• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli gibi acikanlar buraya

holaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
246
279
103
39
Merhabalar .Hamilelik planlandığı ,denendiği zamanlar , özellikle yumurtlama günlerini iyi değerlendirdikten 4 gün kadar kısa zaman sonra deli gibi acikanlar varmı ? Varsa başka erken hamilelik belirtileriniz varmı ? Haydi konuşalım paylaşalım

Canim aclik hissi veya aserme daha ilerleyen haftalarda basladi bende 5.6. Haftalarda. Hatta ilk belirtilermden biride asiri istahsizlikti. Digerleri adetten birkac gun once ara ara giren garip degisik bi agri sanci anlik girip gidiyodu ve adet gunu yasadigim akinti koyu kahve sonra gelen giden olmadi suan 10+3 haftaligim aclik hissi iyiceden bastirdi

Merhabalar .Hamilelik planlandığı ,denendiği zamanlar , özellikle yumurtlama günlerini iyi değerlendirdikten 4 gün kadar kısa zaman sonra deli gibi acikanlar varmı ? Varsa başka erken hamilelik belirtileriniz varmı ? Haydi konuşalım paylaşalım

Bende de çok acıkma oluyor. Aşerme yok ama acıkma var. Daha yarım saat önce yedim şimdi midem kazınıyor normal mi acaba ya

:))ben hamile olduğumu öğrendim ama doktorla onaylamadim :)) umarım vardır sendede birşeyler

Back
X