-
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Haklisiniz ve ayni zamanda cocuk alerji uzmaninin da degerlendirmesi gerekiyor.Yorumları okumadım. Hangi bölümün profesörüne gittiniz? İyi bir kulak burun boğaz uzmanına gittiniz mi? Çocuk doktorları çocuklar büyüdükçe yetersiz kalıyor.
Biz de acilden çıkmıyorduk. Acildeki bir çocuk doktoru önerdi kbb uzmanına gitmemizi. Kbb uzmanı da alerjiye yönlendirdi. Kızım geniz eti ve bademcik ameliyatı oldu sonunda. Şubattan beri hiç hasta olmadı şükür.Haklisiniz ve ayni zamanda cocuk alerji uzmaninin da degerlendirmesi gerekiyor.
Uyutur uyutmaz kaynar suyun içerisine mentol kristali atıp odasına koyuyorum. İyi geliyor. Birde kozalak pekmezi.Okula başladı ama 3 haftadır gitmiyor okula kuzum 2 gün iyi 3 gün tekrar yeniden hasta olmuş gibi sabaha kadar aralıksız öksürüyor ilaç vermekten acile götürmekten bitkin düştü yavrumgözlerim dolu dolu yazıyorum şuan yine nöbet tutuyorum ne ben uyudum ne oğlum. Allah aşkına böyle olan var mı alerjik diyip iki ilaç yazip eve gönderiyorlar. Özele de gittik devlete profosore de bu yazdığım abartısız 2. Gün yumuşuyor 3. Gün tekrar kuru öksürük nöbetleri geçiriyor napacagim denemediğim şey kalmadı
Tak olarak nasıl kullandınız ben de udi hindi yağı aldım 3 yaş ve 1 yaş çocuklarım için kullanmak istiyorumMerhabalaaaar. Çocuk hastalığı konusunda resmen doktora yapmış 6 ve 1.5 yaş çocuğu olan anne olarak size yazacağım. Eğer öksürükte ateş yoksa, balgamlı bir öksürük ise udi hindi yağının çooook faydasını gördüm. Kızım 1 yaşındayken tam 3 ay balgamdan her gece uyurken kusardı. Öksürükten uyuyamıyordu. 6 yaşındaki kızım zaten 2 haftada 1 hastaydu. Sonra udi hindi yağını duydum bi kullanayım dedim onca ilaç kullandım onlardan daha zararlı değildir ya dedim. Mucize gibi bir şey 2 günde azaldı. Ve 1 haftada tamamen bitti. Şuan yine başladı ve artmadsn yine kullandım bebeğime. 6 yaş çocuğum okula gittiği için ona haftada 1 veriyorum bağışıklık için. Marka tavsiye verebiliyor muyuz bilmiyorum. (Ateş olmayan öksürük için faydasını gördüm.)
Ay özelden size markayı sorayım dedim ama mesaj atamıyorum sizeMarkaya sordum. 6 aydan sonra 1 tatlı kaşığı kullanılabilir dedi günde 1 kere. Ben hasta olduklarında her gün veriyorum. Eğer hasta değilseler bile haftada 1 veriyorum.
Alerjik Astımı olanlar acillik olur, dikkat edin. Benim başıma geldi. Saturasyonum çok düştü. Soluğu acilde aldım.Uyutur uyutmaz kaynar suyun içerisine mentol kristali atıp odasına koyuyorum. İyi geliyor. Birde kozalak pekmezi.
Alerjik rinit bende de var ağır bir şekilde damla sakızı zeytinyağı derken nasıl yapılacakGeçmiş olsun,öksürük gerçekten zor hem çocuk için hem anne için bitmeyen kısır döngü çaba.Mümkun olduğunca antibiyotik kullanımını azaltın.Zeytin yağı ve ya sarı kantaron sürün gece yatarken ütüyle ısıtılmış havlu üzerine.Sogan suyu içirin.Geniz eti ameliyatı gerekiyorsa yaptırın ben küçük oğlumda neler çektim kurtuldu şükür.Damla sakızlı zeytinyağı ise büyük oglumun alerjik rinitini tedavi etti bir araştırın.....
