Delireceğim sonunda...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca .Bence her yolu dene önceki sonradan pişmanlık duymayasın.Sen fazla yüz vermişsin bence,tam tersini yap derim bundan sonra.İşini bırakma canım çünkü bütün gün o insanlarla daha çok psikolojin bozulur.İlgi gösterme eşine bi müddet,paşam deme,şımartma.Gerektiği zaman konuş mesela sorulanlara cevap ver.Diğerlerinede aynı şekilde.Biri sana bişey dersede hiç cevap verme gül geç.Bak nasıl deli oluyolar o zaman.Biraz o senin peşinden koşsun,seni kaybedebileceğini bilsin yani o garantiye almış gibi davranıyo anladığım kadarıyla.Bir ömür bu şekilde çok zor yoksa Allah yardımcın olsun canım

çok özur dileyerek söluorum ama eşinizz hiç bişey haketmeyen bi insan asıl bencil,terbiyesizo bencee ne demek yaa anlattıklarınızı okurken ben mahvoldum inanın .. :1no2:
yazık yazık yazık... karakterini oturtamamışş onun bunun lafınla haraket edenlere bu sözumm

Cidden çok üzüldüm.. Bir insan evladına bu kadar eziyet yapılırmı...

Yazık çok yazık bunlarda hiç vicdan kalmamış..:1no2:

Güzelim eşin ne zamandır işsiz... oohh kadın çalışsın didinsin adı pasaklı olsun... O koca G...ü kaynana napar evde...Ay çok sinirim bozuldu..Çok kızdım valla...
Sakın bu adamdan çocuk yapma bak sakın... Boşanıp boşanmamak senin kararın canım..

evlilik müessesesine bu denli zarar vermis bir esle siz hala evli kalmayi mi dusunuyorsunuz allah askina ??

siz resmen psikolojik baski goruyorsunuz suanda

ayri eve ciksaniz dahi bu esle mutlu olamazsiniz (olamayanlardan biride benim cunku )

kesinlikle yol yakinken cocugunuzda yokken bitirin

gencliginize yazik yahu

allah sabır versin kendinize tanıdığınız 8 aylık süre zarfında işinizden çıkmayın, ayrıca ne kadar alırsanız o kadar verin. yapsanız da laf oluyo yapmasanız da. çocuk ise aman ha! sakın ha yapmayın.

nekadar sabırlı insanlar varmış.hayret ediyorum,ben şimdiye katil olurdum.

Dün akşam beyefendiyle hiiiç ilgilenmedim bana surat falan yaptı bi de teyzesi ananesi bizdeydi gittiğimde oturduk yemek yedik falan bulaşıkları yıkadık tabi benim kafamda boşanmaya karar vermenin rahatlığı vardı sallamadım hiç bişeyi.
Ananesi teyzesi kayınvalidem diğer teyzeye gidecekleri anane bana yapıştı kalk giyin giyin allahtan midem ağrıyor dediydim ilk eve geldiğimde de eşim yok mok dedi teyzede midesi ağrıyor istemiyor falan dedi de evde yalnız kalabildik ama ben buna yalnız kaldım diyeceğim hiç tınlamadım takmadım sordu evap verdim ağrına gitmiş beyefendinin. Banane gittiyse yaptıklarını çekiyorsun bile demedim ne dedim sadece sustu zaten baktı tınlamıyorum.
Bundan sonra böyle elime koz verene kadar düzelene kadar böyle ailesi mi önemsediği tamam ona göre suratlarına aptal aptal bakarım salağa yatarım keyfime bakarım. Onlarla mı uğraşıcam ben.
çok çok sağolun meğer ben kendimi ne çok kasıyormuşum iyi olsun herşey aman kırılmasın darılmasın diye. Banane yaa kendi derdi bundan sonra kırılır darılırsa da ben kendimi biliyor muyum tamamdır.
Dün msn den 12 senelik arakaşım ile konuştum bu konuları bana dedi ki " sen hatayı başta yaptın ben kaynananı da tanıyorum seni de sen çok severek gittin annem dedin ama o kadın öyle demedi sende bunu göremedim herşeyini açtın dedi bu kadar güvenmeyecektin en büyük hatan bu" dedi.
O kadar rahatladım ki anlatamam birileri bir şeyleri görmüş ya hak vermiş ya çok rahatladım sizin yardımlarınız da ışık olucak tabi ki
korkmuyorum artık ne boşanmaktan ne de kaybetmekten.

