- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi WanttobeGeek1
Canım sen de hep hazır yiyomuşsun,bunları bende yapıyorum ama çok sağlıksız.Sana kilo aldırmıyor mu böyle beslenmek? Birde dondurulmuş herşeyi de alamam zaten hem fırınım y ok hem dolabım cüceler için yapılmış.. Otellerde olan dolaplardan..
Sesli güldüm:))) cüceler için:))))))))))) Hayır kilo aldırmıyor çünkü pizzam tek kişilik mesela, mantıyı bir tabak yerim.Abur cubur yemek gibi bir olayım hiç yoktur:) ve evet her zaman dolabımda bu seçenek bulunur ama çoğu zaman ben zaten çok yorgun olduğum için 1 dakikalık çorbayı yapıp kupadan çorbamı içiyorum, noodle'da kaynar suyu atıyorum bitiyor:))) fırının yoksa bisey diyemiyorum.En cok fırını kullanırım ben cunku aslında. Tavuğu filan 5 dakikada dizer fırına atarım yarım saat sonrada hazır olur oturur onu yerim.Pizza atar yerim falan filan. Ocakta makarna ve mantı dısında birsey hasladımmııııı.... pek sanmıyorum:)))))) ha birde gece yemek yemem.Aksam yemeği saatim 6-7 dir. en kötü ihtimalle 7bucuk. Birde sabahları beyaz ekmek hic tüketmem.2 dilim kepek ekmeğiyle peynir domates salam bir tatlı kaşığı reçel şekersiz çay. Kahvaltım hep budur. öğlenn yurttaysam ekmek arası salamdı peynirdi o tarz. yada kepek ekmeğiyle beyaz peynirli tost yaparım aşırıda severim:)))) akşamlarıda 3 -5 dakkiada yapılıcak ne bulduysam.Çünkü gerçekten çok yorgun oluyorum okula gitmişsem.Programım yoğun oluyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)