Evde halı , canlı bitki , toz tutacak eşya , polar kıyafet ya da battaniye vs bulundurmayın. Alerji var dendiyse vardır .alerjide verilen ilaçlar alerjiyi geçirmez semptomları yatıştırır. Bu mevsim geçişlerinde genelde alerjik öksürükler artıyor. Siz alerjen miktarını azaltmaya bakın.Okula başladı ama 3 haftadır gitmiyor okula kuzum 2 gün iyi 3 gün tekrar yeniden hasta olmuş gibi sabaha kadar aralıksız öksürüyor ilaç vermekten acile götürmekten bitkin düştü yavrumgözlerim dolu dolu yazıyorum şuan yine nöbet tutuyorum ne ben uyudum ne oğlum. Allah aşkına böyle olan var mı alerjik diyip iki ilaç yazip eve gönderiyorlar. Özele de gittik devlete profosore de bu yazdığım abartısız 2. Gün yumuşuyor 3. Gün tekrar kuru öksürük nöbetleri geçiriyor napacagim denemediğim şey kalmadı
Oranları unuttum zaman geçti üstünden,Cam kavanozun içine koyun karanlık ve serin bir yerde muhafaza edin yaklaşık 15 gün kalacak arada açıp tahta kaşıkla karıştırın.Tekrar yerine koyun .İyice sakız zeytinyağı içinde eriyip yok olacak.Aksamları bir tatlı kaşığı iceceksiniz.Daha detaylı bilgi için netten arastirabilirsiniz.Cok geçmiş olsunAlerjik rinit bende de var ağır bir şekilde damla sakızı zeytinyağı derken nasıl yapılacak
Benim kızım da tek büyüdü. Babası ben ve kızım. Akraba vs yok. 2.5 yaşında. 1 ay önce kreşe başladı ve 1 aydır öksürüyor. Hatta burda duruma yazmıştım aynı durumu.Herkese çok teşekkür ederim sabah 4 e kadar aralıksız öksürdü. Önce özele çocuk doktoruna, ardından sağlık ocağına ardından çok iyi bir profosore götürdüm alerji ve immünoloji bölümüne. Alerji testi yapıldı ama basit olanı .. koluna birkaç bişey damlatıp beklediler biseye alerjisi yok dediler. Ama öksürüğü alerji dediler ciğerleri şükür temiz. Ama bu sürekli tekrarlayan öksürük ve burun akıntısı gerçekten bıktırdı. Rabbim beterinden korusun. Alerji doktoru lewmont mu ne öyle bir çiğneme tableti yazdı ikinci günümüz umarım bugün faydası olur da rahat uyur oğlumpandemi çocukları ve biraz da titiz büyütülmüş çocuklar okula başladıkları yıl böyle olurmuş.
Canım geçmiş olsun ben yetişkin olmama rağmen dayanamıyorum 2 hafta olucak öksürük beni mahf etti artık kaburgalarım ağrıyor öksürmektenAynısını 20 gündür yasıyorum ogluö astım alerjik rinit hastası grip degil alerji olsa alerji ilaclarıyla duzeliyor yok anam 20 gündür oksuruk balgam kusma bitmedi artık sise sise saguk algınlıgı surupları bitirdik fayda etmedi bu gün doktora goturdum aynı ilacları recete etti doktora durumu hiza ettim tekrar muayene etti ve dediki boğazları genez akınrısından sinüzit olmuş kısıtlama gelmis antibiyotikge ama ben cocugu toparlamak zorundayım yazdı ve ilk dozda oksuruk yarı yarıya indi demek istediğim alerji kaynaklı olsa 3 günde toparlardı ama degil kendi oglumdan biliyorum alerjiyi 3 yıldır raporlu omurluk ilaç kullanıyoruz inanki seni cok iyi anlıyorum oksurdukce aglamam geliyor psikolojim bozuldu bu gece iyizyiz Rabbim sizede şifa versin dedğimi yap ve gittigin doktorlara aynı sekilde anlat biz anneyiz hastalığını bilmeyiz ama evladımızın hastalığını anlatabiliriz
Mentolden dolayı mı? Geçmiş olsunAlerjik Astımı olanlar acillik olur, dikkat edin. Benim başıma geldi. Saturasyonum çok düştü. Soluğu acilde aldım.