- 11 Eylül 2024
- 253
- 51
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen ay kimyasal yaşamıştım korkuyorum inşallah test yanıltmıyordurVar canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah![]()
Ne kadar gecikti adetiniz ?geçen ay kimyasal yaşamıştım korkuyorum inşallah test yanıltmıyordur![]()
henüz gecikmem yok 5 günüm kaldı reglimeNe kadar gecikti adetiniz ?
Gecikmesini bekleyin bence , ama var gibihenüz gecikmem yok 5 günüm kaldı reglime
bekleyeceğim kesinlikle koyulaşma görmeden kan vermek istemiyorum, dün yaptığım Ovülasyon testi de bu şekilde çıkmıştıGecikmesini bekleyin bence , ama var gibi
O kadar zayıf bir çizgi kiArka planla cok birleşiyor test farklı zeminde çekseniz
Gördüm önceki fotoğraftada gördüm ama emin olamadım. Evet bi çizgi var eğer test yanıltmıyorsa kuruma çizgisi vs değilse çizgi var benim oğlumda gördüğüm çizgiyi benden başka kimse görmemişti o kadar varla yok arasındaydıO kadar zayıf bir çizgi ki
inşallah evet çıplak gözle daha iyi görünüyor. internetten test sipariş verdim koyulaşma görürsem gecikme olursa kan vereceğim erken öğrenmek hiç iyi değilGördüm önceki fotoğraftada gördüm ama emin olamadım. Evet bi çizgi var eğer test yanıltmıyorsa kuruma çizgisi vs değilse çizgi var benim oğlumda gördüğüm çizgiyi benden başka kimse görmemişti o kadar varla yok arasındaydıinşallah gerçekten vardır ve sağlıkla gelir
![]()
Evet günler geçmek bilmez gönlünüze göre olsun inşallahinşallah evet çıplak gözle daha iyi görünüyor. internetten test sipariş verdim koyulaşma görürsem gecikme olursa kan vereceğim erken öğrenmek hiç iyi değil
inşallah çok sağolunEvet günler geçmek bilmez gönlünüze göre olsun inşallah![]()