• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delireceğim sonunda...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ofof23

Ziyaretçi
ARKADAŞLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. EŞİMİN ANNESİYLE BERABER YAŞIYORUZ VE BÜTÜN SÜLALESİ HEMEN HER GÜN BİZDELER. EŞİM BANA KARŞI ÇOK SOĞUK BÜTÜN HERŞEY ŞU ANDA BİTMİŞ DURUMDA. AKŞLAMA KADAR NE RAIYOR NE SORUYOR. EVDE ITURUYOR İŞE GİTMİYOR ÇIKACAKMIŞ. BEN ÇALIŞIYORUM AKŞAMA KADAR EVE GİDİYORUM NE Bİ GÜLER YÜZ NE TATLI BİR SÖZ. BİR DE KARABALARI EVDE OLDU MU HEMEN BAŞLIYOR KAHKAHALARA ANNESİ DE EŞİM DE. BANA KADIN GİBİ EŞİ GİBİ DAVRANMIYOR. DIŞARI ÇIKMIYOR ANNEME GELMİYOR BENİM İLE ALAKALI HİÇ BİR OLAY UMURUNDA DEĞİL. DEVAMLI EV PİS DİYE BANA ÇATIYOR. EV PİS DEĞİL SADECE BEN ÇALIŞIYORUM AKŞAM YEMEK HAZIRLA BULAŞIK YIKA GİBİ İŞLER YAPIYORUM AMA İŞTEN SONRA TEMİZLİK YAPABİLİRMİŞİM ANNESİ ÇALIŞIRKEN YAPIYORMUŞ CAM BİLE SİLİYORMUŞ. Bİ ERKEK BUNLARA TAKILMAZ HELE BENİM EŞİM HİÇ TAKILMAZ AMA DOLDURULUYOR AKŞAMA KADAR DEVAMLI BİR ACITASYON. EŞİM AİLESİNE KARŞI BENİ HİÇ SAVUNMADI HAKLI OLDUĞUMU BİLE BİLE. ŞİMDİ DE BEN DEMİŞİM Kİ; KOCAM BANA KARŞI SOĞUK DOKUNMUYOR ÇOCUĞU OLMUYOR DEMİŞİM. HAYIR BÖLÖE BİŞİ DEMEDİM SOĞUK DEDİM SADECE E O DA YALAN DEĞİL HANİ. HEMEN BUNU BENİM AĞZIMDAN ALIP EŞİME İLETMİŞ BU ŞAHISLAR VE BEN ONLARLA KONUŞMAYA ÇALIŞIYORMUŞUM. HAYIR EFENDİM BEN KONUŞMAYA ÇALIŞMADIM EŞİMİN DOĞUM GÜNÜNDE KOLUMDAN TUTUP ODAMA ÇEKTİLER BENİ. ŞİMDİ BUNLARA RAĞMEN EŞİM BANA DEĞİL ONLARA İNANDI VE İYİCE İNADA BİNDİ ŞİMDİ BUZ GİBİ. EVLENELİ 1 YIL OLMUŞ VE HİÇ BİR ZAMAN BANA İNANMADI. AİLESİ O KADAR ÇARPITIYOR Kİ OLAYLARI EŞİMDE ONLARIN KARAKTERİNDE ZATEN Bİ LAF DUYMASIN AĞZIMDAN HEMEN ÇARPITIYOR. NE KADAR AÇIKLASAM DA O ANLADIĞI KADAR. BEN NERECDEYSE BOŞANMA NOKTASINA GELEN EVLİLİĞİMİ KURTARMAYA ÇALIŞMAKTAYIM AMA O HİÇ BİR ŞEY YAPMADIĞI GİBİ BİR DE YALANCI BENCİL TERBİYESİZ DİYOR DEVAMLI BANA. YA BEN AKŞAMA KADAR ÇALIŞIYORUM CUMARTESİ DE ÇALIŞIYORUM İŞTEN ARAYAMAM CEPTEN ARAYAMAM BU İNSANLARA DERDİMİ AÇMAM E DEMİYOR MU BU KIZ NE ZAMAN DİYOR BUNLARI DİYE. BİR DE SEN DÜZELCEKSİN DİYOR DEVAMLI SEN DEĞİŞECEKSİN BEN İYİYİM SEN KÖTÜSÜN