Delirmek üzereyim 😣 çocuğumun öksürüğü geçmiyor

Cok gecmis olsun. Sorunun kokunu bulmak lazim aslinda. Doktor ne ilac verdi ? Benimki de surekli hastalaniyor, bu sene daha tam kis gelmeden 3 hafta arayla 3 kere hastalandi. Dun sabah 3.kere yine cuma gunu oksurukle gune basladi. Okula da gondermedim. Bizimkinin sebebi belli alerjik bunyeli, astim reaksiyonlari gosteriyor o yuzden ventoline ve flixotide kullaniyorum hemen. 2-3 gune toparliyor oksurugu 4.veya 5.gun geciyor. Bu surecte burun temizligine cok dikkat ediyorum. Hastalik zamani gunde 3 kere fizyolojik serumla temizliyorum. Maalesef kendisi henuz sumkuremiyor. Size de sabir diliyorum. Gercekten anne icin cok uzucu. Dun tum gece onun her okusurugunde uyandim. Bana gelsin oksurugun sen iyi ol diye sarildim yavruma..

Haklisiniz ve ayni zamanda cocuk alerji uzmaninin da degerlendirmesi gerekiyor.
Biz de acilden çıkmıyorduk. Acildeki bir çocuk doktoru önerdi kbb uzmanına gitmemizi. Kbb uzmanı da alerjiye yönlendirdi. Kızım geniz eti ve bademcik ameliyatı oldu sonunda. Şubattan beri hiç hasta olmadı şükür.

Zeytinyağı içine sarimsak rendeleyin bekletin.gece yatarken ayağının altına sürüp çoraplarını giydirip yatırın.5 gün üst üste uygulayın.en iyi öksürük kesme yöntemi.Bunu öğrendiğimden beri evime öksürük şurubu girmedi

Uyutur uyutmaz kaynar suyun içerisine mentol kristali atıp odasına koyuyorum. İyi geliyor. Birde kozalak pekmezi.

Tak olarak nasıl kullandınız ben de udi hindi yağı aldım 3 yaş ve 1 yaş çocuklarım için kullanmak istiyorum

Markaya sordum. 6 aydan sonra 1 tatlı kaşığı kullanılabilir dedi günde 1 kere. Ben hasta olduklarında her gün veriyorum. Eğer hasta değilseler bile haftada 1 veriyorum.

Benim oğlumda öksürüyor,nebülizatör çıktı yine ortaya. Biraz alerjik bir ćocuk. Ben probiyotik takviyesi veriyorum,birde c vitamini şurup ,gece nebülizatör ile hava veriyorum rahat uyuyor. Ateş vb baska bir sorun olmadigi icin benim rahatlatma yöntemim bunlar halihazırda.
Nebülizatör yoksa evinizde alın derim,ciddi anlamda işe yarıyor.

Gectigimiz ay 1 ay boyunca oksurdu kizim, kac kere doktora goturdum, okula yeni baslayan cocukta normal deyip gonderdiler ilac vermeden, en sonunda 3 gun boyunca atesi 39 uzeri seyredince bir acil doktoru orta kulak iltihabi baslamis, atamadigi balgamin sonucu böyle seyler yaşanabilir dedi, antibiyotik basladi, oksuruk gitti, ates gitti, kizim su an iyi sadece biraz dokuntuleri kaldi.

Merhaba benim oğlum 5 yaşındayken 4 aydır geçmeyen öksürüğü vardı. Antibiyotik kullanmadık. Doktoruma dedim hocam yeter geçmiyor. Camı sabaha kadar yarım açık tut üstünü sıkı giydir petek falan yakma uyut dedi. Yaptım. Çocuğumun öksürüğü falan kalmadı. O günden sonra azcık öksürseler hemen cam açık yatırıyorum. Bir deneyin derim

Alerjik rinit bende de var ağır bir şekilde damla sakızı zeytinyağı derken nasıl yapılacak

Evde halı , canlı bitki , toz tutacak eşya , polar kıyafet ya da battaniye vs bulundurmayın. Alerji var dendiyse vardır .alerjide verilen ilaçlar alerjiyi geçirmez semptomları yatıştırır. Bu mevsim geçişlerinde genelde alerjik öksürükler artıyor. Siz alerjen miktarını azaltmaya bakın.
İmkanınız varsa evinize soğuk buhar veren hava temizleme cihazı almanızı tavsiye ederim. Farka inanamayacaksınız.

Alerjik rinit bende de var ağır bir şekilde damla sakızı zeytinyağı derken nasıl yapılacak
Oranları unuttum zaman geçti üstünden,Cam kavanozun içine koyun karanlık ve serin bir yerde muhafaza edin yaklaşık 15 gün kalacak arada açıp tahta kaşıkla karıştırın.Tekrar yerine koyun .İyice sakız zeytinyağı içinde eriyip yok olacak.Aksamları bir tatlı kaşığı iceceksiniz.Daha detaylı bilgi için netten arastirabilirsiniz.Cok geçmiş olsun

Herkese çok teşekkür ederim sabah 4 e kadar aralıksız öksürdü. Önce özele çocuk doktoruna, ardından sağlık ocağına ardından çok iyi bir profosore götürdüm alerji ve immünoloji bölümüne. Alerji testi yapıldı ama basit olanı .. koluna birkaç bişey damlatıp beklediler biseye alerjisi yok dediler. Ama öksürüğü alerji dediler ciğerleri şükür temiz. Ama bu sürekli tekrarlayan öksürük ve burun akıntısı gerçekten bıktırdı. Rabbim beterinden korusun. Alerji doktoru lewmont mu ne öyle bir çiğneme tableti yazdı ikinci günümüz umarım bugün faydası olur da rahat uyur oğlum pandemi çocukları ve biraz da titiz büyütülmüş çocuklar okula başladıkları yıl böyle olurmuş.

Benim kızım da tek büyüdü. Babası ben ve kızım. Akraba vs yok. 2.5 yaşında. 1 ay önce kreşe başladı ve 1 aydır öksürüyor. Hatta burda duruma yazmıştım aynı durumu.

Bizim doktorumuz da okul öksürüğü bu, 6 ay kadar sürebilir dedi... sabır. Ne diyim... çok geçmiş olsun size de

Canım geçmiş olsun ben yetişkin olmama rağmen dayanamıyorum 2 hafta olucak öksürük beni mahf etti artık kaburgalarım ağrıyor öksürmekten uyurken kafasını yüksek tut ve ballı karışım yap ver buhar makinası alın lütfen evde herkes bulundurmalı ben hastaneye yattım çıktım doktorum bana buhar makinası al ciğerleri yumuşatıyor içerdekini sökmesine yardımcı oluyor dedi. Gerçektende öyle

Öncelikle Süt içirmeyin kakao kullanmayın
Paketli gıda tüketmeyin
Nebülizatörünüz var mı evde? Ventolin kullanıyor musunuz?
Öksürük çok ilerlediyse bir süre kullanmak gerekiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…