- 26 Nisan 2016
- 35
- 7
- 86
- 29
- Konu Sahibi Gozluklukiz34
merhaba sevgili kadınlar klübü, hemen konuya giriyorum. Annem beni delirtmek üzere, artık ne yapıcağımı tamamen bilmez bi haldeyim. nedensiz sebepsiz yere sürekli olarak kavga ediyoruz. kavga ettiğimiz konularda o kadar saçma ki, örneğin hemen anlatıyorum; ben evdeyken genelde kendi odamın camını üstten açar öyle bırakırım hem essin hemde oda havalansın diye. kendiside evde kesinlikle cam açılmasını istemiyo, çok sıcak dolduğunu iddia ediyo. ama bende cam açık oturmayı severim neyse ben camı açık bi şekilde bırakıp işe geldim. ben işteyken beni aradı küfür kıyamet bela okumalar, nasıl ben camı açıp gidermişim böyle bağırıp bağırıp en sustu akşamda eve geldim ben sanki yokmuşum gibi takılıyo küsmüş bana. ama bu bağırış çağırıştan sonra sinirden ben delirdim çarpıntım tuttu, salak salak ağlayıp durdum bütün gün. sürekli böyle aşırı saçma şeylerden bana küfürler, hakaretler ediyo. eve gece 12de geldim diye ne hayat kadınlığım kalıyo ne o.ospuluğum(çok özür dilerim ama kelime aynen bu kullandığı) hiçbir zaman çok iyi anlaşamadık ama ben onun istediği zengin bi çocukla evlenmedim bundan sonra iyice azıttı. gerçekten hayatı burnumdan getiriyo artık kavga ederken acaba kendimi mi bıçaklasam da sussa diye düşünüyorum sürekli. benim arkadaşlarımla dışarı çıkmama takık, saçıma, makyajıma,kiloma herşeyime takık herşeyimden nefret ediyo ama ben böyle mutlu olduğumu bi türlü anlatamıyorum anlamıyo asla. durduk yere saçma sapan hakaret yemekten sürekli huzursuzluktan çok sıkıldım artık. napmam lazım siz benim yerimde olsanız napardınız, sizce haklı mı normal mi bunlar allah rızası için bi cevap verin bana. teşekkür ederim şimdiden.