GİBİ ŞEYLER SÖYLÜYOR. HALA SEVİYORUM ONU AMA AŞKININ SAFLIĞINA İNAMIYORUM ARTIK RESMEN BENİMLE HİZMETÇİLİK YAPAYIM AİLESİNİN HER DEDİĞİNE HE HE DİYEYİM DİYE EVLENMİŞ. YENİ EVLİ BİR KADINA EŞİ NEDEN BÖYLE DAVRANIR Kİ. YA BİR İNSAN EŞİNE BU KADAR LAF SÖYLETİR Mİ TEYZESİ EVE BENİ AZARLAMAYA GELMİŞ AZARLA TEYZE DEMİŞ BİR DE ANNESİ ANLATIYOR OĞLUMUZA ACIDIK DA SANA LAF SÖYLEMEDİK. YOKSA SEN HAKETTİYDİN BUNU DİYOR. BENDE KALKIP Bİ CEVAP VEREMİYORUM VERDİĞİM ZAMANLARDA OLUYOR O ZAMAN BANA KÖTÜ DAVRANIYOR DAHA KÖTÜ. BİRİNİN DURMASI LAZIM BIKTIM KAVGANIZDAN DİYOR BEN DURUYORUM GÜL DİYOR GÜLÜYORUM BU SEFER ANNEME İYİ DAVRAN DİYOR DAVRANIYORUM KADIN SİNİRİMİ BOZUYOR LAF SOKUP GERİ ÇEKİLİYORUM BANA ETMEDİĞİNİ BIRAKMIYOR. BU KISIR DÖNGÜ İÇİNDE DÖNÜP DURMAKTAN YORULDUM VE ESKİ BENDEN ESER KALMADI. KENDİMİ AİLESİNE KARŞI DOLDURMAK İSTEMİYORUM AMA EVE İŞ YERİNDEN GETİRDİĞİ LEPTOPU TEYZEME VERİCEM DİYOR "AŞKIM BİZİM OLSUN BAK BİZİMDE YOK" DİYORUM, BANA"Dİ Mİ BENİM AİLEME BEN HİÇ BİR ŞEY VERMEYEYİM HİÇ BİR YARDIM YAPMAYALIM SEN ONLARI SEVMİYORSUN." DİYOR YA NE ALAKSI VAR E BİZİM DE YOKNİYE ÖNCE TEYZEN ZATEN HAFTANIN 4-5 GÜNÜ BİZDE İŞİ OLUNCA GELSİN YAPSIN ÜSTELİK SEN İŞSİZSİN O 1500YTL ALIYOR MAAŞ. İHTİYACI YOK Kİ. AMA NİYE LEPTOP ALICAM DEMİŞ DE O KADAR PARA VERMESİNMİŞ.LEPTOPU DA İŞ YERİNE HABER VERMEDİ NE O ALAMADIĞI PARALARA KARŞILIK GÖTÜRMEYECEKMİŞ.SONRA DA BANA DİYOR Kİ SEN BU İNSANLARI SEVMİYORSUN NASIL SEVEYİM YA SEVİLECEK TARAFLARI MI VAR. SANA BU EVE GELEN KİMSEDEN ZARAR GELMEZ DİYOR AMA NEDENSE DEVAMLI ONLAR YÜZÜNDEN KAVGA EDİP BENDEN KAÇIYOR. NASIL İYİLİK BU NASIL ZARAR VERMEMEZLİK BENİM HAKLARIMA TECAVÜZ ZARAR DEĞİL Mİ. BENİM BİR AKŞAM AYAKLARIMI UZATIP TV SEYRETME HAKKIM YOK MU. VEYA EŞİMLE HUZURLU UYUMA HAKKIM YOK MU. YA SEN BENİM LAFIMI ÇARPITIP GİT EŞİME DUMANI ÜSTÜNDE YETİŞTİR SONRA DA KÖTÜLÜK GELMEZ DİYEYİM BENDE ONA.
ÖNCEDEN DE KONULAR AÇMIŞTIM BİLENLER MUHAKKAK VARDIR ARTIK BU GÜN SON NOKTAYA GELDİM LÜTFEN YARDIM EDİN KAFAYI YİYECEĞİM.
ETRAFIMDAKİ BİR SÜRÜ İNSAN BOŞAN DİYOR EN SON ÇARE BOŞANMAK BENCE BAŞKA BİR ÇARESİ YOK MU BİLEN YARDIM ETSİN NE OLUR ÇOK ZOR DURUMDAYIM....Çok üzgünüm çoook

