• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmek üzereyim yardım edin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi joey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili arkadaşım, önemli olan tek şey ne biliyor musun?Anneciğinin sağlığı....Benim Annem de geçen Temmuz ayında bu grip (!)illetinden ameliyat oldu...Kemoterapi ameliyat derken, şimdi iyi allahıma binlerce kere şükür.Ve ben anladım ki hayatta bundan f-daha önemli hiç bir şey yok!Evet haklısın iş yerindeki huzurumuz da çok önemli ama sen gerekeni yapmışsın anneciğinin yanında olmuşsun gerisi teferruat..Kalbini temiz tut, bak sağa sola haber de bırakmışsın iş için, inan bana allah sana en yakın zamanda hayırlı bir iş verecek ve sen çok mutlu olacaksın.Sevgiler, anneciğinin ellerinden öperim.

Sevgili arkadaşım, önemli olan tek şey ne biliyor musun?Anneciğinin sağlığı....Benim Annem de geçen Temmuz ayında bu grip (!)illetinden ameliyat oldu...Kemoterapi ameliyat derken, şimdi iyi allahıma binlerce kere şükür.Ve ben anladım ki hayatta bundan f-daha önemli hiç bir şey yok!Evet haklısın iş yerindeki huzurumuz da çok önemli ama sen gerekeni yapmışsın anneciğinin yanında olmuşsun gerisi teferruat..Kalbini temiz tut, bak sağa sola haber de bırakmışsın iş için, inan bana allah sana en yakın zamanda hayırlı bir iş verecek ve sen çok mutlu olacaksın.Sevgiler, anneciğinin ellerinden öperim.

Aminnn, çok teşekkür ederim... inşallah annem de senin annen gibi sağlığına kavuşur :Saruboceq:

İnsanın çalıştığı işin, insanı maddi kadar manevi olarak da tatmin etmesi lazım.
Bu konuda seni anlıyorum.

Nasıl ki evde huzur yoksa hayatımızı etkiliyor bu durum, iş yerindeki huzursuzluk da insani çok etkiliyor

Ben insanın mutlaka sevdiği işi yapması taraftarıyım ama şartlar gereği kaçımız sevdiğimiz ve huzur bulduğumuz bir işi yapıyoruz, kaçımızın iş yeri 4*4 lük _?

Normal şartlarda sinirlerini bozan iş yerinde 1 dakika durma derim sana ama hayat şartları o kadar zor ki.

Öyle ya da böyle bir maaşın var ve o maaşa bağlı birtakım giderlerin var anlatıığın kadarı ile.
Bu durumda yeni birşeyleri garantileyene kadar dişini dık derim sana..
Yani aceleyle karar verip parasız kalmak da kötü bu devirde.

Ama yine de sen bilirsin.

patronun tanıdığı var madem ticaret odasında sanayi odasını dene bı istersen..

pastacilik dediğim gibi garanti değil pek ama ben kursa başladım eğer o konuda bir sorun olursa seve seve yardımcı olurum..ders notlarımı yazar yollarım..süsleme için bilgi veririm fln..ama bu is biraz hobi isi gibi yani,çok geliri olacağını sanmıyorum maddi acıdan..

Atatürk organizeye de yolla cvni bence..bulunsun ellerinde belki bı haber çıkar..

patronun tanıdığı var madem ticaret odasında sanayi odasını dene bı istersen..

pastacilik dediğim gibi garanti değil pek ama ben kursa başladım eğer o konuda bir sorun olursa seve seve yardımcı olurum..ders notlarımı yazar yollarım..süsleme için bilgi veririm fln..ama bu is biraz hobi isi gibi yani,çok geliri olacağını sanmıyorum maddi acıdan..

Atatürk organizeye de yolla cvni bence..bulunsun ellerinde belki bı haber çıkar..

sağol canım eksik olma. ama pastayı ben yapmayacağım zaten. annem yapıyor. ben pazarlamasına bakacağım kaydirigubbakcemile3

doktor sevdiğin birşeyle uğraş mutlaka ama ciddi ciddi uğraş, zaman geçsin diye değil dedi. O da pastaya devam ediyor....

ben aslında ihracat aracısı olarak da çalışıyorum şuan kendim için. ama o işlerde hemen para getirmiyor. İş üzerindeyim ama sabır gerek.

İnsanın çalıştığı işin, insanı maddi kadar manevi olarak da tatmin etmesi lazım.
Bu konuda seni anlıyorum.

Nasıl ki evde huzur yoksa hayatımızı etkiliyor bu durum, iş yerindeki huzursuzluk da insani çok etkiliyor

Ben insanın mutlaka sevdiği işi yapması taraftarıyım ama şartlar gereği kaçımız sevdiğimiz ve huzur bulduğumuz bir işi yapıyoruz, kaçımızın iş yeri 4*4 lük _?

