• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delirmek üzereyim

evimi ayırırsam heralde bidaha görüşmem düşüncesi bile çok mutlu ediyo beni
Yani sonuçta anneniz elbet görüşürsünüz ama çok sık görüşmemek daha doğrusu aynı ortamı paylaşmamak ikiniz için de daha iyi olur. Anlaşamıyorsanız olabildiğince aynı ortamda olmayın.

artık boşvermekten başka bişeyde yapamıyorum ama sıtkım sıyrıldı artık sesini duymaya tahammül edemiyorum ve ne kadar çıldırdığımında farkında değil napsam da anlasa bilmiyorum
Ne diyeyim ki ?
Kelin merhemi olsa başına sürerdi...
Sürekli olarak bu şekilde tepkilerden bende bıktım.
Babam biter annem başlar . Bir de bana sürekli tavırlarda. Sürekli onla gezmemi istiyor...

Geç gelme mevzusu bende de öyle. Arkadaşlarımın yanında teli açmaya utanıyorum çünkü bağırıp çağırıp kufrediyor. Acmazsam mesajla taciz ediyor resmen. Ayrı eve çıkmak benim de aklımda ama kurtulabilecegimi düşünmüyorum. Bana da git diyor ama iş ciddiye binince duygu sömürüsü yapıyor.
mesela evlensen de gitsen diyor bana üstüne diyor ki karşılıklı ev alalım :KK47: birsürü birsürü bişiler. Cevap versen suç vermesen suç . Kaçıp gidicem başka ile. Az kaldi

Geç gelme mevzusu bende de öyle. Arkadaşlarımın yanında teli açmaya utanıyorum çünkü bağırıp çağırıp kufrediyor. Acmazsam mesajla taciz ediyor resmen. Ayrı eve çıkmak benim de aklımda ama kurtulabilecegimi düşünmüyorum. Bana da git diyor ama iş ciddiye binince duygu sömürüsü yapıyor.
mesela evlensen de gitsen diyor bana üstüne diyor ki karşılıklı ev alalım :KK47: birsürü birsürü bişiler. Cevap versen suç vermesen suç . Kaçıp gidicem başka ile. Az kaldi
Gerçekten aynı böyleyiz bizde bende arkadaşlarımın yanında kalkar öyle konuşurum çünkü ful küfür bağırdığı çağırdığı şeylerde anlattığım gibi yaz günü camı kapat kavgaları ama ben artık dayanamıycak vaziyetteyim çok az kaldı delirmeme

Ne diyeyim ki ?
Kelin merhemi olsa başına sürerdi...
Sürekli olarak bu şekilde tepkilerden bende bıktım.
Babam biter annem başlar . Bir de bana sürekli tavırlarda. Sürekli onla gezmemi istiyor...
Benimde tamamen aynı onla gezeyim istiyo ama birlikte gezdiğimizde de mutlu olmuyo hadi gidelim sıkıldım vs yada insanlara sürekli beni kötülüyo hakkımda daha iyiye yakın bi kelime kullanmışlığı yok

Benimde tamamen aynı onla gezeyim istiyo ama birlikte gezdiğimizde de mutlu olmuyo hadi gidelim sıkıldım vs yada insanlara sürekli beni kötülüyo hakkımda daha iyiye yakın bi kelime kullanmışlığı yok
Bu durumda bize 2 seçenek var . Ya susacağız ya da çekip gideceğiz.
Benim çekip gitme durumum çok zor. Ama elinde imkan varsa bir saniye durma lütfen...

Son düzenleme:
merhaba sevgili kadınlar klübü, hemen konuya giriyorum. Annem beni delirtmek üzere, artık ne yapıcağımı tamamen bilmez bi haldeyim. nedensiz sebepsiz yere sürekli olarak kavga ediyoruz. kavga ettiğimiz konularda o kadar saçma ki, örneğin hemen anlatıyorum; ben evdeyken genelde kendi odamın camını üstten açar öyle bırakırım hem essin hemde oda havalansın diye. kendiside evde kesinlikle cam açılmasını istemiyo, çok sıcak dolduğunu iddia ediyo. ama bende cam açık oturmayı severim neyse ben camı açık bi şekilde bırakıp işe geldim. ben işteyken beni aradı küfür kıyamet bela okumalar, nasıl ben camı açıp gidermişim böyle bağırıp bağırıp en sustu akşamda eve geldim ben sanki yokmuşum gibi takılıyo küsmüş bana. ama bu bağırış çağırıştan sonra sinirden ben delirdim çarpıntım tuttu, salak salak ağlayıp durdum bütün gün. sürekli böyle aşırı saçma şeylerden bana küfürler, hakaretler ediyo. eve gece 12de geldim diye ne hayat kadınlığım kalıyo ne o.ospuluğum(çok özür dilerim ama kelime aynen bu kullandığı) hiçbir zaman çok iyi anlaşamadık ama ben onun istediği zengin bi çocukla evlenmedim bundan sonra iyice azıttı. gerçekten hayatı burnumdan getiriyo artık kavga ederken acaba kendimi mi bıçaklasam da sussa diye düşünüyorum sürekli. benim arkadaşlarımla dışarı çıkmama takık, saçıma, makyajıma,kiloma herşeyime takık herşeyimden nefret ediyo ama ben böyle mutlu olduğumu bi türlü anlatamıyorum anlamıyo asla. durduk yere saçma sapan hakaret yemekten sürekli huzursuzluktan çok sıkıldım artık. napmam lazım siz benim yerimde olsanız napardınız, sizce haklı mı normal mi bunlar allah rızası için bi cevap verin bana. teşekkür ederim şimdiden.
Ne sorunlu bi insanmış

Kusura bakmayın ama babanız da bencil bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda .Annenize dur diyebilir yani .
Annenizde dusmandan beter iyi değil belli ama kızının da sinirini.bozuyor .
Valla çıkın gidin evden böyle ömür geçmez .Sırt evden kurtulmak için evlenip ye daha beter bir belaya bulasmayin.Evden ayrılmaya çalışın bosverin

Back