tatlım çok üzüldüm, malesef ömrümüz gidiyor da farkında olmuyoruz böyle tipler yüzünden... sana yazık değilmi canım ya, hem çalış hem eve bak bu ne ya!!! kayınvaliden evdeyse temizlesin evi!!! seni anlıyorum bana hep yatılı misafir gelir, ne kadar samimi de olsan oturup rahatca tv izleyemezsin dediğin gibi.. ateşe körükle gitmek istemiyorum canım direk boşan diyemiyorum çok yenisiniz çünkü.. ama acilen yapılması gereken birşey varki, anneden ayrı bir eve çıkmak.. eşini buna ikna etmeyi dene canım.. ayrı bir evde, evinizde o da mutluluğu bulacaktır diye düşünüyorum.. siz evli olduğunuzu bile anlayamamışsınız ki daha.. çok yazık:( bir dene tatlı dille bi anlat olmadı, bildiğin gibi anlat!!! dahada olmadı işte o zaman yol ver gitsin canım... mutlu olmaya hakkın var herkes gibi seninde.. yıllarını yazık etme hayır derse.. Allah yardımcın olsun

ben eşimin aileysiyle bu yüzden oturmak istemem.çünkü ozel hayat kalmıyor sadece yatak odasında ne yasanıyorsa yasanıyor.boylece bütün hayatnız onlardan ibaret oluyor.işin çok zor allah yardım etsin.eşinde bellı çalısmayan birisi çok ilginç sen boyle bir adamla nasıl evlendın.hakkmzda allahım herseyin hayırlsıın versin bizi hayırlı ınsanlarla karsılastırsın.

Ayrı eve çıkmadığınız sürece sizin problemleriniz çözülmez. Eşin tatlı dilden anlamıyor galiba. Seni kaybetmekten korkarmı, yani resti çeksen ikna olurmu? Babamın evine gitsem eşim ayrı eve ikna olur diyebiliyorsan bi göz dağı ver bakalım, küs gitme ama gezmeye diye git biraz uzun kal onlar anlar zaten.

çok zor allah yardımıcınız olsun..

ayrı eve çıksanız bile kocanız başkalarınn yani ailesinin dolduruşuna geldiği müddetçe mutlu olmazsınız..

bu tarz ailelerde fizanda olsanız orayada yetişirler...

eşiniz sizi tutmadığı savunmadığı sürece bunlar hep yaşanacaktır..

tabi sizde bu yaşananlar yüzünden sinirli ve gerginsiniz..bu gergin tavrınızda eşnize yansıtıyorsunuz..

tatlı dille eşinizi kendinize çevirmeye bakın..aşkınızı tazeleyin..bu konulara hiç girmeden sadece ona olan sevginizi gösterin..akşam bi sinemaya, yemeğe, yürüyüşlere gidin başbaşa...

bir deneyin bakalım. ne olacak?

bence süre verebilirsin mesela 3-4 ay içinde işe gir ve ayrı eve çıkalım de.

eşimin alesi de aynen böyle..yani çok gelen giden olur çünkü eşim çok kardeşli..bayağı çokkkkkkk:)) gecenin 10 unda bile evde kardeşleri falan vardır..misafir olarak yani...bir ara abisi biz gecenin 10 unda da geleriz..12 ye kadar vakit var falan demişti..töbe töbe..ay tepem attı..dedim 10 çok geç..gündüz olur akşam üstü olur.....ama gece 10 geç dedim...aaaaaaa gecenin onunda hadiiiiiiiiiiiii ben geldim denir mi? baştan rengimi belli ettim..bir ara eşiminde yanında diğer kardeşlerin yanında laf çarptı ama bişi demedim güldüm.)) yoksa eşimin bir sürü kardeşi yeğeni var...ben kalabalığa ve gürültüye gelemem..

