• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli gibi Severken boşanmak istemek...

Acaba elşnşze bu dıygularınızı anlatacak uzun uzun bı mektup mu yazsanız oda sakın kafayla ıtıraz edemeden okusa dusunse

Adamın aşkı sevgisi hikaye, çocuğunu düşünmesi de bahane. Bencil bir adam yalnızca kendini umursuyor sevse karşısındaki kadını en doğal hakkından mahrum bırakmaz.

çok sinirlendim konu 2.cocuk meselesi değilki bence konu eşinizin kendini kızını sizden daha değerli görmesi sizin şuan çok iyi bircici anne olduğunuzu görüyor ve gayet biliyorki kendi çocuğunuz olduğunda üvey kızınıza eşit olmayan kendi öz çocuğunuz olacakk bu korkuu ona size rest çektiriyor ( iki çocuğum öz ama şimdiden ufağı küçük olduğu için daha töleranslıyımm ) ama adım kadar eminim blöfff siz ona çocuk için senden ayrılmıyorumki zaten boşandıktan sonra evlenemem olduki aşık ol evlen yaşım 40 olacak sağlıklı çocuk doğurma şansım azalıyor benim mutlu olmamı içimden atamıycağım bu duygudan beni mahrum bırakacak kadar bana değer vermediğin için ayrılıyorum diyceksin adım kadar eminim o sizi bırakmaz ama kararlı olun ayrılın peşinize köle olucak kesinlikle olmuyorsada zaten üzülecek bişey yok sizdeki aşkk sevgi onda yokmuş sizi çocuğuna bakıcı kendine yatak partneri görmüş demektir

Beni tanisaydiniz anlardiniz nasil bir abla oldugumu.
Hayir hayir uvey annelik yapiyorsunuz ya da bakicilik yapiyorsunuz gibi demedim onu... Sadece ikinci bir cocugu da sizin tabirinizle onun cocugundan benim tabirimle sizin cocugunuzdan yani ablasindan ayirmayacaginizi hissettigi zaman bence sizde anne olacaksiniz.

Hayir hayir uvey annelik yapiyorsunuz ya da bakicilik yapiyorsunuz gibi demedim onu... Sadece ikinci bir cocugu da sizin tabirinizle onun cocugundan benim tabirimle sizin cocugunuzdan yani ablasindan ayirmayacaginizi hissettigi zaman bence sizde anne olacaksiniz.
Ah arkadasim ahhh.
Okadar agzi yanmiski ilk evlilikten.
5 aylikken ayrilmislar ve anlatilanlar şok ediyor.
Ne yapsan ne desen
Ben yapamicam diyor😞

Boyle konu net olarak acilamiyor.
Hep bi on yargi
Sana sevgimle alakasi yok ama ben yapamiyacagim diyor.
Nedenlerimi soylrdim diyor
Hicbiride mantikli degil.
1-kizina ihanet gibi hissediyor.
2-yasimizi aldik,tekrar cekemeyecek
3_cok yipranmis
4-bana engel olmak istemezmis..
Hep ayni cumleler...
Dun gece konu acildi,diyorki bugune kadar hic siddetli tartismadik ama boyle giderse konusma ses tonumuz siddetlenicek,artacak.ben seninle boyle bir diyaloga girmek istemiyorum.uzuluruz bak ikimizde
Karar senin .sevgim askim baki.
Sevgilik asklik birsey yok istemiyorum,yapamicam diyor.
Git evlen dicem ama cocuk yapmicaksan bosyere yikma dedi.
Dedimki cocuk icin yikmiyorum ,beni gormezden gelip duygularimi beni onemsemedigin icin yikiyorum.Ben hemen ayrilip birini alelacele birini bulacak degilim ama beni sevmedigini hissettiriuorsun dedim.
Ne alaka sevgiyle diyor?
Sevgim olmaza yaninda niye olayim diyor?
Dedimki sorulari sormasi gereken benim.
Ben sorayim dedim
eski esinle yasadigin ne bilmiyorum ama o huzursuzluklarin velayet davalarinin vs sancilarini evet yaşamıssin ama ikinizin yaptigi pisligin gunahini diyetini niye ben oduyorum?
Cevap su sana sevgimi biliyorsun.
Dedimki evet goruyorum
Sen benim cocugumu bile istemiyorsun.
Yapma dedim.yapma.
Kiymeti bile kalmadi.
Birdaha da konu falan acmicam.
Çok üzgünüm

