Sevgili arkadaşım, önemli olan tek şey ne biliyor musun?Anneciğinin sağlığı....Benim Annem de geçen Temmuz ayında bu grip (!)illetinden ameliyat oldu...Kemoterapi ameliyat derken, şimdi iyi allahıma binlerce kere şükür.Ve ben anladım ki hayatta bundan f-daha önemli hiç bir şey yok!Evet haklısın iş yerindeki huzurumuz da çok önemli ama sen gerekeni yapmışsın anneciğinin yanında olmuşsun gerisi teferruat..Kalbini temiz tut, bak sağa sola haber de bırakmışsın iş için, inan bana allah sana en yakın zamanda hayırlı bir iş verecek ve sen çok mutlu olacaksın.Sevgiler, anneciğinin ellerinden öperim.
patronun tanıdığı var madem ticaret odasında sanayi odasını dene bı istersen..
pastacilik dediğim gibi garanti değil pek ama ben kursa başladım eğer o konuda bir sorun olursa seve seve yardımcı olurum..ders notlarımı yazar yollarım..süsleme için bilgi veririm fln..ama bu is biraz hobi isi gibi yani,çok geliri olacağını sanmıyorum maddi acıdan..
Atatürk organizeye de yolla cvni bence..bulunsun ellerinde belki bı haber çıkar..
İnsanın çalıştığı işin, insanı maddi kadar manevi olarak da tatmin etmesi lazım.
Bu konuda seni anlıyorum.
Nasıl ki evde huzur yoksa hayatımızı etkiliyor bu durum, iş yerindeki huzursuzluk da insani çok etkiliyor
Ben insanın mutlaka sevdiği işi yapması taraftarıyım ama şartlar gereği kaçımız sevdiğimiz ve huzur bulduğumuz bir işi yapıyoruz, kaçımızın iş yeri 4*4 lük _?
Normal şartlarda sinirlerini bozan iş yerinde 1 dakika durma derim sana ama hayat şartları o kadar zor ki.
Öyle ya da böyle bir maaşın var ve o maaşa bağlı birtakım giderlerin var anlatıığın kadarı ile.
Bu durumda yeni birşeyleri garantileyene kadar dişini dık derim sana..
Yani aceleyle karar verip parasız kalmak da kötü bu devirde.
Ama yine de sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?