Deli gibi Severken boşanmak istemek...

Evlenmeden once söylemiş miydi bunu?Keşke evlenmeden halletseydin nasıl kabul ettim bunu?

Kendisi babalık duygusunu tatmış tâbi sizi anlayamaz haklisiniz.Cocuk masraf vs. Katılmıyorum rabbim onun rızkını veriyor.Hem ne güzel bir cocugu var bir tane daha olur beraber büyürler.Duygularinizi açıkça söyleyin.Anne olmak sizin en doğal hakkınız ve bir defa kaybetmişken.

Benimde 2.evliliğim ve benim çocuğum vardı eşimin yoktu bebek konusunda eşin gibi düşünmüştüm çünkü ilk eşimi kaybetmiştim ve çocuk sevgisini asla başka bir bebekle paylaşmak istemedim kendi çocuğuma karşı sevgim azalabilir 2. Çocuğu istemeyebilirim sevemem diyodum ama eşime bunu hiç belli etmedim hamile kaldığımda içten içe düşmesini bekledim fakat çok yanıldığımı farkettim ikisinin sevgisi de yeri de aynı değişmiyor eşinde böyle bir endişe de olabilir sevdiği kadından çocuğu olunca onu daha çok sevip kızını geri plana atma endişesi yada korkusu herneyse işte

Beni yanlış anlayan insanlar olabilir ama böyle durum psikolojik destek lazım

Y

Hic boyle düşünmemiştim.
Haklı olabilirsin
Cunku onunda soylemleri bu yonde.

Acaba siz "ben korunuyorum " deyip, ama korunmasaniz ve hamile kalsaniz, cokmu yanlis düsündüm suan

Herşey oldurulur da çocuk isteme konusu her iki çift razı gelmediğinde olmuyor. Konuşun, ikna edin diyemiyorum. Çok acı bu durum, size ait ama tek başınıza sahip olamadığınız bir mucize, anlarım sizi, ama sevginiz ileri de herhangi bir durumdan dolayı biterse kendinize yaptığınız bu haksızlığı telafi edebilecek mi?

Bircok arkadasim ayni seyi soyluyor ama ben kandirmis gibi hissederim
Hem ilac kullanip hamile kalan varmi?
Hani bak oluyormus diyebilmek icin

Olmaz olurmu canim- mesela bAğırsakları bozunca ilac tam kana gecmeden dışarı cikiyor.
Benim ablama oldu- malasef bebek düştü ama korunuyordu.
Benim doktorumda hep uyarır bu konuda

Benim anlamadığım nokta şu kendinizi neden bakıcı gibi hissediyorsunuz??
Adam başta kartlarını açık oynamis o sizi eski eşiyle kıyaslamazken siz neden kendinizi kıyaslıyorsunuz?? Herkes kendi seçimini yaşıyor. Ayrica soyle bir durum var anne olmak sahip oldugun cani yureginde buyutmek demektir sizi anliyorum ama benim fikrim onun kizina bakici degil de anne olmayi basardiginiz an bence esiniz bu fikre yanasacaktir hem belki kizi bir kardes ister?? Ayrica boşansanizda yeni birine hizla guvenip ondan çocuk yapabilecek misiniz?

Doğurganlık çağındasın. Yaş kırk oldu mu esas film başlıyor. Tedavi tedavi hayaller. Eşin senin için fedakârlıkta bulunmuyorsa şansını dene. Anne olmak çok farklıymış. Eşin baksın çocuğuna.

Tabiki evlenemem.
Sadece agir geliyor.
Ben onun cocuguna goxum gibi bakiyorum

Kendi canından can olan bir evladı var ama sizi anne olma hakkından mahrum bırakıyor. Bence evlat ayrımı yapmanızdan korkuyor olabilir. Kızına haksızlık ettiğini düşünüyor ama sizede haksızlık ediyor. Kayınvalideniz torun sahibi olmak istediği için yapmış bu konuyu kayınvalidenizle konuşsanız etkisi olurmu acaba yeni bir torum için baskı yaparmı veya eşinizi cesaretlendirirmi. Hem kızınızın başka bi adamdan kardeşleri var sizden neden olmasın arkadaş olur yoldaş olur aynı evde yaşıyorsunuz. Kızınızlada konuşun bi kardeşin olmasını istermiain gibisinden. Bence bu durum boşanma sebebi olmamalı. Boşanmış biri olarak doğru insanın kolay bulunmadığını benden daha iyi biliyor olmalısınız. Dilerim herşey gönlünüzce olur

Evet aşk güzel çok güzel bisey ama anne olmak aşkın önüne geçiyor bence. Bu hakkı senden almamalı. Ne olursa olsun senden bunu istememeli. Evliyanız bir aile olduysanız bi çocuk yapabilirsiniz eşin çok bencil davranıyor. Ama altında yatan sebep bence faklı. Bu evlilikte biterse bi çocukta burda birakmiyimdiye mi düşünüyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…