Doğuma Hazırlık delfin nasıl bir isim sizce

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende daha iism bulamadım canım..sen belırlemısın en azından.delfinada olsun

cnm delfin benim yeğenimin adı , ve hoş bir isim yunanca bir isim .yunus balığı demek

kesinlikle kürtçe değil emin olabilirsin değişik ama ben de pek beğenmedim ada daha iyi

kökeni yunanca olması kötü bence..koymayın derim..daha güzel bir isim bulabilirsiniz...

kopya çekilecek, çalınacak kadar hoş bir isim bence:jeyyar: aylardır (daha hamile bile değilken) eşimin karşısına rakip bir isim çıkaramıyodum eşim ille de derin olsun diyor tabi kız olursa benim çok içime sinmiyor ama daha içime sinen başka isim de bulamıyodumhihoyyyt

elfin koyabilirsiniz
bence kulağa daha hoş gelir anlamıda, binlerce,demek
[/

dayımla yengem kuzenimin ismini düşünürken delfini de koymuştu olabilcekler listesine...
duru-delfin-okyanus 3ünden biri olcaktı...biz delfini kürtçeyi çağrıştırmasından dolayı elemiştik..bence sen de ele...çünkü çok çağrıştırıyor..bence hoş bişey değil..ada daha iyi o bakımdan...

ya türkçe isimlere kıran mı girdi de benim haberim yok...... yunus balığı çocuğa seslenirken aklına gelmez mi hiç ya o çocuk anlamı sorulduğunda ve söylediğinde sıkılmaz mı valla dalga bile geçerler..... güzel arkadaşım allah bağışlasın yavrunu ama ne olur bu özenti isimleri kullanma...... bence anlamı da güzel olmalı........ doğuda görev yapmış bir öğretmen olarak kesinlikle kürtçe değil belki berfinle karşılaştırılmıştır ama berfin de kürtçe değil farsça...... onlarda rojda hivda zozan zilan zenan arjen reyzan botan velat nupelda pelda vs birçok değişik isim var.........ama ne gerek var di mi........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…