Delirmek üzereyim ,Yetişin..

Evet meyve sineği de denirmiş sanırım..hayır çok dikkat ediyorum ama birkez bırakmıştım birşey ama şekerli değildi sanırım

Peki acaba eski kiracidan biyerlerde bisey kalmis olabilirmi?
Mtfak dolaplarinin ustunde kuflu bisey, yada bi meyve?
Dolaplarin uzerinde seker bulasmis olabilir mesela.
Tasinirken genis capli bi temizlik yaptinmi?

Fasulye tencerede 1saati buluyo pişmesi konserve alabilirsin ama iyi özleşmeşi için un kavur sogan salçayla beraber. Bulgur pilavı seversen çok çeşiti i yaparsın etli tavuklu nohutlu siyah mercimekli patlıcanlı kabaklı patatesli ben çok yaparım hem doyurucudur. Yurt dışındamısın

tavada börek yada gözleme yapabılırsın yufkadan - tencerede kek bıle yapılıyor :)
ya da tum sebzelerın kavurmasını yapabılırsın (yag sogan ve salcayla oluyo hepsı :) )
ton balıgı bulundur he bı kac konserve.
sarma yap 3 gün yenır zeytınyaglı bısı olmaz :)
sandavıc malzemelerı bulundur (kasar salam vs.. )
hiç bişi yapamadıysan peynır zeytınle atıstır benım en sevdıgım en pratıgı o :))

kısırı yapınca bı kac gun yıyemezsın kokar :)
salam ve ekmek buzlukta hep olsun buzlukta hıcbırsey olmuyor :)

Ozaman çorba yap çokça doldur cam kavanozlara pişer pişmez at buzdolabına
4-5 ay taze kalıyor sana yeter
Bunu yemeklere de yapabilirsin maksat cam kavanozda yemeği sıcak sıcak doldurup ağzını sıkıca kapatmak

valla yemek yapmayı ben de bilmiyorum kocam yapıyor . ama dondurulmuş nugget'lar falan yapabilirsiniz o da öyle yapıyor.

Ben hayatımda ilkkez yemek yapmaya başladım.Sarma ,tencere kek falan zaten imkansız..Benim annem bile bu dediklerini yapmıyor :))

O kavurmaları sevmiyorum ama ton balığı,sandvic malzemeleri bulunduruyorum hep.

Peynir falanda atıştırıyorum .tesekkürler :)

valla yemek yapmayı ben de bilmiyorum kocam yapıyor . ama dondurulmuş nugget'lar falan yapabilirsiniz o da öyle yapıyor.

Evet burda o tarz dondurulmuş yemekler iglolar falan çok fazla ama sağlıksız..Ben biraz daha sağlıklı beslenmek istiyorum..ee pahalı da tabi..eski erkek arkadaşımdan ayrılmasaydım şuan yemek derdine düşmiycektim :)))

Peki acaba eski kiracidan biyerlerde bisey kalmis olabilirmi?
Mtfak dolaplarinin ustunde kuflu bisey, yada bi meyve?
Dolaplarin uzerinde seker bulasmis olabilir mesela.
Tasinirken genis capli bi temizlik yaptinmi?

Hayır zaten ben eski kiracının kiracısıyım,haziranda geri dönecek..minicik bir ev 2-3 dolabı var,herşey ortada.

bende hıc yapmamıstım ılk kez unıversıtede yaptım ılk dolmama tuz koymayı unutmustum cunku annem dusunur dıye malzemelerın arasında onu saymamıs

bısı yokkı sogan sarımsak tuz salca pırıncı karıstırıp oyun oynar gıbı yapraklara sarıverıyorsun ustunede eksılı su dokup pısmesını beklıyorsun pıstımı dıye bakarken 5-6 sarmayı da göturuyosun

