- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
KizlR oglum 25 aylık ama 40li bebek gibi 10 kere kalkıyor artik sabrim kalmadı nasil uykusu düzelir surekli bizimle yatmak istiyor wrtik psikolojikmen çökmek üzereyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku egıtımı al canım yoksa bırakmaz yaşı çoktan gecmışKizlR oglum 25 aylık ama 40li bebek gibi 10 kere kalkıyor artik sabrim kalmadı nasil uykusu düzelir surekli bizimle yatmak istiyor wrtik psikolojikmen çökmek üzereyim
Ağlayarak uyutulmasi icime sinmiyor pekUyku egıtımı al canım yoksa bırakmaz yaşı çoktan gecmış
Benımde öyle bende söyle yaptım bır ıkı hafta ıyce yordum oynadık güldük odamıza gelmeden oturma odasında uyutup besıgıne koydum o zaman daha uzun uyumuştu meselaAğlayarak uyutulmasi icime sinmiyor pek![]()
Biz memeyi birakali bayağı oldu ama yok yani artık sabır da kalmadı surekli böyle son 4 5 aydir delircemBenım kızım da 13 aylık oda çok uyanıyor geceleri bazen 6 yada 7 oluyor benım sütüm yok mamada içmiyor kalkıyor az emıp uyuyor çok zor oluyor boylede
Bence sen eğitim al yaşı büyümüş hem onun da ıyılıgı ıcın annesı gece uykusu çok faydalı emmıyorsa kalkmasına da gerek yok aceba acıkıyor mu kiBiz memeyi birakali bayağı oldu ama yok yani artık sabır da kalmadı surekli böyle son 4 5 aydir delircem![]()
Yemek yedirip yatiriyorum acikmasi imkansizBence sen eğitim al yaşı büyümüş hem onun da ıyılıgı ıcın annesı gece uykusu çok faydalı emmıyorsa kalkmasına da gerek yok aceba acıkıyor mu ki
Aglayarak mi kalkiyor her seferindeKizlR oglum 25 aylık ama 40li bebek gibi 10 kere kalkıyor artik sabrim kalmadı nasil uykusu düzelir surekli bizimle yatmak istiyor wrtik psikolojikmen çökmek üzereyim
Bazen ağlıyor bazen direk yanımıza geliyorAglayarak mi kalkiyor her seferinde
Gunduz maksimum 1.5 saat uyuyo bazen hiç uyumuyor ortalama 1 saat diyebilirimgündüz uyuyor mu ? gündüz çok uyuyorsa da gece çok uyanır
Son azı dişler çıkıyor olabilir mi?KizlR oglum 25 aylık ama 40li bebek gibi 10 kere kalkıyor artik sabrim kalmadı nasil uykusu düzelir surekli bizimle yatmak istiyor wrtik psikolojikmen çökmek üzereyim
Dis olsa bizle yatarken de rahatsiz etmez mi bizimle yatınca kafamın üstüne çıkıp uyuyor ben izin versem hic kalkmadan Uyur oyle bence bu alışkanlık gibiSon azı dişler çıkıyor olabilir mi?