Bazen cok sey anlatmak isteriz ama kelimeler dugumlenirya bogazimiza.iste suan tamda oyle.
35 yasindayim ve 2 yillik evliyim
Esim ve benim 2.evliligimiz.
Esimin 7 yasinda bir kizi var.Benim ise yok.
Aslinda 8 yil once dogduktan 3 gun sonra kaybettim onu..
Cok zordu,o acıyı anlatmam imkansız
Sonrasinda ise kotu giden evlilik bitti.
Sonra aradan 4yil gecti ve esimle tanistim.
Okadar uzaktikki evlilige....
Resmen asik olduk evlendik.
Esim ozamanlar 1 kez dediki ben birdaha cocuk sahibi olursam kizima haksizlik olur gibi hissederim.konu kapanmisti.
Suanki durumda kizina ben bakiyorum.
Eski es arada ortaya ckar,ayda 1 iki saat.oynar getirir.
Ve esim yeri gelince ben sadece sana asik oldim der.
Gel gorki
Cocuk deyince bana oyle bir bakiyorki
İcimi deliyor sanki...
İstemedigini haykiriyor.her seferinde baska laf
Yok esini hic sevmemis,annesi torun sahibi olsun istemis,yok kizina ihanetmis bu,yok istemiyorsam illa cocuk diyorsam beni tutmasi haksizlikmiş,yok bir ark varmis cocukken babasi yeniden evlenince babaya düşman olmuş mus mus mus....yok yasimiz gecmia,yok kenarda cok para olmasi lazimmis....hergun bahane bahane...
Ve ben cok uzgun hissediyorum .
Ve bunun disinda cok cok cok guzrl bir evliligimz var.
Eskiden esi ona hayati dar etmisken onu annrlikle taclandirmiş,cocugun velayetini almis ve kadin birdaha evlenmis bir daha anne olmuş.kisaca birkez kendi birkez dolayli onu anne yapmis.
Gecen gun tartistik cok istiyorsan engel olamam dedi.
Bende gerivites yapmadim ayrilalim dedim.
Bu sefer hemen evlenip cocukmu yapcaksin bu zor bosver yuva yikma dedi.
Bu nasil ask?
İcimdeki ses defol git diyor...
Yaniyorum resmen,soranlara daha istemiyorumki diyorum.
Cayir cayir icim yaniyor.
Allah askina akil verin.
Ben neyim?bakicimi?
Ben onun yavrusunu canima soktumda,yavrum bildimde o bana bu duyguyu vermiyor.
Bu yuzden iste gitmek istiyorum.cevap su cocuk ixin benden vazgeciyorsun.
Oyle degil iste..
Sen beni can evimden vuruyorsun.
Geri donmicem .sadece beklicem .cok az kaldi.
Deli gibi seviyorum ama bu hareketlere bakarsam sevmiyor zaten.
Akil verin allah askina
Merhaba , öncelikle başınız sağ olsun. Ablam da doğumdan iki gün sora bebeğini kaybetti. Çok zor günler yaşamış olmalısınız, ablamdan biliyorum. Eşinizin çocuk istememesi meselesine gelince, ben 10 yıl önce boşandım ve sekiz yıl evli kaldım. Eşim maddi ve manevi olarak kendimi hazır hissetmiyorum diyerek çocuk istemedi. Ben de eşimi sevdiğim için tamam dedim. Ama içimde ki anne olma dürtüsü hiç azalmadı aksine artarak çoğaldı. Çoğu arkadaşım korunma hamile kal kazara olmuş dersin dedi ama yalanlarla dünyaya bir melek getirmek içime sinmedi. Zamanla kavgalarımız arttı ve boşanma sürecine girdik. 34 yaşındayken boşandım ve bir daha karşıma sevebileceğim bir erkek çıkmadı. Şu anda 44 yaşındayım ve evlat edinme işlemlerine başladım. Sana bir abla olarak tavsiyem eşini sevgiyle ikna etmeye çalış. Eminim ki kızına çok iyi bakıyorsundur, kızının seni ne kadar çok sevdiğini gördükçe de fikirleri değişebilir. Ama şunu unutma seni gerçekten seviyorsa anne olamadığın için ne kadar üzüldüğünü görüp bahaneleri bırakıp (çünkü bana göre hiç biri mantıklı bahaneler değil) hamile kalmak isteğini kabul edecektir. Biraz daha zaman ver bakalım.

Merhaba , öncelikle başınız sağ olsun. Ablam da doğumdan iki gün sora bebeğini kaybetti. Çok zor günler yaşamış olmalısınız, ablamdan biliyorum. Eşinizin çocuk istememesi meselesine gelince, ben 10 yıl önce boşandım ve sekiz yıl evli kaldım. Eşim maddi ve manevi olarak kendimi hazır hissetmiyorum diyerek çocuk istemedi. Ben de eşimi sevdiğim için tamam dedim. Ama içimde ki anne olma dürtüsü hiç azalmadı aksine artarak çoğaldı. Çoğu arkadaşım korunma hamile kal kazara olmuş dersin dedi ama yalanlarla dünyaya bir melek getirmek içime sinmedi. Zamanla kavgalarımız arttı ve boşanma sürecine girdik. 34 yaşındayken boşandım ve bir daha karşıma sevebileceğim bir erkek çıkmadı. Şu anda 44 yaşındayım ve evlat edinme işlemlerine başladım. Sana bir abla olarak tavsiyem eşini sevgiyle ikna etmeye çalış. Eminim ki kızına çok iyi bakıyorsundur, kızının seni ne kadar çok sevdiğini gördükçe de fikirleri değişebilir. Ama şunu unutma seni gerçekten seviyorsa anne olamadığın için ne kadar üzüldüğünü görüp bahaneleri bırakıp (çünkü bana göre hiç biri mantıklı bahaneler değil) hamile kalmak isteğini kabul edecektir. Biraz daha zaman ver bakalım.
Cok teşekkür ederim.cok zor bir durum.
Duanizi eksik etmeyin

