardeşinize töbe yarabbim öldürmekle tehdit etmiş ya o kadar kolay değildir yani. sizde yapar mı yapar demişsiniz o adamla sürekli aynı evdesiniz tanımışsınızdır artık o kadar psikopat mıdır yani?

Eski evliliğimden birşey öğrendiysem bu laflar tek kadınla idare edemeyen erkek lafları......bir gün gelecek ..........cinsel içerikli filmler ya da başka kadınlar yüzünden sana yetemeyecek........odunluğu bu yüzden sana ömürboyu yetecek olsa bu konular umrunda olmaz.
Ben tek erkek arkadaşımla evlenmıştim benim eldeğmemişliğim benim exkocama yetmedi ....aman böyle filmler izleme aman duygusal şarkılar dinleme.......o arkadaşınla görüşme erkek arkadaşı varmış ne mal olduğu belliymiş.......meğer bizimki dışarda ne haltlar çeviriyormuş
Bu adam seni aldatmasa da birgün sana yetemeyecek diye tahmin ediyorum

Son düzenleme:
Allah yardım etsin. eşine sordun mu sana neden böyle muamele yaptığını. daha yeni evlisiniz mutlu olmanız gerekiyodu ama eşinin psikolojik sorunları var galiba gerekirse gözünü korkutucak bişeyler söyle

Sordum çok defalar hep saçma sapan bahaneler buldu bişekilde beni suçlu çıkardı duysanız gülersiniz ben bile çoğu zaman bulduğu şeylere dayanamayıp gülüyorum çünkü o kadar komik şeylerle geliyor ki gözü falan korkmuyor galibası yok tam bir manyak!

Elimde olsa elini sıkıp tebrik ederdim Tam isabet, zaten ilk eşini aldatmış, 10 yıllık sevgilisini aldatmış bigün beni de aldatabilir bu adam o potansiyel var, zaten zihniyeti bozuk olmasa bunları söyleyemez dua edin bana hayırlısıyla kurtulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…