Deliricem artik

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
KizlR oglum 25 aylık ama 40li bebek gibi 10 kere kalkıyor artik sabrim kalmadı nasil uykusu düzelir surekli bizimle yatmak istiyor wrtik psikolojikmen çökmek üzereyim

KizlR oglum 25 aylık ama 40li bebek gibi 10 kere kalkıyor artik sabrim kalmadı nasil uykusu düzelir surekli bizimle yatmak istiyor wrtik psikolojikmen çökmek üzereyim
Uyku egıtımı al canım yoksa bırakmaz yaşı çoktan gecmış

Benım kızım da 13 aylık oda çok uyanıyor geceleri bazen 6 yada 7 oluyor benım sütüm yok mamada içmiyor kalkıyor az emıp uyuyor çok zor oluyor boylede

Ağlayarak uyutulmasi icime sinmiyor pek :KK43:
Benımde öyle bende söyle yaptım bır ıkı hafta ıyce yordum oynadık güldük odamıza gelmeden oturma odasında uyutup besıgıne koydum o zaman daha uzun uyumuştu mesela

Benım kızım da 13 aylık oda çok uyanıyor geceleri bazen 6 yada 7 oluyor benım sütüm yok mamada içmiyor kalkıyor az emıp uyuyor çok zor oluyor boylede
Biz memeyi birakali bayağı oldu ama yok yani artık sabır da kalmadı surekli böyle son 4 5 aydir delircem :(

Biz memeyi birakali bayağı oldu ama yok yani artık sabır da kalmadı surekli böyle son 4 5 aydir delircem :KK43:
Bence sen eğitim al yaşı büyümüş hem onun da ıyılıgı ıcın annesı gece uykusu çok faydalı emmıyorsa kalkmasına da gerek yok aceba acıkıyor mu ki

Uyku egitimi al diyenlere bakmayin ve sakin o ise kalkismayin bebeginiz buyuk sizi anlar bir sabah konusmayi deneseniz? Mesela belki odaainsa korkuyordur ışıklandirma ihtiyaci vardir vs kahvalti masasinda bu sabah anne üzgün ve yorgun uyumadigin icin cok uzuluyorum neden uyaniyorsun gibi bir sohbet cevap vermese dahi.. 2 yas sendromuda olabilir say deseniz cokca neden sayilir aslinda ama anlamak lazim ne derdi oldugunu..

Back