- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi notdefteri
baya kişi varmıs okuyupta yazmayanlarıda hesap edıyorum demekkı hıç bırımız delırmedıgımıze gıore bır sey yok evet manevıyatımı guçlendırmeye çalışıyorum busefer korkum artıyo gıbı oluyo neyse arada gelıyo ıdıyo kabul ettım yasıyorum bısı oldugu yok tesekkurler yardımlarınız ıçın çok ıyısınız opuyorum uzaklarda 86 canım evet arkadasımızında yazdıgı gıbı yenı evlısın bosluga dusmussun yenı bı ortam bende evlenelı 3 ay oldu bende dıyorum ondan mı sıkıntılarım olustu bırde bırseye yaramamak dusuncesı olusmus sende uzulup derslerını boslayacagına tam aksıne hırs yap ıçınden gelmıyo olabılır zorla oturt kendını esın ssenı sevıyo sadece bıraz sıvrı dıllı sanırım sıkıtıarını sor neden boyle davranıyo am unutma once kendını dusun senı senden baskası uzememz vede hadeflerını engelleyemez opuyorum canım
bayağı kişi böyleymiş diye kendini önemsememzlik yapma sakın..
sorununu ciddiye al.. bu bir rahatsızlık ve ilerlerse tüm hayat kaliteni düşürür. ben hayatımın son 6 yılında çok zor günler yaşadım. pek konuşmadım bu sorunlar hakkında.. maske taktım gezdim adeta.. her şey içimde kalınca.. acısı fena çıktı benden. 24 yasında çok ağır bir depresyon geçiriyorum.ayrıca anksiyete bozukluğum var ki senin rahatsızlığını anksiyeteye benzettim ben.
ben çok gecikmiştim doktora gittiğimde .. meğer yıllardır anksiyete ile boğuşmuşum ve sorunların tavan yaptığı br zamanda major depresyon onu tetikleyince her şey gün yüzüne çıkmış..
2 aydır tedavi görüyorum. yemiyorum içimiyorum özel hastaneye vizite ücreti veriyorum çünkü ölmekten değil bu hastalıkla yaşamaktan çok korkuyorum. durumum el vermez diyorsan devlet hastenesinde psikiyatrıse git. 10-15 dk yeterli sana teşhis koymaya..
sakın ihmal etme cnm.. ruhunda o kara delik açıldığı vakit kapanmıyor kahrolacası..