Kusura bakma ama kopruyu gecene kadarmus senin is. Evlenmeden adam soylemis sana istemedigini. Sen nasilsa fikrini degistirir diye muhtemelen o zaman dikkate almadin, ama kazin ayagi oyle degil iste. Cocuk istiyorsan bosan madem. Nice insanlar var hic bir uyumu olmadan cocuklari icin evliligini yuruten. Belki karsina sevecegin biri cikar belkide cikmaz. Sadece cocukta mutluluk getirmeyebilir

Kusura bakma ama kopruyu gecene kadarmus senin is. Evlenmeden adam soylemis sana istemedigini. Sen nasilsa fikrini degistirir diye muhtemelen o zaman dikkate almadin, ama kazin ayagi oyle degil iste. Cocuk istiyorsan bosan madem. Nice insanlar var hic bir uyumu olmadan cocuklari icin evliligini yuruten. Belki karsina sevecegin biri cikar belkide cikmaz. Sadece cocukta mutluluk getirmeyebilir

Bu konu cok derin.
Onu kandirip cocuk yapamam.
Onunda icinden gelmesi lazim
Zamanin herseyin ilaci olmasini diliyorum.

Bazen cok sey anlatmak isteriz ama kelimeler dugumlenirya bogazimiza.iste suan tamda oyle.
35 yasindayim ve 2 yillik evliyim
Esim ve benim 2.evliligimiz.
Esimin 7 yasinda bir kizi var.Benim ise yok.
Aslinda 8 yil once dogduktan 3 gun sonra kaybettim onu..
Cok zordu,o acıyı anlatmam imkansız
Sonrasinda ise kotu giden evlilik bitti.
Sonra aradan 4yil gecti ve esimle tanistim.
Okadar uzaktikki evlilige....
Resmen asik olduk evlendik.
Esim ozamanlar 1 kez dediki ben birdaha cocuk sahibi olursam kizima haksizlik olur gibi hissederim.konu kapanmisti.
Suanki durumda kizina ben bakiyorum.
Eski es arada ortaya ckar,ayda 1 iki saat.oynar getirir.
Ve esim yeri gelince ben sadece sana asik oldim der.
Gel gorki
Cocuk deyince bana oyle bir bakiyorki
İcimi deliyor sanki...
İstemedigini haykiriyor.her seferinde baska laf
Yok esini hic sevmemis,annesi torun sahibi olsun istemis,yok kizina ihanetmis bu,yok istemiyorsam illa cocuk diyorsam beni tutmasi haksizlikmiş,yok bir ark varmis cocukken babasi yeniden evlenince babaya düşman olmuş mus mus mus....yok yasimiz gecmia,yok kenarda cok para olmasi lazimmis....hergun bahane bahane...
Ve ben cok uzgun hissediyorum .
Ve bunun disinda cok cok cok guzrl bir evliligimz var.
Eskiden esi ona hayati dar etmisken onu annrlikle taclandirmiş,cocugun velayetini almis ve kadin birdaha evlenmis bir daha anne olmuş.kisaca birkez kendi birkez dolayli onu anne yapmis.
Gecen gun tartistik cok istiyorsan engel olamam dedi.
Bende gerivites yapmadim ayrilalim dedim.
Bu sefer hemen evlenip cocukmu yapcaksin bu zor bosver yuva yikma dedi.
Bu nasil ask?
İcimdeki ses defol git diyor...
Yaniyorum resmen,soranlara daha istemiyorumki diyorum.
Cayir cayir icim yaniyor.
Allah askina akil verin.
Ben neyim?bakicimi?
Ben onun yavrusunu canima soktumda,yavrum bildimde o bana bu duyguyu vermiyor.
Bu yuzden iste gitmek istiyorum.cevap su cocuk ixin benden vazgeciyorsun.
Oyle degil iste..
Sen beni can evimden vuruyorsun.
Geri donmicem .sadece beklicem .cok az kaldi.
Deli gibi seviyorum ama bu hareketlere bakarsam sevmiyor zaten.
Akil verin allah askina
Sizi gerçekten sevseydı dusuncelerınıze saygı duyardı.Güzelce konuşun.Keşke cocuk ıstedıgınızı belırtseydınız.Eşiniz bencillik yapıo.

Back