Delirmek üzereyim ,Yetişin..

Benim de evim stüdyo, minicik bi ev :KK54:
Balkonunuza uzanan sarmaşıklara geliyor olabilir mi o üvezler?

Evet bende onu merak ediyorum açıkçası ama kapıyı açıp dikkatli baktığımda da görmüyorum.günlerdir açmıyorum çöpe birşey atıp hemen kqpatıyorum ama değişme olmadı.eski erk arkadaşımın evi sırf yeşilliğin içindeydi yemyeşil bahçesi vardı orda böyle birşey olmuyodu mesela.Benim önceki şehir içindeki evimde 3 kişi yaşıyorduk çöp fazla kalmış bunlardan olmuştu şimdi hatırladım ama çöpü atınca hemen gitti bitti.Ben hem burda çöp tut uyorum hem bir sürü öldürdüm neden bitmiyor :(((

Evet bende onu merak ediyorum açıkçası ama kapıyı açıp dikkatli baktığımda da görmüyorum.günlerdir açmıyorum çöpe birşey atıp hemen kqpatıyorum ama değişme olmadı.eski erk arkadaşımın evi sırf yeşilliğin içindeydi yemyeşil bahçesi vardı orda böyle birşey olmuyodu mesela.Benim önceki şehir içindeki evimde 3 kişi yaşıyorduk çöp fazla kalmış bunlardan olmuştu şimdi hatırladım ama çöpü atınca hemen gitti bitti.Ben hem burda çöp tut uyorum hem bir sürü öldürdüm neden bitmiyor :KK43:((
Evi baştan aşağı bir ilaçlatsanız, belki yumurtlamıştır dedikleri gibi...
Benim de evimin banyosu kokuyor gider kokuyor sürekli temizlemem lazım.
Özgürlük için ödediğimiz küçük bedeller diyelim :-)

Evet bende onu merak ediyorum açıkçası ama kapıyı açıp dikkatli baktığımda da görmüyorum.günlerdir açmıyorum çöpe birşey atıp hemen kqpatıyorum ama değişme olmadı.eski erk arkadaşımın evi sırf yeşilliğin içindeydi yemyeşil bahçesi vardı orda böyle birşey olmuyodu mesela.Benim önceki şehir içindeki evimde 3 kişi yaşıyorduk çöp fazla kalmış bunlardan olmuştu şimdi hatırladım ama çöpü atınca hemen gitti bitti.Ben hem burda çöp tut uyorum hem bir sürü öldürdüm neden bitmiyor :KK43:((
En iyisi ilaclat istersen daha yaz gelmeden üvez vs olursa yazın hamamböceği vs olur en azından önlem alırsın komsularinda var mı acaba.

Yok hayır çöpe gelmiyorlar zatn kaç gündür anlamak amaçlı havasız tutuyorum evi.Çöplerimin hem ağzı kapalı hemde çok az duruyorlar.Zaten balkon harici tutabilceğim biryer yok evde tutmam daha kötü olur.Yiyecek birkez bırakmışım birdaha özellikle dikkat ediyorum asla ortada yiyecek falan bırakmıyorum.Bunlar neticede beslenemeyince ölecekler di mi? Çorbalarıma kruton alıp katıyorum onu hazırlamaya değmez ancak o son bahsettiğiniz tarif gerçekten çok lezzetliye benziyor.Bu haftasonu bende sizin pazar spesyalinizi denicem.Burda domuz olmayan sosis falan bulmak zor ama onlarsızda yapabilirim..
Anladım. O zaman dışardan geliyorlar demekki.
Pazar spesiyali içinde şart değil salam,sucuk,sosis. Zeytin,domateste gayet tatmin edici oluyor hatta mısır ve tavada kavrulmuş mantar ve kekiklede muazzam olur. Vejetaryen pizza gibi:KK66:

Anladım. O zaman dışardan geliyorlar demekki.
Pazar spesiyali içinde şart değil salam,sucuk,sosis. Zeytin,domateste gayet tatmin edici oluyor hatta mısır ve tavada kavrulmuş mantar ve kekiklede muazzam olur. Vejetaryen pizza gibi:KK66:

Çok hoşuma gitti tarifiniz mutlaka haftasonu denicem :kk77: Teşekkürlerrr

Evi baştan aşağı bir ilaçlatsanız, belki yumurtlamıştır dedikleri gibi...
Benim de evimin banyosu kokuyor gider kokuyor sürekli temizlemem lazım.
Özgürlük için ödediğimiz küçük bedeller diyelim :-)

Evinizi ilaçlatın..1 gün evin içerisine giremezsiniz sadece..kesin çözüm

En iyisi ilaclat istersen daha yaz gelmeden üvez vs olursa yazın hamamböceği vs olur en azından önlem alırsın komsularinda var mı acaba.

