• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliricem artık çok acı çekiyorum..:(

mystery15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
216
0
96
Ankara
Kızlar meraba biliyorum bana kızacaksınız zaten kim ne dese haklı ben kendime neler diyorum...:( ama elmde değil.. şimdi şöyle oldu bundan 2 ay önce 4 senelık erkek arkadasmla aramz bi bozulp bi düzelıodu yanı hjatta düzelme ümidi kalmamştı ben yıllardr cok yıprattm ilşkimzi kıskanclıklarımla, triplerimle vsvsvs. Ama biz hep iyidik masumduk yalansızdık aldatmazdık her gün kavga da etsek...
Şimdi bundan 2 ay önce bi perşembe günü yine ayrıldık, sonra akşam buıluştuk barıştık.. sonra cuma tekrar kavga ettk.. Cumartresi de sevglm, onun bi erkek arkadası ben ve bi kız daha dışarı çıkacaktık eglenmeye.. biz de sevgilimn arkadasıyla mesajlaşıyorduk cuma günü yrn napsak falan diye (sevglm üşenır çünkü organizasyonları ben yaparm genelde) sonra mesajlaşırken buluşmaya karar verdik benim de moralım bozuldu ben de evde yanlız oturmak istemedm bu geldi beni aldı dışarı çıktık dertleştik falan.. ama sevglmle sorunumu söylemedim tabı sonuçta onun arkadası.. Sonra sevglm haklı oalrak daha cok snırlendı inadına sankı bi erkekle buluşmuşum gibi düşündü. (Normalde kıskanç değildir benim gibi) neyse cumartesi günü de hiç konusmadık biz ama ben bu çocukla ve diğer kızla buluştum çıktım dışarı.. kız da normalde benm sevgilimn okulundandı yanı 2si de aslında sevglmn arkadasları... kız bana sordu nerde o fln diye ayrıldık dedim, .çcuk da orda öğrendi ayrıldıgmzı.. sonra biz pazartesi çocukla 2miz buluştuk benm bayan olarak gidemiceğm biyer vardı yardımcı oldu bana sonra da yemek falan yedk biyerlerde.. pazartesi geç döndm eve ben ve sevglmi arayıp ben çok mutluyum dedm... hiç düşünmeden ne hissetceğini böyle söyledm:( sonra bide çarşamba buluştk çocukla bu sefer sadece 2mz değil bikaç kişi buluştuk.. sonra baktım çocuk benden hoşlanmaya basladı perşembe sabahı uyandıgımda kötü hissettim kendimi.. sonuçta resmi olarak ayrılmamştım sevglmden yani konusup tamam ayrıldık dememştik, ve bu çocuk da sevgilimn arkadasıydı. Sevgilimi aradım ben cok kötü hissediyorum gel konusalım dedm, geldi konustuk amacım ayrılmaktı çünkü ben de hoşlandım çocuktan, ayrılmak için çağırdım ama onu görünce yapamadım.. Çünkü onun bana 4 yıldır hiç bi kötülüğü olmadı, çok emeği oldu, nelerimi affetti...

cuma sabahı diğer çocuğa mesaj attm buluşamam senle ayıp oluyo sevgilime diye yanı barıştıgmzı söylemedm ama işte onun da arkadası ya ayıp oluyo dedm o da haklısın dedi.. sonra çocuk sürekli facede dramatik yazılar yazmaya basladı.. barıştıgımızı da bilmiyor ya.. işte sonra sevglmle konustular falan neyse biz konusmamaya basladk çocukla.. üstünden 1 ay falan gecti bi gün o ilk buluşmada yanımzda olan kız uzak biyere gitcekmiş kız hep birlikte buluşalm dedi sevglm ben o kız bide hoşlanan çocuk. Ben nasıl heyecanlandım anlatamam, görcem diye çok mutlu oldum... Sonra utandım kendimden.. Sonra bir kere daha buluştuk yine aynı.. yani ben rsmen hoşlanıyorum cocuktan. Hoşlanmamn sebebi de benm gibi duygusal bi çocuk bi kere sevmş birini acı çekmş şimdi takılıyo öyle ... Şöyle söleyim ben yengecim o balık:) yani cok iyi anlaştık işte...

