Delirme korkusu olanlar yardım lutfen:(

bayağı kişi böyleymiş diye kendini önemsememzlik yapma sakın..

sorununu ciddiye al.. bu bir rahatsızlık ve ilerlerse tüm hayat kaliteni düşürür. ben hayatımın son 6 yılında çok zor günler yaşadım. pek konuşmadım bu sorunlar hakkında.. maske taktım gezdim adeta.. her şey içimde kalınca.. acısı fena çıktı benden. 24 yasında çok ağır bir depresyon geçiriyorum.ayrıca anksiyete bozukluğum var ki senin rahatsızlığını anksiyeteye benzettim ben.
ben çok gecikmiştim doktora gittiğimde .. meğer yıllardır anksiyete ile boğuşmuşum ve sorunların tavan yaptığı br zamanda major depresyon onu tetikleyince her şey gün yüzüne çıkmış..
2 aydır tedavi görüyorum. yemiyorum içimiyorum özel hastaneye vizite ücreti veriyorum çünkü ölmekten değil bu hastalıkla yaşamaktan çok korkuyorum. durumum el vermez diyorsan devlet hastenesinde psikiyatrıse git. 10-15 dk yeterli sana teşhis koymaya..
sakın ihmal etme cnm.. ruhunda o kara delik açıldığı vakit kapanmıyor kahrolacası..

Bende bu sorunu yaşayanlardanım sık sık.Fenalık geliyor bazen.Bunalıyor sıkılıyor ve kiömseye birşey anlatamayanlardanım.İyiki K K var bir kaç şey yazabiliyorum bari (

Bu psikolojik rahatsızlıklar bi kere geldimi çok zor gidiyor.Psikiyatr ye gidin geç kalmadan.Aynı şeyleri bende yaşıyorum ve günümüz geçliğinin çoğu yaşıyor bu sorunları.ılaç tedavisine başlayın yoksa herşey dahada zorlaşır.

yani gece baslıyo sıkıntım sabah hıç bır seyım yok benı su sınav stresı bogacak sanırım bununla yasamaya çalışıyorum ama dogru soluyorsun canım herkes oyle deyıp ustunu ortmek sogru degıl bırde hakıkaten uzun zamandır var bırde gecmıse ozlem duymaya basladıgımı farkettım gecen gun unıversıte yıllarım aklıma gelıyo mutlu oluyorum evlılıgemı alısamdım of of bırde psıkologa gıtsem gercekten çozum olur mu arkadaslar ınsanın knedınde bıtıyo falan denıyo ama ben en ıyısı yarın erken kalkıp hastaneden randevu alayım tesekkurler :)

mesajını geç gördüm kusura bakma..
ne durumdasın?
gittin mi doktora..

ben hem depresyon hem de anksiyete çektiğimden tanıyorum 2sini de.. anksiyetede sürekli bir gelecek korkusu,paniği yaşar insan. çok can sıkıcı bir durumdur. her an kötü bir şey olacak diye yüreğin ağzında gezersin.hayal kuramazsın.uykuya dalamazsın. azıcık uyuyabilsen kabuslar görürsün. güven azalır.herşeyin en olumsuz ihtimalini hesaplarsın ve basına gelecekmiş gibi davranırsın..
gencecikken bunlarla mücadele etmek kadar korkunç bişi olamaz.
ben de depresyon da baş gösterince anladım anksiyete oldugumu... yoksa haberim olmayacak, bu acıları çekmeye devam edecektim. ben 2 ayda bile bayağı toparladım.
doktor iyi olduktan sonra devlette 15dk da sana doğru teşhisi koyar.
doktor araştır bence..
devlette iyi bişi bulamazsan özeli kurcala..

merhaba arkadaşım bende yıllardır kpss belasından kurtulamayan öğretmen adayıyım,,,bütün yıl kpss ye çalıştım umarım bu sefer olur .çünkü çok yoruldum,,,bizim durumumuzda olan okadar çok kişi varki...yanlız değilsin...ilk görev yerimizde lojmandaydık benzer sorunları bende yaşadım ,,şuan sivildeyim değişen bir şey yok herkes pek bilirkişilik taslıyor,,,allahım inşalllah hakkımızda hangisi hayırlıysa onu verir ,,,hayattan umudunu,,,yaşama sevincini yitirmmemen dileğiyle........

Ben de inanılmaz var.her an deliricem diye korkuyorum .Birsürü senaryo var bende .Mesela dövmem var.Bir gün dçvmemden nefret edip olduğu yeri esmeye kalkarsam diye düşünüyorum.Hamile kalsam bebeği karnımda istemezsem de delirirsem diye düşünüyorum.Birgün aniden kendimi bir yerden atmak ğlığa sokaklarda koşarsam diye korkuyorum çok korkuyorumistersem diye düşünüyorum.Çok korkuyorum delirmekten.çığlık çı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…