ya benim anlamadığım, ben kafama göre gitmedim ki. izni onlardan aldım. şimdi kalkıp bana bunun lafını ediyor. vermeseydin o zaman baştan... firmada mesai saat 8 de başlıyor. Altında araba olana saat yok ama 9-10 allah ne verdiyse.. onları gören yok ama.....
aslında iyi insanlar yani ama işe gelince içlerine şeytan kaçıyor sanki
baska is bul öyle cik, is görüsmelerinede isden sonraya ayarla:umursamaz: sevmedigin bir isde calisma
ben daha 2 gün önce patrona gittim nolur cikisimi sen ver dedim adam :1shok: niye dedi. dedim niyesi varmi primi kaldirdin bu sartlarda calismamlmaz: benim fikrim degildi dedi asistan kadinin fikriydi
asistan tatilde bu hafta alplere gitmis tuzukuru haspam pazartesi gelsin sorcam zati:mymeka:
tamam vercem primini dedi ama bak her ay beni ayagina getirtip parami istetmem zamaninda verecen dedim:dilcikar:
çalışmak istemedigin bir yerde kesinlikle çalışma derim. ben yaşadım bunu işten ayrıldım bir sene oldu ve çok mutluyum cokkk...
valla canım bence saçmalamıyorsun kim olsa daralır, maaşın ne kadar bilmiyorum ama en az o kadar veren başka işler baksan, çevrene haber salsan, belli olmaz, hiç ummadığın yerden gelir belki kısmetin
çok geçmiş olsun, annenin yaşadığı kolay değil, böyle bi hastalıkta tüm ev halkının psikolojisi bozulmuştur eminiim
en zoruda güçlü rolu yapman olsa gerek, bence rol yapma canım, kasma kendini, içine atma, içine ata ata hastalık bulursun allah korusun
canım pasta işinde cok para var mesela bir blog acıp evden calısabilirsin pasta işinde ama zamana ihtiyacın var hemen sipariş alamazsınız
ama baska bi işe bak o işten cık derim vicdansız insanlarla calısmamıs olursun
Sistemin çalışma düzeni ne yazık ki böyle. Herşeyin metalaştığı dünya anlayışında sizin kişisel/ insani durum ve sorunlarınız da işveren için hiçbir anlam teşkil etmeyecek; zira siz onlar için bir makineden farksızsınız ve makinenin teklemesi onlar için kaygı verici bir durum. İnsani meselelere uzak kalındığı için de nedenleriniz karşısında acımasız olmakta hiçbir beis görmezler. Sizin gözeteceğiniz şey annenizin sağlığı olmalı. Nasıl ki siz onlar için bir makineden farksızsınız siz de onları annenizin sağlığına kavuşması için bir araç olarak görmek ve kabullenmek durumundasınız. Anneniz sağlığına kavuştuğunda ise bu kez kendiniz için adım atar, sizi boğan bu ortamdan kurtulursunuz. Ama önceliğiniz aileniz olduğuna göre (ki öyle olmasa zaten bu çelişkiyi dahi yaşamazsınız) bir süre daha katlanmak zorundasınız ne yazık ki.
Öncelikle annene çok geçmiş olsun diliyorum ...Bu hastalığın ne derece zor olduğunu bilirim
Rabbim şifasını verir inşallah...
Kötü zamanlarında tabiki annenin yanında olacaksın işyerinde bunun hesabını sormaları çok kötü.
Bence saçmalamıyorsun hem de asla.Ben olsam ben de takardım .Ne düşüncesiz bir patronun varmış bir de karısının hastaneye gidemediğini örnek vermiş.
Dengesizlik işte !
Seni böylesine mutsuz yapan şeyi hayatından çıkarmak şu aşamada en doğrusu olur senin adına.
Madem başına kakacakmış ne diye izin vermiş vermeseymiş o zaman ! Burda kötü patronluğunu gösterdiği gibi orda da gösterseymiş.
Sinir oluyorum böyle patron müsvettelerine
çok teşekkür ederim amin :Saruboceq:
ben de ona sinir oluyorum zaten. sanki ben kaçarak zorla izin aldım. kendi izin verdi yani. ya bu tarz konularda beyni basmıyor gerçekten. Bir arkadaşın eşi doğum yapacaktı. O gün gelmedi haliyle. Patronda o gün dışarıdaydı. Aradı, arkadaşı sordu. Dedim eşi doğum yapıyormuş, gelmedi. Ne gerek varmış efendim oraya gitmesine, o ne yapacakmış ki orda... ya daha neler neler var yani yazsam roman olur mafoldumben
şu an bir süre daha devam etme kararı aldım. annemler için, maddi açıdan destek sağlamam gerek. ama bir an evvel kurtulmanın yolunu da arıyorum tabii.
canim annene acil şifalar diliyorum..gelmiş gecmis olsun..
is konusunda beni az çok biliyorsun :) pek akıl verecek biri değilim bu konuda aslında..ama mutsuz oldugun bir iste çalışmak işkenceden farksizdir diye düşünüyorum..hani hangi iste mutlu çalışır insan orasida ayrı ama en azından kötünün iyisini bulmak lazım bu devirde..
pasta isinde bir seyler yapabilirsin..yani arkadaşlarında dediği gibi blog açıp bir başla derim bakalım gidiyor mu?ama pastanın da pek bir garantisi yok..eline ne zaman ne kadar para gecer belli değil..bu durumda başka bir ise girmen daha doğru olur diye düşünüyorum..
cvni ticaret odası,sanayi odasi gibi yerlere bıraksan bir faydası olur belki?veya ciglide organizede fabrikalara bıraksan?izmir zaten is konusunda baya sıkıntılı bir sehir..bu yüzden kendini garantiye almadan isten çıkman pek doğru değil gibi geldi bana..uzun süre işsiz kalmakta var..
izmir de akilma gelen yerler buralar canım ya..sanayi veya ticaret odasından bir tanıdık bulsan cvni gerektiğinde verebilecek olan çok iyi olur gibi geliyor..
bende bir düşüneyim tanıdık var mı oralarda diye..bulursam birilerini haber veririm mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?