Sevglmde durumu anladı artık bana gecen gün kararını ver ya ayrıl ya da bidaha lafını açma dedi. Ben de tamam açmıcam bidaha konusmcuam dedim.. Şimdi konusmuyorum çocukla. Ama ağlamaklıym sürekli daha 1 gün oldu ama böle konusamıcagmı bilmek çok üzüyo beni... Gecermi bilmiyorum napmam gerek bilmiyorum... İstesem ayrlp o cocukla çıkablrm ama sevgilimn sevgisini de kaybetmek ıstemıorm (hoş kaybettm bile çoğunu da)

Elle tutulur bişey yapmasam da duygusal olrk bile yaptıgım şerefszlk belki daha ağır bişey biliyoruım ama gerçekten destege ihtiyacm var kımseye bişey anlatamıyorm :( Sizce ne yapmalıyım?

İlk paragrafı ve son kısmı okudum. Sen orda yaptığının ne olduğunu yazmışsın zaten. Diğer çocukla devam etmeyi seçersen şimdiki sevgilinin yüzüne nasıl bakacaksın? Ortak arkadaşlarınız noktasında da bu durum geçerli bence. Ve bu durum kiminle olursan ol bir güvensizlik sebebi karşındaki için.

bence ikisinide cikar hayatindan,

ne arkadasinin sevgilisine göz dikenden
ne bunu bile bile kabul eden erkekten

nede sirf sevgiyi kaybetmemek ugruna devam eden bi iliskiden hayir gelmez...

bence ikisinide cikar hayatindan,

ne arkadasinin sevgilisine göz dikenden
ne bunu bile bile kabul eden erkekten

nede sirf sevgiyi kaybetmemek ugruna devam eden bi iliskiden hayir gelmez...

:46: :46::46:

Duygularımı gayet iyi dile getirmişsin ThirtyFour, diyecek başka birşey yok zaten... :31:

Kızlar meraba biliyorum bana kızacaksınız zaten kim ne dese haklı ben kendime neler diyorum...:( ama elmde değil.. şimdi şöyle oldu bundan 2 ay önce 4 senelık erkek arkadasmla aramz bi bozulp bi düzelıodu yanı hjatta düzelme ümidi kalmamştı ben yıllardr cok yıprattm ilşkimzi kıskanclıklarımla, triplerimle vsvsvs. Ama biz hep iyidik masumduk yalansızdık aldatmazdık her gün kavga da etsek...
Şimdi bundan 2 ay önce bi perşembe günü yine ayrıldık, sonra akşam buıluştuk barıştık.. sonra cuma tekrar kavga ettk.. Cumartresi de sevglm, onun bi erkek arkadası ben ve bi kız daha dışarı çıkacaktık eglenmeye.. biz de sevgilimn arkadasıyla mesajlaşıyorduk cuma günü yrn napsak falan diye (sevglm üşenır çünkü organizasyonları ben yaparm genelde) sonra mesajlaşırken buluşmaya karar verdik benim de moralım bozuldu ben de evde yanlız oturmak istemedm bu geldi beni aldı dışarı çıktık dertleştik falan.. ama sevglmle sorunumu söylemedim tabı sonuçta onun arkadası.. Sonra sevglm haklı oalrak daha cok snırlendı inadına sankı bi erkekle buluşmuşum gibi düşündü. (Normalde kıskanç değildir benim gibi) neyse cumartesi günü de hiç konusmadık biz ama ben bu çocukla ve diğer kızla buluştum çıktım dışarı.. kız da normalde benm sevgilimn okulundandı yanı 2si de aslında sevglmn arkadasları... kız bana sordu nerde o fln diye ayrıldık dedim, .çcuk da orda öğrendi ayrıldıgmzı.. sonra biz pazartesi çocukla 2miz buluştuk benm bayan olarak gidemiceğm biyer vardı yardımcı oldu bana sonra da yemek falan yedk biyerlerde.. pazartesi geç döndm eve ben ve sevglmi arayıp ben çok mutluyum dedm... hiç düşünmeden ne hissetceğini böyle söyledm:( sonra bide çarşamba buluştk çocukla bu sefer sadece 2mz değil bikaç kişi buluştuk.. sonra baktım çocuk benden hoşlanmaya basladı perşembe sabahı uyandıgımda kötü hissettim kendimi.. sonuçta resmi olarak ayrılmamştım sevglmden yani konusup tamam ayrıldık dememştik, ve bu çocuk da sevgilimn arkadasıydı. Sevgilimi aradım ben cok kötü hissediyorum gel konusalım dedm, geldi konustuk amacım ayrılmaktı çünkü ben de hoşlandım çocuktan, ayrılmak için çağırdım ama onu görünce yapamadım.. Çünkü onun bana 4 yıldır hiç bi kötülüğü olmadı, çok emeği oldu, nelerimi affetti...