Hanımlar evi ilaçlatamam hem burda çok pahalıdır,hem ilaçlayacak adamı nerden bulacağomı bilmiyorum ve o tarz yerlerde çalışanlar ingilizce de bilmiyor anlaşamayız hem de kiracı kabul etmez.(ben kiracının kiracısıyım bu ev onun sorumluluğunda) evin boyasına bilmemnesine zarar gelir gerekçesiyle..ben ev tipi sprey almış sıkıcaktım eski ev de diğer odada yaşayan aptal mahluk ilacı görebilirmiyim sağlığa zararlı mı ya da eve zarar verir mi bakmam lazım demişti..böyle de beyinsizler var

Evet benim eski erk arkadaşımda ilk taşındığım evime bauhaustan aynen dediğin gibi yapıştırmalı sineklik alıp takmıştı ama bu kapı duvardan duvara..Birde tabi bunu yaparsam balkonu hiç kullanamıcam,çöplerimi de oraya koyamıcam.Ama birinden feragat edicem artk napalım.Onu yapıcak uzun boylu bir erkek lazım bana :))

Türk marketlerde yufka satılıyomuş hatta hazır paketlerde sigara böreği bile..gidip alıcam mutlaka,kısırlık malzeme de alıcam.inşallah yenebilir olur yaptıklarım :))

balkon için olanlar mıknatıslı oluyor.. ortadan girip çıkıyorsunuz kendi açılıp kapanıyor..

Hanımlar evi ilaçlatamam hem burda çok pahalıdır,hem ilaçlayacak adamı nerden bulacağomı bilmiyorum ve o tarz yerlerde çalışanlar ingilizce de bilmiyor anlaşamayız hem de kiracı kabul etmez.(ben kiracının kiracısıyım bu ev onun sorumluluğunda) evin boyasına bilmemnesine zarar gelir gerekçesiyle..ben ev tipi sprey almış sıkıcaktım eski ev de diğer odada yaşayan aptal mahluk ilacı görebilirmiyim sağlığa zararlı mı ya da eve zarar verir mi bakmam lazım demişti..böyle de beyinsizler var
Yurtdışında misin.

Kendimce şöyle bir çözüm geliştirdim sevgili forum kurtlarım:)

Dünyanın en düzensiz ve dağınık insanı olan ben,artık yapmayı düşündüğüm yemeklerin ve alınacak malzemelerin listesini tutuyorum..

Bugün hayatımda ilkkez pilav yaptım.Basmati pilav..

Aslında köri soslu tavuk yanına da pirinç haşlıcaktım , sonra annem dene pilavı dedi..ve sanırım hayatımda yediğim en güzel pilavlardan biri oldu..hem inanılmaz lezzetli hemde kıvamı tane tane ve tam yerinde..resmen acemi şansı oldu.Anneme yapmaya kalktığımda birdaha bu şekilde tutacağını hiç sanmıyorum..öğlende köri soslu tavuğumu hazırlıcam çünkü henüz tam çözünmedi

Uçuşan yaratıklar aşırı azalmış olmakla beraber ne yazik ki hala mevcutlar..

2 gün yoklardı ama ben ketcaplı bir tabagı hemen yıkamayınca(gerci üstünde pecete örtülüydü) cogaldılar sanki..

Yemek olayı hiçte kafamda büyüttüğüm gibi birşey değilmiş,yemek yapmak çok basit..tabi çok zor yemekleri istisna tutuyorum

Benim eve de dışarıdan geliyor o üvez dediğin. Çok sinir. Dışarıda olduğu için, eksilmiyor da. Bitiyor, camı açıyorsun, yine üşüşüyor. Ben her evi süpürürken tavanı da süpürüyorum, süpürgenin ucunu çıkarıp. Süpürge çekiyor onları.

Benim eve de dışarıdan geliyor o üvez dediğin. Çok sinir. Dışarıda olduğu için, eksilmiyor da. Bitiyor, camı açıyorsun, yine üşüşüyor. Ben her evi süpürürken tavanı da süpürüyorum, süpürgenin ucunu çıkarıp. Süpürge çekiyor onları.[/QUO
Benim eve de dışarıdan geliyor o üvez dediğin. Çok sinir. Dışarıda olduğu için, eksilmiyor da. Bitiyor, camı açıyorsun, yine üşüşüyor. Ben her evi süpürürken tavanı da süpürüyorum, süpürgenin ucunu çıkarıp. Süpürge çekiyor onları.

Benim ev yüksek tavan ne yazik ki..dışarısı yemyeşil belki ordan geliyor.ama bu soğukta olmaları tuhafıma gidiyor

Back