yazzııkk vallaha billlaha yazıkk diyorum eşine
seni bu denli ezdirdiği,ezdiği,kullandığı ve kullandırdığı için:kızgın:
tek sorun eşindee arkadaşım
eğer seni korumuş olsa,milletle muhattap etmese hiç üzülmeyeceksin
onların yaptıklarıda cabası saten
peki eşinle oturup çok ciddi konuştunmu,
bu olayın seni yeterince bunalttığını,dayanamadığını,
taviz vermeden anlattınmı eşine:delphin:

Canım ya bence bu kadarına
katlanmak zorunda değilsin.
Kendi ailenin haberi yokmu bu yaşadıklarından.
Bence eşinle ciddi bir şekilde konuşmalısın
içinde bulunduğunun durumunu, hissettiklerini açıkça anlatmalısın.
Hala sana inanmazsa,
seni dinlemez istemezse tepkini koy.
Madem sen alttan aldıkçada sana
anlayış göstermiyorsa, sende tepkini
göster. Bence sen ses çıkarmadıkça
daha rahat üstüne gelebiliyor.

bence sende işten çık çalışıp onlara bakma zorunda değilsin en azından eşinle beraber evde olursun hemde eşini kaynananla yalnız bırakmamış olursun

1-eşim ayrı eve çıkmayı kabul etmiyor kayınvalidem dul olduğu için yalnız bırakmak istemiyor ve annesinin geçinilmeyecek bir kadın olduğuna inanıyor.
2-bir gece evi terkettim peşimden bile gelmedi dur demedi yarım saat sonra beni duraktan aldı eve sürükleyerek götürdü ve o gece benim evlilik yıldönümü arefemdi. ertesi günü için kovdu yüzüme su çarptı iğrenç bir geceydi.
3-eğer onu seviyorsam burada bu evde onun ile kalırmışım oysa ki evlenmeden önce kimseye birşey söyleme bana gel ben hallederim diyordu.
4-iş konusunda bilmiyorum ama içimden bir his çalışma diyor fakat evde onlara nasıl dayanırım onu da bilmiyoruım. çıkarsam da eşim ile bağlarımızı kuvvetlendirebilme ihtimalim var.
5-bu adam beni kesinlikle savunmaz ama ailesinin de ne menen olduğunu biliyor ama evi işi gücü parası olmadığı için vazgeçemiyor.
6-ben evi terkettiğim ve hakkımı savunduğum gerçekleri söylediğim için suçluyum ikisinin de gözünde. Konuşmak gibi bir alternatifim yok ağzımdan gık çıksa ortamı terkedip gidiyor.
7-ailem bu olanları kayınvalidemin aramasıyla öğrendi ve babam boşan diyor. annem toplum baskısından bahsediyor.
8-bende boşandıktan sonra çok hassas olmaktan ve bak biz sana demiştik denilmesinden dolayı erken diye düşünüyorum. bu benim hayatımdan önemli değil ama, sonradan şunu da yapsaydım keşke demek istemiyorum.
9-eşim benimle vakit geçirme taleplerimin hiç birini kabul etmiyor ve benimle ilgilenmiyor.yani ağzımla kuş tutsam yapıcaksın tabi tavrında.
10-işten ayrılsam bak burada bile yapamadı kovmuşlardır diyecekler adım gibi eminim.
11-hem bana eziyete maksimumdalar hem verdiğim paralara ağız ucuyla sağol diyorlar. hiç demiyorlar bu kıza böle ediyoruz da bak yine esirgemiyor. ama kendilerinin mükemmel ötesi olduklarına o kadar inanmışlar ki o kadar körler ki.
12-hiç bir konuda kendi kuralımı koyamıyorum hemen istenmeyen insan oluyorum. onların kurallarına uyduğum müddetçe sömürüye devam onlardan mutlusu yok.
13-kadın çalışıp para kazanmalı ayakta durmalı mantığında oldukları için öbür fikrin hiç bir kabulü söz konusu değil.
14-ailede ki neredeyse bütün kadınlar dul olduğu için ve eşime de bu konuda gaz verdikleri için kaybetme ve boşanma korkusu yok onlarda.
15-koloni halinde ve tıkış tıkış yaşamaya alıştıklarından eşimi kendime çekmem zorlaşıyor.
16-ben bunun için evlenmedim bunlar nedir diye sormaktan kendi canıma kasdeder oldum.
17-ne ailem ne de arkadaşlarım evime gelemiyorlar.gelsinler diyorlar ama, insanlara verdikleri elektrikten
18-