cuma sabahı diğer çocuğa mesaj attm buluşamam senle ayıp oluyo sevgilime diye yanı barıştıgmzı söylemedm ama işte onun da arkadası ya ayıp oluyo dedm o da haklısın dedi.. sonra çocuk sürekli facede dramatik yazılar yazmaya basladı.. barıştıgımızı da bilmiyor ya.. işte sonra sevglmle konustular falan neyse biz konusmamaya basladk çocukla.. üstünden 1 ay falan gecti bi gün o ilk buluşmada yanımzda olan kız uzak biyere gitcekmiş kız hep birlikte buluşalm dedi sevglm ben o kız bide hoşlanan çocuk. Ben nasıl heyecanlandım anlatamam, görcem diye çok mutlu oldum... Sonra utandım kendimden.. Sonra bir kere daha buluştuk yine aynı.. yani ben rsmen hoşlanıyorum cocuktan. Hoşlanmamn sebebi de benm gibi duygusal bi çocuk bi kere sevmş birini acı çekmş şimdi takılıyo öyle ... Şöyle söleyim ben yengecim o balık:) yani cok iyi anlaştık işte...

Sevglmde durumu anladı artık bana gecen gün kararını ver ya ayrıl ya da bidaha lafını açma dedi. Ben de tamam açmıcam bidaha konusmcuam dedim.. Şimdi konusmuyorum çocukla. Ama ağlamaklıym sürekli daha 1 gün oldu ama böle konusamıcagmı bilmek çok üzüyo beni... Gecermi bilmiyorum napmam gerek bilmiyorum... İstesem ayrlp o cocukla çıkablrm ama sevgilimn sevgisini de kaybetmek ıstemıorm (hoş kaybettm bile çoğunu da)

Elle tutulur bişey yapmasam da duygusal olrk bile yaptıgım şerefszlk belki daha ağır bişey biliyoruım ama gerçekten destege ihtiyacm var kımseye bişey anlatamıyorm :( Sizce ne yapmalıyım?

bir yerde çok uzun bir ilişkin var biryerde çok kısa tanıdığın biri var yani kavgalarınız olabilir ama her seferinde birbrinizi bulmuşsunuz onun boşluğunda o çocukdan hoşlanmışta olabilirsin bence duygularından emin ol o kısa bi heycanımı yoksa kaybetmek istemiceğin birinimi seçiceksin (ve çocuğun arkadaşı yani gerçekten insanların duyguları kapleri bazen çok aşıyor kendini biraz sevgilinin açısından bak benim sevgilim benim arkadaşıma baksa ben durmazdım herhalde iki seviyesiz yanlış tanıdığım insanıda hayatımdan çıkarır tencere kapak misali bırakırdım biraz ağır oldu ama gerçekler acıdır . )

ne kadar geniş insanlarsnız size ne desem az gelir heralde bide sızce ne yapsam diye soruyosun.eger bu anlattıkların gercekse sanada sevgilinede etrafındakı herkese cok yazık.ne insanlar var ..