İçinizin biraz olsun rahatlamasına sevindim. Umarım herşey yoluna girer istediğiniz gibi olur. :)

şahsen eşinizin sizi sevdiğinden şüpheliyim ki bence sevmiyor
şahsen eşim beni sevmeseydi ne ona ne onun söylediğiniz bir ailesine katlanamazdım
sevgi olmazsa biter herşey...

sende evde durma ki onlar sana gelemesin annen falan yokmu sen o evde esir degil kadınısın kimse sana evinde bişe diyemez agızlarının payını ver olmuyosa devam edemiyosan kendini nie ezdiriyon çoluk çocugun yoksa bosan böylesinden hemen durdugun kabahat bidaha ele geçmez bu yıllarımız nie baskalarının kahırlarını çekelim ya akıl var mantık var.

bence hemen çocuk yapma. bu adam evini ayirsada annesinin lafindan çikmaz. b1rak git be bacim, hayat çok kisa. ben öyle yaptim. 2 çocugumla bosandim. 2.evliligimi bile yaptm. mutluyumda. sana layik degilse defet gitsin. Kurban olsunlar bize onlar. Analarinin etegi altindan çikmiyolarsa, sen çarp kapiyi çik.

arkadaşım yazdıklarını dönüp önce SEN bir okurmusun lütfen. 1 kere düşünerek okusan cevabın açık seçik orda durduğunu görür hayatı kendine zehir etmezsin.okuduklarımın sonunda şöyle bir cümle çıkar sanmıştım sonlara doğru.. VEE BOŞANDIM . amaa hayır . hala sineye çekmeye devam , hala...bunun için mi geldin dünyaya , bu mu senin layığın ???

baktım lisans mezunu çalışan bir kadınmışşın.nasıl izin veriyorsun seni ruhen böyle yerlerde sürüyen birine pas pas olmaya.yapma noolur yapma .çevrende hiç mi can dostun, sevenin yok sana akıl verecek seni uykundan uyandıracak . noolur yapma .kişilikli hiç bir İNSAN bunu hak etmez

sen ne için çırpınıyosun ki.kim için.boynu bükük kalacak bi çocuğun da yok.hiç bi şekilde bu saçmalıkları çekmek zorunda değilsin.eşinin adam olacağını sanmam hem de hiç.boşuna kendini yorar yıllarını harap edersin.bırak ne hali varsa görsün.bi dakika bile onlarla vakit geçirmen senin aleyhinedir.eğer anlattığın gibi bi durum varsa.Allah yolunu açık etsin canım

canım severek evlenmediniz mi siz? ailesiyle yaşayacağını bilmiyormuydun
gerçi bilsende insanlarla aynı ortamda kalmadığın sürece tanımış olmazsın ama ne bileyim, az çok kendini belli ederlerfisfisfis
boşan demek istemiyorum, yuva yıkmak çok zordur ve eminim buraya gelene kadar çok şey yaşamışisınızdır. en iyisini sen bilirsin. ama en azından bebek yapma, bu konuda kendine dikkat et. vereceğin karar ne olursa olsun, inşallah hakkında hayırlısı olursenağlama

valla agzım açık kaldı ne diyecegimi bilemedim
Allah yardımcın olsun........