Normal şartlarda sinirlerini bozan iş yerinde 1 dakika durma derim sana ama hayat şartları o kadar zor ki.

Öyle ya da böyle bir maaşın var ve o maaşa bağlı birtakım giderlerin var anlatıığın kadarı ile.
Bu durumda yeni birşeyleri garantileyene kadar dişini dık derim sana..
Yani aceleyle karar verip parasız kalmak da kötü bu devirde.

Ama yine de sen bilirsin.

doğru inanların %90ı sevdiği işi yapamıyor bu ülkede. ama bu da bir avuntu olmuyor tabii benneyaptımki

şu an sabır evresinde devam ediyorum.. bir sonraki "işten çıkıyorum" nöbetime kadar :sinifsinif:

annen için acil şifalar diliyorum, kolay bir hastalık değil gerçekten hem maddi hem manevi anlamda..

sevmediğin bir işte çalışmak eminim hiç hoş değildir.. bence de alttan alta aramaya başla sen.. çünkü devir malum, iş kolay bulunmuyor.. birini garantilemeden diğerini bırakmak mantıklı olmayabilir.. hele bir de dersane için destek olman gerekiyorsa.. danışmanlık firmaları filan mesai saatlerinden sonra mülakat gerçekleştirebiliyorlar veya cumartesi günleri.. bir süre daha ara bakalım.. inşallah hayırlısı olur..

Canım çok geçmiş olsun bir an önce allahın izniyle sağlığına kavuşur annecin tekrar.

Bende bu sıkıntıları cok iyi biliyorum cnm benimde 30 saniyemin bile hesaplandığı,sürekli tehdit aldığım bir işim vardı. Gözümü kararttım çıktım. Şu anda kendi isteğimle çalışmıyorum.

Sinirlenmekte ve üzülmekte çok haklısın. Allahından bulsunlar.

Şimdi canım yavaş yavaş iş aramaya başlayıp, görüşme istekleri bir çok yerden gelmeye başladığında, iş çıkışlarında bir şekilde görüşmelere gitmen gerekiyor ya izin alarak ki vermiyolar diyorsun, ya da rapor alarak, ya da gidemiyorsan canım gözünü karartıp ayrılman gerekiyor ki çağırdıklarında görüşmelere gidebilesin.Ya da bir şekilde ayarlaman gerekiyor canım görüşmek istediklerinde. Bir an önce aramaya başla canım başvur hemen başka şirketlere.

önceliklle anneceğimize çok gecmiş olsun....ama eminim atlatır ve eskisinden daha sağlıklı olur. iş koonusuna gelince.ben de kasım ayında uzun zamandır çok bunladığım işten çıkmak orunda bırakıldım.ama iyiki de ayrılmama neden lan olaylar olmuş.çünkü ben de aylardır aileme yansıtmayacağım diye rol yapmaktan usanmıştım.verdiği 3 kuruş para hasta olma lüksün bile yok.öğle yemeği bile dertti inanırmısın.çok iyi anlıyorum seni.benim de parasal çok sıkıntım vardı.bana kalsa ayrılmaya cesaret edemezdim.bence ssen de cv ni odaya bırak.oradan geri dönüşler olur.bi şekilde görüşme ayarlarsın ve bi iş bulmadan ayrılma zor ama az daha sabret.maddi zorunluuğun omasa salla git derim ama az daha sabret.başka işe bakmak bile senin için bi adım.iyi düşün iyi olsun.

ya senin için en iyi şeye sen karar verirsin ama anneciğine destek ol onun fikrinide almalısın..o ne düşünüyor.ayrıca işinden memnun olmadığınıda söylemelisin.

anneniz icin cok ama cok gecmıs olsun
Allah'ım sıfasını versın kısa surede ınsallah...

amin arkadaşlar çok teşekkür ederim..

dediğim gibi kör topal idare ediyorum şimdilik. iş başvuruları da yapıyorum. bakalım fisfisfis

öncelikle annenize acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun.benim düşüncemde işten ayrılman yönünde ama maddi durumu göz önüne alarakda biraz zor bir karar olur.annenizin güzel pasta yaptığını yazmışsınız.aslında pasta yapıp satmak konusunu düşünebilirsiniz.hem annenizede moral ve eline uğraş olur.hastalığını düşünüp moralini bozmasına fırsat kalmaz.Allah yardımcınız olsun.a.s.

Geçmiş olsun, en kısa sürede herşey rayına girer insallah canm

Işin zor gerçekten rabbim onlara insaf versin biraz para şaşırtmış onları

Çok geçmiş olsun joey...
ış konusunda ise ızmir cidden çok sıkıntılı... Orada kalmansenin ruh halini pek iyi etkilemeyecek...
ınşallah kısa zamanda yeni bir iş bulursun.
a.s.

Back