Senin yaptığın üzerinden mi konuşsam erkek arkadaşının genişliğinden mi anlamadım.

Ama ikisinide sil at hayatından bu saatten sonra ikisinden de mutluluk gelmez bu bi gerçek.

ne degısık turden ılıskıler bunlar yaa

sevgılının arkadası;" ömrunde bır kere sevmıs

acı cekmıs şimdi takılıyor oyle ama duygusal ."

evet cok duygusal:27: arkadasının sevgılısıne asılacak

kadar duyguSAL Iyı bı cocuk hem de .:27:

sevgılın desen o ayrı bı telden calıyor ;

"durumları anlıyor ama gayet rahat bı sekılde

kararını ver dıyor bu ne genıslıktır yahu .

sana hıc degınemıyorum bıle kolay gelsın canım .

Son düzenleme:
Sen zaten 4 yıllık ilişkini çoktan gözden çıkarmışsın baksana o kadar zorluğuma katlandı affetti diyorsun. Ya bi bunalımdasın geçici bir durum, eğer öyle değilse 4 yıla yazık. Ya da gerçekten bitirmişsin kafanda, bunun boşluğunu da şimdikiyle dolduracaksın aklınca.

Bence de ikisini de çıkar hayatından çünkü arkadaşının arkadaşına ayrılır ayrılmaz yanaşmaya çalışan birisinden kimse bir şey bekleyemez sen de bekleme bence.

Kusura bakma sadece düşüncelerimi söyledim sert çıkmş olabilirim hadi baş baş..

bana kalırsa 4 yıllık ilişkini bitir. yeni olan çocukla da çıkmak için acele etme. illa hayatında birisi mi olması gerekiyor? az biraz kafanı dinle.

Kusura bakma hepiniz ayrı bir genişliğe sahipsiniz ikisinden de ayrıl kafanı dinle en güzeli ve yine kusura bakma Allah senin gibi bir arkadaş vermesin bana.

Ne deseniz dogru ve cok teşekkür ederim böyle sert ve kötü şeyler duymaya ihtiyacım vardı aslında çünkü hakediyorum... Biliyorum benim erkek arkadasım da çıksak da artık eskisi gibi bakmıcak bana, zaten açık açık da söyledi, "ben senle evlencem de yarın öbür gün çocuklarımıza anneniz arkadaşımla buluştu gezdi tozdu mu dicem" dedi.. Öbür çocuk yerinde olsam zaten ben de bana ciddi bakmam, sonuçta 4 yıllık sevgilisini 4 kere buluştugu kişi için bırakan yarın öbür gün beni de bırakır diye düşünürüm. Belki de bitti kafamda 4 yıllık ilişkim daha önceden kimseye o gözle bakmadım çünkü, yanı benim için tek erkek sevgilimdi, bakabildiğime göre bitmiş demek ki dogru..

4 yıllık ilişkim dediğin çocuk zaten senin gözünde bitmiş, başka erkek mi kalmadı da gidip sevgilinin arkadşaından hoşlanıp birde buluşuyosun güzelim ya, o çocuğun gözünde erkek arkadaşının konumu ne oldu acaba?, sana hangi gözle bakıyor şu anda o çocuk, hem sen hayatında biri varken başkasından hangi akla hizmet hoşlanıyorsun, ayrıl adamdan sonra git ne yaparsan yap güzelim. Kıskancım diyorsun ama senin gibiler yüzünden bu kıskançlıklar güvensizlikler doğuyor maalesef. Ben sevgilimin etrafında senin gibi biri olduğunu bilsem yanına yaklaştırmam ne yapacağın belli olmas diye. Kendine çeki düzen vermeni tavsiye ederim. Eğer gözün başkalarını görmeye başladıysa hele ki hoşlanma ve buluşmaya kadar ilerlediyse bitir varolan ilişkini uzatman hem senin için hem karşındaki adam için hayırlı olmaz...

Back