canım benim hiç kimse için değmez senin anlattığın eşin seni sevmiyo bence bu kadar bi insan sömürülebilirmi haksız yere köle muamelei gösterilirmi buna eşinin izin vermemesi gerek ama malesefki o musama gösteriyo bütün bunlara sana tavsiyem bu evliliği kurtarsan ne olacak karakterimi değişecek sanıyosun hiç böle bir ümit besleme bence o kadar açık görünüyo ki eziyet çektiğin kendine dön ne için diye bir sor lütfen üst komşum senin hayatının bi eşini yaşıyordu benden 1 yaş küçüktü ve teyzem gibi görünüyordu çocukta vardı psikolojisi çökmüştü antidepresanlarla ayakta duruyordu kadın senin ilerdeki hayatnda bence bu sona doğru gidecek hiçbirşey senden değerli değil lütfen aklını başına al ve evliliğimi kurtarayım deme artık çocuk yapma sakın ve boşa gitsin hayat karşına değerini vericek insanlar çıkaracaktır karşına çekilmez bu çile okurken yüreğim sıkıştı resmen allah yardımcın olsun cnm50:

Sen sabretmeye devam edersen ki bu sabır değil artık elle tutulur yanı yok daha balşına gelecek çok şey var canım senin ki öyle ıvır zıvır bi konu değil burda verilen taktikle çözülsün bi kaç hareketinle tavrını koy çokk ciddi bi şekilde baktın olmuyor yol ver... Bunları hiç bir insan haketmez ki hiç bir sinirde dayanmaz bunu kendine yapma bir gün daha bekleme içim daraldı yemin ederim

Kızlar farkındamısınız bilmiyorum ama konu 2009 senesinde açılmış ve şuan 2011 yılındayız çok merak ettim doğrusu arkadaş bu 3 yıl içerisinde ne yaptı ne gibi değişiklikler oldu umarım herşey gönlünce olmuştur

hiç dikkat etmemişim ben yaa merak ettim hakikaten ne durumda acaba

merhaba arkadaşlar,

beni merak etmişsiniz aranızdan ayrılmadım başka bir isim aldım çünkü o üye kaydıyla devam etmek istemedim kötü günlerimi hatırlamak istemediğim için.

ben boşandım bu konuyu açtıktan 15 gün sonra falan ayrıldım evden. boşanma davam daha 2 ay önce bitti çünkü beyefendi benden tam 65.000 tl maddi manevi tazminat istedi evi terketmemi gerekçe göstererek. bir sürü doktor raporları bilmem neler derken boşanma sürecinde de kötü günler geçirdim. fakat, ondan ayrıldıktan sonra verdiğim 8 kiloyu geri aldım, daha da genç ve güzel olduğumu söylerler :) , uzun bir süre sosyalleştim gezdim tozdum yedim içtim giyindim süslendim püslendim :) ailem bana geri döndükten sonra çok çok iyi davrandılar daha çok sahiplendiler. işe girmiştim hala çalışıyorum arabamı aldım. şimdilerde kitap okuyorum bolbol. ama şunu da gördüm ayrıldıktan sonra 2 yıl kadar kimse ile görüşmedim 6 ay önce birileri ile görüştüm falan onlarda malesef karaktersizdi. şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. hayat standardım ve ruhsal yapım çok çok iyi. daha da olgunlaştım. ama kendimi kadersiz gibi hissediyorum çünkü hala erkeklere karşı güven duymuyorum. bir de ayrıldıktan sonra daha da farkettim bunu çok iğrenç şeyler yaşamışım özel manada da. hiç bir yandan sağlıklı değildi hiçbirşey. o yüzden hala korkuyorum bu korkumda beni geri çekiyor hep hayırlısı bakalım...

ama herşeye rağmen çok çok çok güzel bir hayatım oldu ve çok huzurluyum...

hatta bu konuyu okuyunca öyle daraldım ki sanki kollarımdan tutup geri götürdüler beni o eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…