aman kardeşim sakın işini bırakma pişman olursun..eşinde odunun biri sanırsam ( affedersin)

naparasan yap ama sakın bebek yapma bu yapacağın en büyük hatan olur durumun belli değil bile çocuk durumu kurtarır diye ailden bişey gelirse umursama
2,yapmaman gereken şey işini bırakmamak Sakın canım o da olmazsa naparsın.
Bence o eşte pek düzelmez hayatım Ayrı evede çıksan sonuç değişmez...

naparasan yap ama sakın bebek yapma bu yapacağın en büyük hatan olur durumun belli değil bile çocuk durumu kurtarır diye ailden bişey gelirse umursama
2,yapmaman gereken şey işini bırakmamak Sakın canım o da olmazsa naparsın.
Bence o eşte pek düzelmez hayatım Ayrı evede çıksan sonuç değişmez...

değişmeyeceğini düşünür oldum artık bende ama bu tavırlarını bana güvenmemesine ve adaptasyon eksikliğine bağlıyorum.bunun için ne yapabilirim onu da bilmiyorum ayrılmak için de erken her evlilikte olan depremlerden birisi olabilir önemli olan sağ ve birlikte çıkmaktır.

eşim kova burcu...

şu anda eşim değil bana dokunmak sevmek sesimi duymaya bile tahammül edemiyor biliyorum o kadar gıcık oluyor ki her halim her yaptığım batıyor ona. ama diğer yandan da ona değer vereyim ben seveyim ben ilgileneyim gönlünü edeyim istiyor. paşam paşam diyorum hoşuna gidiyor ama pat hemen laf sokuyor e bende mutlu olmak için seninle ilgileniyorum. kendi haline bırakıyorum ilgilenmiyorum bu sefer hepten kopup gidiyor. ne yapmalı bilmem ki...

aman ıyıkı bekarım dedım senınn yazdıklarını okuynca cnm
aynı evden ayrılamazsan işini bırakmazsankı zaten asla bırakma gık bıle dıyemıyorsan eşın sana ıskence yapıyorsa dğeer vermıyorsa boşan gıtsın valla cekılmez normalde asla demem ama senın olaylar yazdıkların maddelerle sıraladıkların ınan cekılmez allah sabır versın
boşan gıtsın çalışıyorsun aılende sana destek olur kımın ne dedığını bırakın allah askına mılletın ağzı torba deılkı onemlı olan senın huzurlu olman
bak yıllarını boşa harcama derım
evlenmek kadr boşanmakta cok normal oldu artık rabbım yardmcın olsun

dul olunca yalnız yaşanmıyormuymuş yani çok saçma ne ilgisi var. Arkadaşım kendine gel tepene çıkarmışsın bunları sen. Şöyle bir silkin demek istiyorum sana çabuk ayrılın o evden kocan iş mi bulur napar bilmiyorum ama çabuk ayrılın o evden yoksa acı çeken sen olabilirsin. Anladın mı sen kendini savunmazsan korumazsan kim savunacak? Ezdirme kendini elaleme.

eşinin sana karşı sevgi ve saygısı hiç kalmamış
dediğin gibi seninle hizmet et diye evlenmiş ne yazık ki

Back