Deli Saraylı Show Tv

Pazartesi,salı,perşembe dışında bir gün olursa çok güzel olur. İzlemek istiyorum. Perran kutman ve Çetin Tekindor kötü bir senaryoya asla evet demez. eminim ki iyi bir yapım olacaktır.

Perran Kutman ve güzel sesli ÇEtin Tekindor'u özlemiştik..:)

dün gördüm fragmanı çok güzel bir diziye benziyor.heycanla bekliyorummmm

Pazartesi,salı,perşembe dışında bir gün olursa çok güzel olur. İzlemek istiyorum. Perran kutman ve Çetin Tekindor kötü bir senaryoya asla evet demez. eminim ki iyi bir yapım olacaktır.

Masalım yapım iyi de malesef kanaldan korkuyorum ben,
Show TV yarışma kanalı bence, şimdi bide gider en olmadık güne koyar diziyi,
onca emek bir anda gümbürtüye gider.
Keşke Kanal D'de olsaydı, bıktım Akasya Durağından, alsaydı bunu onun yerine koysaydı raitingi tavan yapardı hem Kanal D'nın hem dizinin.
Anlamıyorlar ki kanal politikasından kaydirigubbakcemile3 :umursamaz:

Cuma olabilir diye gördüm bi yerde ben ama bilmiyorum tam bi gün belli değil.
Ama pazartesi olmaz. Ezelin karşısına gelmez asla.
Perşembe de olmaz.atv-kanal d kapışması var zaten perşembe.
Salıdan korkuyorum açıkcası. Ama salı olursa reyting almaz asla. "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" bomba gibi geliyor çünkü.

Tek çıkar yol cuma ! Ama evet show tv sonuçta. "Bu Kalp Seni Unutur mu?" da reytinge kurban gitti mesela,çok severdim onu ben.

Bakalım haftaya belli olur günü. Kanal d verdi günleri. Show da verir artık.

Kanal d gibi bir kanalın da Akasya Durağı,Arka Sokaklar gibi dizileri elinden çıkarması lazım artık. Hayır yani Ezeli atvye kaptırana kadar kendi kapmaya çalışmalıydı mesela.

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Aynen katılıyorum canım.
Pazartesi, Salı ve Perşembe tabu günler,
asla tutmaz dizi malesef.
Cuma Hanımın Çiftliği var, Gönülçelen büyük rakip olmaz diye düşünüyorum.
Cumartesi harika olurdu, ama kesin Acun kapar haftasonunu yine.
Umarım Show hata yapıpta hit dizilerin karşısına koymaz,
dediğin gibi malesef ki emeklere bakmadan kolayca yayından kaldırıyorlar.
Bu Kalp Seni Unutur mu ? en güzel örnek zaten.

Evet kuzum o günlerde asla tutunamaz. Hanımın Çiftliği ve Gönülçelen vazgeçilemez yapımlar değil zaten cuma pastadan bir pay alabilir Deli Saraylı da. Acun bırakır mı hiç hevinim kapladı show tv yi resmen. Yakında kanalı toptan satın alcak. Sabahtan akşama Acun izlicezz :roflol:

kadro cok kaliteli bence konusuda sararsa güzel bir dizi olacağa benziyor:icecream:

perran kutman benim kült karakterim, çoştum görünce...
bu sezon merakla beklediğim dizi budur bacılar...konusu da ilgimi çekti, oyuncular da on numara, beklentim yüksek...allah utandırmasın!!!

sabırsızlanıyorum izlemek için birincisi kurtuluş savaşı 1919'lu yıllar ..ikincisi
oyuncular muhteşem perran kutman ve çetin tekindor varsa tamadır...

hanımın çitliği nolcek.. aman napim bunu izlemek istiyorum bütün hafta ağlıycam zaten, bunda da gülerim... çitliği de tekrarlardan izlerim...

başladııı :lepi:

bu tarz dizileri çok severim bence eğlenceli ve izlenesi bir dizihihoyyyt

hadi bakalım..alkisalkisalkis

kadro süpermiş ya ama mustafa kemal atatürkü keşke daha iyi biri oynasaymış mesela halit ergenç gibi

kadro süpermiş ya ama mustafa kemal atatürkü keşke daha iyi biri oynasaymış mesela halit ergenç gibi

sanırım Mustafa Kemal Atatürk dizide sık sık görünmeyecek bu yüzden tanıdık biri oynatmamışlar.dizide Anadoluda Atatürk diyorlarya.

ben sevdim keyifle izledim.şu saate kadar daha yeni reklam aldı.acep ilk bölüm olduğu için mi çok reklam koymadılar.

film güzel oyuncular harika ama bi eksiklik hissediyorum
yani tam olmuş bu diyememdim nedense

ben de beğendim ..

abuk sabuk birçok dizinin yanında seyredilesi bir dizi..

hem eğlenceli hem eğitici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…