Delireceğim sonunda...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kurtulmuşsun tebrik ederim, kendini kadersiz falan da görme, bence kadersizlik o adamla evlenmekmiş. Ve geçip gitmiş. İyi olmana çok sevindim :)

Kurtulmuşsun tebrik ederim, kendini kadersiz falan da görme, bence kadersizlik o adamla evlenmekmiş. Ve geçip gitmiş. İyi olmana çok sevindim :)

iyiyim çok şükür en azından sürekli düşünmek zorunda kalmıyorum üzen kızan aşşağılayan değil seven ilgi gösteren insan yerine koyan insanlar var etrafımda. kadersizlik hissi o adamdan geliyor tatlım zaten :)

eşin ve ailesi değişmediği sürece sorunların çözülmez. aynı şeylerin biraz daha hafif halini ben yaşıyorum. evini ayırsan bile annesi gene eşini etkiler. Allah bu karı koca arasına giren insanlara dersini dünya da versin ne diyelim. kendini ezdirme. alttan alınca kocan seni daha çok sevmeyecek emin ol. yeter demek lazım bazen. gerçi desende değişmiyor ya neyse...

konu yeni sanmıştım. neyse çözmüşsün sorununu . hakkında hayırlısı olsun.

şimdi o adamın halini çok merak ediyorum ne annesi ne teyzesi vardır yanında.yıktılar dağıttılar yuvayı şimdi bi köşeye sinmişlerdir.yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…