dolma zor onun oyma ısı fln var

Ben öğrenciyim.Kaldığım apartta kendime ait mutfağım var.Yemeklerimi kendim yapıyorum. Ama tam olarak seninde bahsettiğin dertlerden müzdarip olduğumdan dolayı doldurdum buzluğu superfresh'in mantısıyla pizzasıyla kızartmalık patatesiyle. Dolabımdada nugget ve en sevdiğim beyaz peynir domates salatalık krem peynir salam eksik olmaz. Bir sandvic bile bazen beni kurtarabiliyor. Bunun dışında makarnam acılı ketcabım ve turşum olmadan asla diyebilirim sonraaa dediğin gibi mutlaka bazı boş vakitlerimde kendime kısır yaparım kapalı bi kapta dolaba koyarım gider gelir yerim. He birde 1 dakikada yapılan içinde kıtırları olan çorbalara sardım tadı gerçekten güzel oluyor.Kaynar suyu koy karıştır bitti:))))) bunlar benim olmazsa olmazlarım. Bunların dısında da markette gördüğüm en aperatif seyleri alırım.Hazırlaması kısacık süren seyler. Çokkkkk yorgun olduğum zamanlar için 3 dakikada yapılan mantar soslu domates soslu makarnalardan alırım. Noodle'larım vardır mutlaka kaynar suyu dök karıştır otur ye:)) Sanırım bunlar dısındada pek bisey yemiyorum. Ekstra canım birsey isteyince dışarıya yöneliyorum artık. Durum budur:)

kılo sorununuz yok herhalde :) ben ögrencıyken bunları yapsam panya yavrusu gıbı yuvarlanırdım herhalde

kılo sorununuz yok herhalde :) ben ögrencıyken bunları yapsam panya yavrusu gıbı yuvarlanırdım herhalde

:))))))) kilo sorunum yok hep 2-3 kilo fazlam oldu en fazla acıkcası. Ama bunları yemenin yanısıra ne kadar yendiği hangi saatlerde yendiği ne ölçüde yendiği de önemli. Gece yemek yemem mesela, gün içerisindede okul yüzünden pek yemeğe vaktim olmuyor ağzıma bişiler atıp koşarak uzaklaşıyorum yurttan:)))) döndüğümde aksam 6-7 civarı oluyor. Bi tabak mantı yada kucuk boy pizza yada bi tabak makarna yemek taabiiiiki kilomu etkilemiyor :)))) üstelik her gün bunlar yenmiyor zaten. Zaten daha cok bahsettiğim gibi ''çoookkk'' yorgunluk hali olduğundan bu kupadan çorba içip noodle yiyerek günü kapatıyorum:)))) Yani sizide cok etkiliceğini düsünmüyorum yavas bir metabolizmanız yada aburcubura fazla düşkünlüğünüz yoksa.

metabolızma sorunumda aburbur ayagımda var ondan dedım ben boyle yapsam kotu olurdu dıye :)
yenı yenı degısıyor beslenme alıskanlıklarım.. yenı yenı aburcbura hayır dıyebılmmeye basladım . metabolızma ve ınısulın dırencı ıcınde dr tavsıyelerını uyguluyorum hızlanacak ınsallah benımkıde :)

Ooo, o zaman sorun var:)) Siizi şöyle çin mutfağına doğru alalım:) söylediklerim unutulsunnn:))))

Yufkadan borekler sarip buzluga atabilirsin, istediginde cikarip kizartirsin ocakta..
Zeytinyagli yapip uzun sure yiyebilirsin..
Corba yaptiginda da ayni sekilde fazladan yapip kendine gore 1-2 kepcesini isitip gerisini saklayabilirsin..
Vs vs..

Canım sen de hep hazır yiyomuşsun,bunları bende yapıyorum ama çok sağlıksız.Sana kilo aldırmıyor mu böyle beslenmek? Birde dondurulmuş herşeyi de alamam zaten hem fırınım y ok hem dolabım cüceler için yapılmış.. Otellerde olan dolaplardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…